hoofdstuk 29

134 6 1
                                    

hij bekijkt zijn lichaam. "volgens mij niet hoor." antwoord Lorenzo. ik moet stiekem best lachen om het gezicht van Jorden. Jorden staat op en loopt richting Lorenzo. ze geven elkaar een mannen/jongens knuffel ding, of hoe dat ook heet. "waarom deed je dan alsof je dood was?" vraagt Jorden nog steeds helemaal in shock.

we zitten aan de tafel, ik voel de spanning in mijn keel. Lorenzo gaat Jorden zo vertellen dat Blue onze achternaam is. hoe zou hij reageren? zou hij boos op me zijn? of zou hij het begrijpen? "ik heb dus mijn dood in scene gezet om mijn leven te beschermen" Jorden kijkt hem strak aan. ik zie gewoon hoe hij de emoties op zij zet. iets wat ik nooit zou kunnen. "omdat..." ik zie Lorenzo even twijfelen maar hij pakt zijn pistool en richt hem op Jorden's hoofd. Jorden kijkt geschrokken en ik roep geschrokken "Lorenzo?" hij kijkt me niet aan en schuift een boekje over de tafel naar Jorden. ik bekijk het boekje en zie dat het Lorenzo's paspoort is. Jorden (die nog steeds geen flauw benul heeft van wat er gaat gebeuren) opent het boekje voorzichtig en zijn ogen worden groot "Lorenzo Blue" leest hij voor. "maat, dit is ongelofelijk. en jij bent zijn zusje. dus ook Blue?" vraagt hij voorzichtig. ik knik. Lorenzo doet zijn pistool naar benede en kijkt Jorden aan. "dus je gaat ons niet verraden?" hij lacht op zon vertrouwelijke manier. "tuurlijk niet, we zijn vrienden!" Lorenzo lacht opgelucht. net als ik trouwens, ik hoop maar dat hij zich aan zen woord houd. 

ik loop de metro trap af kletsend met Julia over haar jurk voor het gala. Julia en Jack zijn al 2 jaar samen. ze hadden elkaar hier ontmoet net als Jorden en ik. de metro komt en ik spring er al soepel op. ik heb er amper moeite mee, of nou ja. minder als de eerste keer. ik laat me vallen en plof op de grond.

na 3 uur lang schoppen op een boksbal met een kleine pauze ben ik eindelijk klaar. Sammy komt aangelopen met een brief in zijn handen. hij slaat tegen de tafel om aandacht te krijgen en ik loop naar hem toe. ik neem plaats naast Demi en we wachten tot iedereen komt. eerst komen Julia en Jack aanlopen, dan Jorden en na 10 minuten komt Timo eindelijk aangelopen en hij sleept Jack van zijn stoel, ze lopen richting de lift en komen na 2 minuten weer terug. ik kijk Julia vragend aan en ze haalt haar schouders op. we kijken verwachtingsvol hun richting op maar Sammy neemt het woord. "het reglement van streetfighters heeft gemailt, vanaf dit jaar moet iedere groep een officiële leider hebben. dus we moeten er een kiezen en doorgeven. " iedereen kijkt elkaar aan en er wordt onderling wat overlegt. "ik denk dat we het beste voor Jack kunnen kiezen, aangezien hij al het langst lid is." stelt Timo voor. we kijken elkaar aan en vanaf dat moment is Jack onze officiële leider.

streetfightersWhere stories live. Discover now