XXI- Αντίσταση

320 43 8
                                    

Περίληψη: Η Τζούλιετ τραγούδησε για πρώτη φορά με το συγκρότημα, και ποιός ήταν στο ακροατήριο...; Ο σέξι καθηγητής της Καρλ Σπένσερ!





Η Φέμι εντόπισε τον Καρλ και έδωσε μια δυνατή σπρωξιά στην Μάργκοτ. Τους ήταν δύσκολο να μιλήσουν, γιατί η μουσική ήταν πολύ δυνατά και για αυτό της έδειξε με νοήματα πού καθόταν. 

Η Μάργκοτ κοίταξε προς το σημείο αυτό και είδε τον καθηγητή των Λατινικών τους να κοιτάζει την Τζούλιετ. Η αλήθεια όμως, είναι πως όλοι μέσα στο μπαρ εκείνη την στιγμή κοιτούσαν την Τζούλιετ, δεδομένου ότι ήταν πάνω στην σκηνή και με τα φώτα κατά πάνω της, αλλά ο κ. Σπένσερ έδειχνε μαγεμένος. 

Το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα διάλειμμα μισής ώρας και κατευθείαν η Τζούλιετ πήγε προς το μέρος των κοριτσιών. "Μάντεψε, ποιος είναι εδώ;"

Για μια στιγμή η Τζούλιετ νόμιζε ότι ήταν η θεία Μαίρη, αλλά μετά γύρισε πίσω της και είδε ποιον εννοούσε. Κοίταξε προς το μέρος του και φυσικά η ματιά της τον έπιασε αμέσως. 

"Πρέπει να πας και να πεις ένα 'γειά'." της είπε η Μάργκοτ. 

"Ναι, μάλλον πρέπει να του δώσεις και ένα αυτόγραφο." συμπλήρωσε η Φέμι. 

Η Τζούλιετ ήταν κάπως εκστασιασμένη από την σκηνή και δεν μπορούσε να σκεφτεί καθαρά, αλλά παρατήρησε το πόσο όμορφος ήταν ο κ. Σπένσερ στο μπαρ. Έκανε νόημα στον μπάρμαν για να παραγγείλει. 

"Γειά." Ένιωθε πολύ θαρραλέα, μόλις όμως έφτασε εκεί κοντά του, δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι να πει. 

"Τζούλιετ." Την χαιρέτησε. "Τραγουδάς πολύ ωραία." 

"Δεν το ήξερα ότι ακούτε τέτοιου είδους μουσικής." 

"Δεν είναι κάτι που ακούω σε καθημερινή βάση, αλλά μ' άρεσε." της είπε. 

Η Τζούλιετ προσπαθούσε να εντοπίσει την αρραβωνιαστικιά του. Κοίταξε τριγύρω, αλλά δεν μπορούσε να την βρει. "Είστε εδώ μόνος;" τον ρώτησε. 

"Όχι, με παρέα." της απάντησε. 

"Α." Εκείνη νόμισε ότι εννοούσε την Ρεμπέκα και ένιωσε λίγο την καρδιά της να σπάει σε κομμάτια. 

Ο Καρλ είδε την απογοήτευση στα μάτια της. Ήξερε ότι δεν έπρεπε να διευκρινίσει ποιος ήταν η παρέα του, αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί. "Με τον Νταν, έχω έρθει. Μπορεί να τον έχεις συναντήσει στην εκκλησία." 

"Α!" Μια λάμψη εμφανίστηκε στα μάτια της πάλι και η καρδιά του χτύπησε δυνατά. "Η αρραβωνιαστικιά σας, δεν είναι εδώ;" ρώτησε η Τζούλιετ. 

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα