hoofdstuk 37

119 7 1
                                    

piep-piep piep-piep. het geluid dreunt door de kamer, zo hard dat ik er hoofdpijn van krijg. gisteravond komt in stukjes terug in mijn hoofd, maar het is nu toch al te laat. ik wilde Jorden niet kwetsen, maar dat heb ik nu toch gedaan en ik ben gewisseld van team. hoe krijg ik het voor elkaar?! ik kijk naar de kalender, het is woensdag. meestal zijn woensdagen gewoon woensdagen, maar vandaag voelt alles anders. misschien is alles vandaag ook wel anders.

ik duw de band van mijn fiets in het fietsenrek. het is best druk in de fietsenstalling. tegenover mij zie ik het meisje waar ik mee gevochten had gister. ze zet haar fiets weg en loopt truttig naar haar  vriendinnen toe. ik pak mijn tas van mijn fiets en loop de school binnen. mijn kluisje zit dit jaar vrij dicht bij de ingang van de school dus ik wissel meteen mijn boeken. vandaag heb ik maar 3 uur school, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind. ik doe de laatste boeken in mijn tas en loop richting het lokaal waar ik zo les heb. als ik linksaf sla bots ik tegen hem op, van alle kinderen op deze school. moet ik echt tegen hem aan botsen. "Debby." zegt hij twijfelend. "hey" zeg ik terug. in mijn hoofd had ik dit gesprek al 1000 keer gevoerd, maar nu hij voor me staat weet ik niks meer. "ga je het me ooit uitleggen?" zijn vraag doet pijn, zijn blik doet pijn. "ga jij mij ooit vergeven?" vraag ik. ik zie dat het bij hem ook pijn doet. "misschien" antwoord hij. "misschien" antwoord ik terug. ik glimlach even naar hem en loop naar mijn leslokaal.

***************************die avond                                   **************************

het is 20:00 uur,ik zit wat tv te kijken op de bank. het gevoel dat ik ergens heen moet is er, maar ik weet niet waar ik heen moet. ik voel mijn broekzak trillen en pak mijn telefoon uit mijn zak.

vanavond maak je kennis met je nieuwe teamgenoten. om 9 uur bij de oude eik in het park. als je niet komt, gaat dat pijn doen voor Lorenzo.

R.

de oude eik, ik weet gelukkig wat ze bedoelen. maar gaan ze nu serieus dreigen met Lorenzo, over Lorenzo gesproken. ik heb al 2 dagen niets van hem gehoord, vreemd.

streetfightersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu