12.K. Assassins do not cry

143 7 0
                                    

,, I am amazed! " vosiel do pracovne šéf. ,, Thanks Boss. ",, You have the deadpool for not even a week. And you got almost everybody down. Who is next. ",, The last one is Steve Rogers. This dude is just wow. " povedala som a prezerala jeho spis. ,, I feel like i know him. ",, He is famous. Everybody knows the famous Captain America. " povedal a odisiel. ,, Nie. Ja mam pocit že som ho stretla. A nie raz. " povedala som. ,, Stretla si ho. " povedal Winter. ,, Ale nepamatam si suvislost. Mozno ta uniesli. Neviem. " povedal a dalej sa venoval niecomu. ,, Shit! " zanadaval. ,, Čo? " trosku som sa zasmiala ,, Stara ruka. Trošku odpadáva. " povedal a ja som sa rozosmiala. ,, Sory. Pod sem. " povedala som a ukazala na stolicku. Vybrala som potrebne veci a zacala mu opravovat koncatinu.


,, Diki. " povedal a obliekol si tricko. ,, Niet zaco. Aspoň som sa trosku odreagovala. " povedala som. ,, Od čoho? ",, Tochto celého. Mam momenty kedy si chcem strasne spomenut a potom kedy si pripadama ko chladný vrah. ",, To prejde. A potom to bude uz len chladný vrah. " povedal a zapol si bundu a dal zbrane na miesto. ,, Choď zostavit tým. Ideme si po Rogersa. " povedala som a naposledy sa naňho pozrela predtym ako zašiel za roh.

,, Is everybody here? " skrikla som ked sme nasadali do lietadla. ,, Everybody. " povedal Winter a pozrela som sa naňho. Musela som sa uškrnut. Sadol si vedla mna a potichu sledoval nervoznych vojakov. ,, Prestali ťa bavit dlhé vlasy. " povedala som no nepozrela som sa naňho. ,, Zmena je zivot. " povedal a nasadil si masku ako aj ja.

,, Come on come on! Captain America wont be alive forever. " toto musela vyzniet vtipne. ,, I will go first. I will give you a signal. Everybidy know what to do? If not pray that I wont survive because I will kill you. " povedala som a vošla do ventilacnej šachty. ,, I am in. Everybidy. Wait for the fucking signal. " povedala som a sla ďalej. Dostala som sa na koniec k rebriku. Ak miniem schod rovno mi mozu kopat hrob. Šla som hore az som nezacula hlasy. Odpojila som sa do jednej s chodbiciek a doplazila som sa k mriezkam. ,, I see him. He is alone tallimg to somebody thru a phone. ",, What is he doing. ",, Training. " povedala som a mriezka povolila a ja som spadla z vysky dvoch metrov na chrbat. Dych sa mi vybil a pred ocami sa mi zahmlievalo. Dychaj. Len dychaj. Maly kus kysliku mi vosiel do pluc a ja som lapala dalej.

,, Emma? " matne som v dialke pocula. Oci sa mi rosostrili a ja som tackavo vstala a namierila zbran na Rogersa. ,, Hey calm down. Okay. Please. " povedal a ruky mal vo vzduchu. ,, Emma co- ",, Who is Emma? Stop talking! " skrilla som a v ociach som mu videla ako mu puká srdce. ,, Please no! " skrikol a ja som schytala prudkú bolesť do hrudníku. Sice strela sla odo mna a odrazila sa od zrkadla stale bola dosratočbe silná na to aby ma odhodila na zem. Gulka sa mi zavrtala hlboko do tela a ja som ležala na zemi. ,, Wolf! Answer! " pocula som vo vysielacke no jedine co mna zaujimalo bolo dat zo seba dolu budnu a vrecka na zbrane.

,, Why would you do that? " skrikol Rogers. Tiekla mi krv z ust a drzala som si ranu. Dnu vbehol jeden jediny clovek. ,, What have you done! " skrikol a dobehol ku mne. Rogersa odbil rukou a ten dopadol tvrdo na zem. ,, Hej. Ostaň so mnou. " povedal a ja som pomaly stracala vedomie. Bolesť som necítila a ruka mi spadla z tela dolu. Bol koniec. Zas. Zacitila som slzu na lici no nebola moja. ,, Assassins do not cry. " zašepkala som predtým ako som svoj boj vzdala.







AssassinOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz