Κεφαλαιο 28

2.6K 127 8
                                    

•Λέει πάει τελείωσε τώρα πια,ο χρόνος κύλησε αργά και όλα ξεπεράστηκαν.Αυτα τα σημάδια όμως μένουν ανεξίτηλα στην ψυχή και κάθε φορά που τα κοιτάζεις...Θυμάσαι...Κάθε φορά που σταματούσε η καρδιά σου•

Σήμερα το πρωί πηγαμε πρώτα στο αστυνομικό τμήμα.Η μαμα μου έδωσε στον αστυνομικό τα στοιχεία του Κώστα.Δεν θα βοηθήσει καθόλου στην έρευνα όμως.Καθως έψαχναν τα στοιχεία μας είπαν πως ο Κώστας Χατζησταυρου δεν ειναι παρα ένα φανταστικό ονομα.

Αδιέξοδο.Η μαμα μου έχει χάσει τα ίχνη του,το τηλέφωνο του δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή και η διεύθυνση του ειναι άκυρη.Στο διαμέρισμα που είχε πει στην μαμα μου πως μενει,μενει μια κυρία γύρω στα 50.Αρχικα νομίζαμε πως ειναι η μητέρα του αλλα τα παιδιά της ήταν εκεί και μας διαβεβαίωσαν πως δεν υπαρχει κάποιο άτομο στην οικογένεια με αυτό το ονομα.

Όλα αυτά μας τα είπε η αστυνομία το ίδιο απόγευμα.Στο μεταξύ πήγα στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις.Τους εξηγήσαμε την κατάσταση και με ανέλαβε η καλύτερη γιατρός του νοσοκομείου.

Την στιγμή που μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου,δίστασα για μια στιγμή.Με άφησε να πάρω τον χρόνο μου.Μετα από λίγη ώρα χαλάρωσα λίγο.Οταν όμως άγγιξε με τα χέρια της τους μώλωπες μου τινάχτηκα και μαζεύτηκα στο κρεβάτι.

Ασυναίσθητα κάποια δάκρυα που δεν ήξερα πως κρατούσα τόση ώρα.Η γιατρός μου έπιασε συμπονετικά το χέρι και μου χάιδεψε τα μαλλιά.

Γιατρός:Όποτε είσαι έτοιμη είπε γλυκά και με άφησε να ηρεμήσω.Τελικα θα ειναι πολυ πιο δύσκολο να το ξεπεράσω-απ'οσο νόμιζα τουλάχιστον.

Μετά από λίγη ώρα κατάφερε να με εξετάσει.Μου είπε να πάρω κάποιο παυσίπονο σε περίπτωση που οι πόνοι από τα χτυπήματα.Σε γενικές γραμμές δεν έχω κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Μου είπε πως η περιοχή μου θα πονάει για αρκετές μέρες,λόγω της βιαιότητας των κινήσεων του «Κώστα».

Ντύθηκα και βγήκα εξω.Η μαμα με το που με είδε σηκώθηκε και πλησίασε την γιατρό που στέκονταν πίσω μου.

Αφού την διαβεβαίωσε πως ειμαι καλά,φύγαμε από το νοσοκομείο.

Μαμα:Πείνας με ρωτησε και εγω σκέφτηκα πως έχω να φάω από χθες το πρωί.Ξαφνικα πριν προλαβω να απαντήσω η κοιλιά μου έβγαλε έναν δυνατό ήχο.

Εγω:Μάλλον ναι είπα γελώντας.Πηγαμε για πίτσα.Μετα από λίγη ώρα επιστρέψαμε στο σπιτι.Προφανως και δεν πήγα σήμερα σχολειο.Αλλα ξέχασα μια μικρή λεπτομέρεια.

Το παιχνίδι της μοίρας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα