Κεφαλαιο 33

2.6K 121 15
                                    

Αχιλλέας POV

Όση ώρα μου μιλούσε την κοιτούσα σαν χαμένος για δυο λόγους.1ον γιατί ειναι πανέμορφη όταν ειναι θυμωμένη και 2ον γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ειναι θυμωμένη.

Πως έμαθε για το στοίχημα?Αφου μόνο ο Άρης το ήξερε.Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θύμωσε τόσο πολυ.Στο κάτω κάτω δεν έκανα και κάτι κακο.

Αυτό που ήθελα να της πως ειναι πως μπόρεσα και έπεισα την μαμα μου και αγοράσαμε το σπιτι στην Χαλκιδική.

Βασικά μου το πρότεινε μονη της το Σάββατο πριν πάω στην Βικτόρια,απλα δεν της το είπα γιατί έγινε ότι έγινε.

Προσπαθούσα όλη την χρόνια να την πείσω αλλα αρχικά ήταν ανένδοτη.Ετσι βάλαμε στοίχημα με τον Άρη.Εγω έλεγα πως πριν από το τέλος της σχολικής χρόνιας θα το έχουμε αγοράσει.Εκεινος επέμενε πως δεν θα την πείσω με τίποτα.Θυμαμαι ακριβώς τα λόγια του.

"Αν μπορέσεις να πείσεις την κυρία Κατερίνα να αγοράσετε το σπιτι τότε θα σου δώσω 100€ αλλα αν δεν την πείσεις θα μου δώσεις εσυ.„

Και η Βικτόρια μου λέει σήμερα πως τα ξέρει όλα.Δεν έχω ιδέα από που αλλα δεν με νοιάζει κιόλας.Δεν ειναι κάτι κακο.

Ήθελα να της μιλήσω σοβαρά γιατί φέτος θα έλειπα ολόκληρο το καλοκαίρι για να τακτοποιήσουμε το σπιτι.Θα της πρότεινα αν θέλει να έρθει να μείνουμε και μαζί αλλα δεν με άφησε καν να της μιλήσω.

Μου είπε πως φέρθηκα εγωιστικά και πως δεν την σκέφτηκα καθόλου.Αλλα δεν νομίζω πως θα έπρεπε να το συζητήσω μαζί της.Ηταν κάτι που το κανονιζα με την μαμα μου και τον Μιχάλη.

Το πήρε πολυ σοβαρά και θύμωσε.Μου ζήτησε να μην την ξανά πλησιάσω.Ακομα δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.

Όταν ξεστόμισε αυτά τα λόγια έκανα πολυ κόπο για να συγκρατήσω τα δάκρυα μου.Περασαμε τόσα μαζί και την στήριξα σε οτιδήποτε και αν έκανε.

Ενώ εκείνη μόλις έκανα κάτι για μένα χωρίς να ενημερώσω με αποκάλεσε εγωιστη.Που στην τελική δεν το άξιζα καν.Δεν υπήρχε λόγος να το συζητήσω μαζί της.

Μιχάλης:Ε μικρό γιατί είσαι έτσι με ρωτησε ο Μιχάλης.Τοση ώρα δεν κατάλαβα πως ήταν εδώ.Οχι ρε πούστη μου έκλαιγα πριν και φαίνεται.

Εγω:Κάνε δουλειά σου του είπα έντονα.Δεν μου αρέσει να χώνεται στις δουλειές μου.Το έκανε από πάντα.Προσπαθουσε να μου πάρει οτιδήποτε ήθελα ή είχα.

Το παιχνίδι της μοίρας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα