hoofdstuk 48

103 6 1
                                    

"het werkte !" piep ik enthousiast terwijl ik hem een knuffel geef. zijn lippen vormen een glimlach en met zijn handen knuffelt hij me voorzichtig terug. hij start de auto en rijdt de hoek om, we stoppen even voor het café waar Lorenzo zit. Jorden is nog maar 17 dus mag eigenlijk niet rijden, maar hij heeft zijn theorie examen al gehaald. snel stapt hij achterin en gaat Lorenzo bij het stuur zitten. hij rijdt naar school en zet ons daar af. op het moment dat ik de auto uitstap gaat de bel, te laat.....

"luister Debby, omdat je overmorgen vakantie hebt. zal ik het door de vingers zien, maar doe alsjeblieft de volgende keer een beetje moeite voor je so" zegt mijn Engelse lerares terwijl ze mijn so blaadje met een 5,6 erop omhoog houdt. het is misschien niet echt een goed punt, maar 5,5 telt als voldoende. snel pak het blaadje en ga op mijn plaats zitten. ik pak verveeld mijn Franse boeken uit mijn tas.

"thuis!" roep ik terwijl ik de deur dicht smijt. "keukentafel" krijg ik zacht en minder vrolijk als normaal te horen. ik loop wantrouwend naar de keuken. mijn hand rust op het pistool dat achter in mijn broek zit. Lorenzo en Raily zitten aan de keukentafel. "het is geregeld, de wissel is terugdraait. " zegt Raily chagrijnig. "prima, verlaat nu mijn huis" zeg ik wijzend naar de deur. hij drinkt de laatste slok van zijn koffie, staat op en loopt naar de deur. ik loop achter hem aan om zeker te weten dat hij echt weg gaat. "de manieren van je broer zijn een stuk beter " zegt hij voordat hij de voordeur achter zich sluit. zuchtend pak ik mijn telefoon uit mijn zak en plof op de bank neer. 4 berichtjes

welcome back !!!

x Demi

dus je laat ons gewoon zitten...

Sky

jammer dat je weer terug gaat, ik mocht je wel :)

Elena

ik verwacht je vanavond om 10 uur op de gebruikelijke plek

Jack

ik snap Skyler best, ik zou ook teleurgesteld zijn. of eerder boos, geen idee. maar ik ga naar boven mijn huiswerk maken, want zelfs al heb ik over 2 dagen zomervakantie. die pokken leraren geven gewoon huiswerk !

10 uur (avond)

in de verte zie ik ze alle 6 staan. ik neem een sprintje en stop als ik voor ze sta. meteen geeft Demi me een knuffel. ook krijg ik een kus van Jorden, maar de rest kijkt me twijfelend aan. "waarom ben je weg gegaan?" vraagt Timo voorzichtig. ik besluit dat ik niet het hele verhaal ga vertellen en antwoord met: "lang verhaal, laten we het houden op chantage." nu geeft ook Julia mij een knuffel. en Jack, Timo en Sammy gaan er uiteindelijk ook mee akkoord. I AM BACK !!!!!

streetfightersWhere stories live. Discover now