Κεφαλαιο 27

2.5K 127 8
                                    

•Βρίσκω συνεχώς αιτίες φυγής,ενώ ψάχνω επίμονα λόγους για να μείνω•

Μέσα στο σπιτι ήταν...

Ένας τύπος που είχε δέσει την μαμα μου.Με το που με είδε γουρλωσε τα μάτια του αλλα μετά από δυο δευτερόλεπτα, το πολυ,στο πρόσωπο του εμφανίστηκε ένα αηδιαστικό χαμόγελο.

Η μαμα μου κι εγω γιυρλωσαμε τα μάτια μας,την ώρα που άρχισε να με πλησιάζει.Η μαμα μου άρχισε να φωνάζει αλλα αυτός το μόνο που έκανε ήταν να την σημαδέψει με το όπλο που κρατούσε στο χέρι του.Της έκανα κι εγω νόημα και σταμάτησε.

Όταν γύρισα για να τον κοιτάξω ήταν ήδη μπροστά μου.Με τράβηξε μέσα στο σπιτι και έκλεισε δυνατά την πόρτα πίσω μας.Εγω παρολο που δεν το έδειχνα φοβήθηκα.Πολυ.

Αλλα δεν ήθελα να του δώσω την χαρά πως μας έχει τρομάξει και τις δυο.Ετσι φόρεσα το σκληρό μου πρόσωπο.Το άγγιγμα του με έκαιγε.

Αλλα για μισό.Εγω αυτόν κάπου τον έχω ξανά δει.Οχι..Δεν μπορεί..Ειναι..Ειναι ο φίλος της μαμάς μου.Μα τι γίνεται τώρα?

Καθώς τα σκεφτόμουν αυτά γουρλωσα λίγο τα μάτια μου αλλα βρήκα ην αυτοκυριαρχία μου γρήγορα.Αυτος-που ακόμα δεν ξέρω το ονομα του-με κατάλαβε και γέλασε.

??:Ναι μαλακισμενο αυτός ειμαι.Αυτος που η ηλίθια η μάνα σου έβαλε μέσα στο σπιτι και στο κρεβάτι της.Αλλα εγω ξέρεις τι θα κάνω τώρα ρωτησε και έγνεψα δειλά αρνητικά.Εκεινος έσφιξε την λαβή του,πράγμα που με έκανε να σφίξω τα δόντια μου.

Δεν θα του δείξω άμεσα την επιρροή που έχει πάνω μου.Δεν πρέπει να ξέρει πως οντως με πονάει πολυ ή ότι έχω τρομάξει όσο δεν πάει.

??:Θα παμε πάνω και μετά από λίγη ώρα θα μπορώ να πω ποια από τις δυο σας ειναι η καλύτερη είπε με ένα στραβό χαμόγελο και έδειξε εμένα και την μαμα.

Μαμα:ΤΙ ΛΕΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΩΣΤΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ φώναζε η μαμα μου.Ειναι δεμένη σε μια καρέκλα και δεν μπορεί να κανει τίποτα.

Κώστας:Αν δεν το βουλώσεις τώρα θα αναγκάσω να βλέπεις  είπε στην μαμα μου δυνατά ο Κώστας από ότι κατάλαβα.Εγω ξεροκατάπια.Αρα δεν θα την γλυτωσω.Ωραια.Τωρα πρέπει να συνετίσω την μαμα.Δεν θέλω να πάθει κακο προσπαθώντας να με σώσει.

Εγω:Μαμα ηρέμησε,όλα καλά της είπα όσο πιο ήρεμα μπορούσα.Ενα αχνό χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη μου.Εκεινη έγνεψε γρήγορα αρνητικά και είδα πολλά δάκρυα να φεύγουν από τα μάτια της.

Το παιχνίδι της μοίρας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα