15.K. Death story

127 6 0
                                    

,, Jason! We got something! " mlady detektiv sa nestihol ani spamanat a vo vchode ho obhla mlada doktorka a vosla mu do bytu ,, mary. " povedal a snazil sa najst zupan. ,, Just say what you have. " povedal keď to vzdal so županom a men v trenirkach si sadol za barovy stol a oproti nemu sa postavila Mary ,, Cameras. ",, Cameras? ",, Cameras. From the day she has died. " povedala pricom pri polsednom slove rukami naznacila uvozodzovky ,, So she did not die. " snažil sa to chapať. ,, Well, yes. Look. " povedala a ukazala zaznam toho ako 4 muzi v ciernom vyberaju dievca z boxu na mrtvoly a jemne ju beru prec. ,, They took the body. And? " spytal sa. ,, Watch. " prerusila ho. Zrazu bol zaber na parkovisko kde ju davali do sanitky ktora bola namalovana na cierno. Davali jej ifnuzie. ,, Why would they try to give some vitamins to a dead body? " spytala sa so zdvihnutym ibocim. ,, Beacuse she wasnt dead. " skrikol a behal do spalne z kade sa za chvilu vratil s riflami na kolenach a tricku na krku a jednou topankou uz na nohe. ,, Where do you think you are going? ",, To work. " povedal ,, Jason, i didnt say anything. " nasucho prehltla Mary. Jason siahol do puzdra no nebola tam jeho zbran ,, Trying to find this? " vyslo z tienou dievca pricom na prste mala zavsenu zbran. ,, how? ",, Close your windows. ",, It has been 5 minutes. ",, and i am very good. " bola jej odpoved a zamkla dvere a vytiahla kluc a dala si ho do vrecka. ,, Who are you? " spytal sa ,, She. " povedala a ukazala na pocutac. Mary si tam rychko vyhladala jej spis kde bola jej fotka zpred 3 rokov. ,, It is her. " povedala Mary a postavila sa ,, What happened in that hotel room. What is there blood of a person who is dead for 70 years? ",, not dead. ",, Okay of a 95 year old person. ",, 95? He looks on 25. " povedala a sadla si na stolicku. ,, Impossible. " povedal mlady detektiv. ,, Are you sure? Ask doctor Ylson. He know soviets. " povedala a zakusla do jablka. ,, Yes he used to work for- ",, Russians. " doplnila ju Emma. ,, Guess what? I used to wrok for Russians too! And 2 different Russians. " povedala a jablko hodila do kosa.

,, Doktor! " vošla do pitevne Emma. ,, Yes Ma- You are not Mary. " povedal a na obranu na nu namieril sklapel. ,, You dont remember me, Stefan. " povedala a spoza nej vysiel Jason a Mary. ,, Stefan please sit. " povedala Mary a Stefan vedel ze nema na vyber. Mladú dievcinu si veľmi dobre pamatal. Pred dvomi rokmi sa bol pozret do svojej starej prace a ona bola tam. ,, Talk. " povedala Emma a zamracila sa. ,, Who are you? ",, I? And what about you? So many feaths on your name! " skrikol po nej. ,, Why would you lie to us. You knwo who that man is and you know how he is alive. ",, I used to work for Hydra ans then for R.S.M.G. " povedal ,, What is a R.S.M.G.? " spýtala sa Mary ,, Russian Soviet Military Grounds. " vysvetlila Emma. ,, I will leave you if you help me. " ,, with what. ",, Help me find yhe great hydras monster. Help me find the winter soldier. "

,, No, no way! I came was with him for 20 years. Than for 10 years with your and then went here. That man is a nightmare. ",, A nightmare I killed. " povedala Emma ,, Impossible. ",, Luck. " povedala Emma. ,, How? ",, Do not need to know that. " povedala a obzrela sa po pitevni. ,, Fine. But when I will find him pray for your life. " povedala a chystala sa odist ,, Wait! " skrikol a so vzdychnutim si sadol do stolocky a Emma sa vitazne usmiala. ,, I am listening. ",, He has a chip. He should have it." povedal ,, Was is that hard? " povedala a sadla si za laptop. ,, His number? ",, How do you know it has a number? ",, Had one too. ",, But- ",, Cuted it out. " povedala a presla si po spodku brady. V podtsts mala ten cip medzi jazykom a ustami. Dali jej ho cez usta, vyzerala si ho zvinku. ,, Ouch. " povedal potišku. ,, Waiting. ",, 1917. " povedal a Emma neverila ,, You really gave him as his number is birtg year? " povedala a zasmiala sa. ,, its easy. " zašepkal ,, And Have him. How?! " skeikla ,, What? ",, 3 days! 3 fucking days and that son of a bitch is in Prague. " skrikla a vybrala sa smerom von ,, hey! " skeikol Jason ,, What are we supposed to do? ",, Ask your boss for shield. And then tell him to tell them that The Wolf has it under control. " skrikla a vybehla von.

Emma:

,, Emma! " skrikol niekto za mnou na ulici. ,, Kat? " otocila som sa a moja sestra ma objala. ,, mast stastie. Mas este 2 hodinky. " povedala a zasmiala aa. Na tu kraticku som jej napiaala nech ma hladaju az po 100 hodinach. ,, Maš tu aj Stevea? " spytala som sa ,, Mhm. Ano len šiel do obchodu. ",, Rogers. V obchode. " snažila som sa to pochopit ,, Chce sa odreagovat. ",, Od coho? ",, Ze si zmizla s vrahom! " takmer skrikla po mne a zacala ma mlatit novinami. ,, Au au! Okej! Okej! Vzdavam sa! " povedala som a chytil noviny a takmer som sa neudrzala. Kebyze si to neuvedomim zlomim jej ruku. Mile ze? ,, Emma! " ozvalo sa zas a tento krat ma Steve mlatil igelitkou ,, Okay! Can you two calm down! " nazila som sa ukludnit ich a aj samu seba. ,, Sory Mom and Dad i dint call. " povedala som pretoze som sa tak citila. Kat nadommou stala s rukami v bok a Steve mal ruky prekrizene ,, Cant imagine being your child. Such strict parents. " asepkala som no vedela som ze ma obaja poculi. ,, Emma. " napomenul ma Steve a vošli sme do najbližšej kaviarne. ,, Talk. " povedal Steve a ja som sa citila ko na výsluchu.

AssassinWhere stories live. Discover now