Κεφαλαιο 49

3K 123 5
                                    

•I can't stop thinking about you•

Aχιλλεας POV

Κοίταξα τα παιδιά.Ο καθένας κρατούσε ένα γράμμα στο χέρι του.Ολοι έκλαιγαν.

Αριάδνης POV

Το γράμμα της βικτοριας ήταν υπέροχο.Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω.Παιζει συνεχώς στο μυαλό μου.

'Αγαπημένη μου Αριάδνη,
  Για να διαβάζεις αυτό το γράμμα σημαίνει πως μάλλον δεν ειμαι εδώ.Θελω να ξέρεις πως είσαι ένα από τα πιο σημαντικά άτομα στην ζωή μου.Εισαι η πρώτη φίλη που κάνω και δεν με έχει προδώσει.Μαζι σου γνώρισα ένα κόσμο που δεν ειναι μοναχικός.Ολον αυτόν τον καιρο είχα κάποιον που μπορούσα να μοιράζομαι τα μυστικά και τις σκεψεις μου.Περιμενα να έρθει η μέρα που θα σε ξαναδώ.Ηθελα να πηγαίνω στο σχολειο γιατί ήξερα πως θα είσαι εκεί και θα μιλήσουμε.Εκανες την ζωή μου ομορφότερη.Μου έδινες πάντα τον ωμο σου για να κλαψω.Ησουν εκεί για μένα όποτε σε χρειάστηκα.Μου στάθηκες.Σε ευχαριστώ που μπήκες και έμεινες στην ζωή μου.

                      Εύχομαι να έχεις καλή ζωή.
                                                      Βικτορια.'

Άρης POV

Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει.Πανω που βρήκα την αδερφή μου την έχασα.Μου άφησε ένα γράμμα με κάποια πράγματα που δεν μου είχε πει ποτέ.Αφου το διάβασα δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα αλλο για αρκετή ώρα.

'Άρη μου,
    Για να διαβάζεις αυτή την στιγμή το γράμμα μου σημαίνει πως οι προηγούμενες μέρες ήταν στενάχωρες.Ομως δεν θέλω να κλαις.Ειμαι καλύτερα τώρα.Δεν πονάω πια.Το ίδιο θέλω να κανεις κι εσυ.Να απομονώσεις τον πόνο που νιώθεις τώρα και να τον πετάξεις μακριά.Να υπάρχω στο μυαλό και την καρδιά σου μόνο σε καλές αναμνήσεις.Θελω να ξέρεις κατι.Απο πάντα ένιωθα μια ξεχωριστή σύνδεση ανάμεσα μας.Με εκανες να γελάω.Σε αγαπώ πολυ.Χαιρομαι που σε γνώρισα.

  Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη ζωή.
                                                      Βικτόρια.'

Authors POV

Όλοι είχαν ένα γράμμα.Ολοι είχαν κάτι να θυμούνται από την Βικτόρια.Κανενας όμως δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως χάθηκε.Πως δεν θα την ξαναδούν.

Ήταν πολυ δύσκολοι οι επόμενοι μηνες.Για όλους.

Ο Αχιλλέας συνέχισε να πληρώνει το νούμερο της για να μπορεί να ακούει την φωνή της.Την έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα και της έλεγε τα νέα του.

Το παιχνίδι της μοίρας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα