↬Ανακαλύπτω

3.9K 476 51
                                    

Chapter 3

Ace

Μια κοπέλα με μακριά, καστανά μαλλιά εισέβαλε βιαστικά στον χώρο της καφετέριας, τραβώντας την προσοχή μου. Ήμουν έτοιμος να σηκωθώ για να την πλησιάσω.

Αυτές οι γαμημένες παραισθήσεις μου. Νομίζω πως την βλέπω παντού, σε κάθε κορίτσι μέσα σε αυτό το σχολείο. Έχω χάσει το μυαλό μου.

«Μιλάω!»

Ακούστηκε μια ναζιάρικη, σπαστική φωνή από τα αριστερά μου και ξίνισα απευθείας την έκφραση του προσώπου μου.

«Μιλάς, αλλά δεν σε ακούω. Δεν θέλω. Βάλτο στο κεφάλι σου.»

Φώναξα λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε και το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων στον χώρο έστρεψε το βλέμμα του καταπάνω μου, μαζί και η γλυκιά μεσήλικη γυναίκα που δούλευε στην καντίνα.

Τα μάτια της Celine, αν δεν κάνω λάθος, βούρκωσαν, αλλά ήξερα πως το έκανε επίτηδες για να προκαλέσει δράμα. Φαινόταν από την ψεύτικη έκφραση που αποτυπώθηκε στο μονίμως ψυχρό της πρόσωπο. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά δεν με νοιάζει.

Έκλεισα στιγμιαία τα μάτια μου, προσπαθώντας να μην απλώσω το χέρι μου επάνω της. Δεν θα χτυπούσα ποτέ κοπέλα, όσο σπαστική και να είναι. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να είχα μάθει από το σπίτι μου, αλλά από την στιγμή που ο ίδιος μου ο πατέρας υιοθετεί τέτοια συμπεριφορά, είναι λίγο δύσκολο.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που χτυπούσε την μάνα μου και ύστερα, μετά τον θάνατο της, την αδερφή μου. Δυστυχώς, δεν κατάφερνα να σώζω πάντα την μητέρα μου από εκείνον. Ήμουν υπερβολικά αδύναμος για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον είμαι περήφανος που μπορώ να προστατεύω την αδερφή μου και να της μεταφέρω αξίες της μητέρας μου, όχι του μαλάκα που φέρνει λεφτά στο σπίτι και αποκαλείται πατέρας μου.

Χαμένος στις σκέψεις μου, συνειδητοποίησα οτι είχε αδειάσει η καφετέρια και πως είχαν επιστρέψει όλοι στα τμήματα τους.

«Άντε Ace!»

Φώναξε η καθαρίστρια, η οποία ήθελε να καθαρίσει το τραπέζι μας. Σηκώθηκα απότομα και μαζεύοντας την τσάντα μου από το πάτωμα, κατευθύνθηκα προς το γραφείο της Riley. Δεν έχω όρεξη για μάθημα. Έχει κολλήσει το μυαλό μου σε εκείνη και στην παρουσία της.

Ένιωσα περίεργα που ανοίχτηκα εχθές σε εκείνη την άγνωστη κοπέλα στο wattpad. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ένιωσα αρκετά οικεία μαζί της. Νιώθω ηλίθιος που πιστεύω οτι είναι η Skylar, μα μερικά πράγματα ταιριάζουν τόσο πολύ. Ίσως είναι υπερβολικά φανερό πως είναι εκείνη, αλλά αρνούμαι να πιστέψω οτι την βρήκα. Τόσο εύκολο ήταν;

Φλογερές ΨυχέςOù les histoires vivent. Découvrez maintenant