Κεφαλαιο 25

2.8K 132 5
                                    

•Τόσο μεγάλη ειναι η ανάγκη μου για σένα.Τοσο αναπάντεχη και απόλυτη.Πως να κρυφτεί και τι να νιώσω?•

Καθόμαστε εδώ και αρκετή ώρα αγκαλιά.Το μόνο που ακούγεται ειναι οι ανάσες μας.Η Βικτόρια έκανε στο στήθος μου κύκλους με τον δείκτη της.

Εγω έχω  το χέρι μου γύρω από τους ώμους της και την έχω σφίξει πάνω μου.

Εγω:Βικτόρια θέλω να σε ρωτήσω κάτι της είπα στα ξαφνικά.Ετσι όπως καθόμουν θυμήθηκα το σκηνικό στο σπιτι του Άρη.Η συμπεριφορά της ήταν πολυ αλλόκοτη.

Βικτόρια:Τι έγινε με ρωτησε και ανακαθησε στο κρεβάτι.Τωρα βρισκόμασταν πρόσωπο με πρόσωπο και καθόταν οκλαδόν.

Την κοίταξα μέσα στα μάτια.Διεκρινα κάποια ανυσηχια.Η Βικτόρια έσφιξε το χέρι μου εννοώντας να συνεχίσω.Πηρα μια βαθιά ανάσα.

Εγω:Γιατί δεν έφαγες στο σπιτι του Άρη την ρώτησα και εκείνη ξαφνιάστηκε.Ειμαι σχεδόν σίγουρος πως ξέρω γιατί δεν άγγιξε την πίτσα στου Άρη.

Δεν ειμαι ηλίθιος.Ξερω πως η Βικτόρια έχει κάποια ανασφάλεια για τα κιλά της και το σώμα της.Αυτο που προσπαθώ να πετύχω ειναι να την κάνω να αγαπήσει το σώμα της.

Αλλα υποπτεύομαι πως η Βικτόρια δεν τρέφεται σωστά τον τελευταίο καιρο.Φαινεται πως έχει αδυνατίσει αλλα αυτή η αλλαγή φάνηκε σε 3-4 μέρες.

Δεν με αφορά το τι θα κανει με το σώμα της.Αν και εμένα μου αρέσει ακριβώς όπως ειναι.Αλλα δεν μπορώ να την αφήσω να κανει κακο στον εαυτό της.

Βικτόρια:Δεν είχα λόγο,απλα δεν πεινουσα είπε και με κοιταξε στα μάτια.Το βλέμμα της μου προκάλεσε ρίγος.Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς ένιωσε αλλα κατάλαβα πως δεν έχει σκοπό να το συζητήσει παραπάνω.

Βικτόριας POV

Εγω:Θέλω κι εγω να σε ρωτήσω κάτι του είπα προσπαθώντας να αλλάξω θέμα για δυο λόγους.1ον δεν πρεπει να μάθει πως δεν πολυ τρώω τελευταία γιατί θέλω να αδυνατίσω.Θα αρχίσει παλι να μου λέει για την αυτοπεποίθηση και δεν έχω καμία όρεξη να τα ακούσω.Και 2ον έχω περιέργεια να μάθω τι έγινε και ήταν τόσο χαρουμενος.

Ο Αχιλλέας έσμιξε τα φρύδια του και έγειρε το κεφάλι του στο πλάι.Ειναι τόσο γλυκούλης όταν το κανει αυτό.

Εγω:Όταν ήρθες στον Άρη ήσουν ΠΟΟΟΛΥ χαρουμενος.Ελαμπες.Τι έγινε τον ρώτησα και Εκεινος άρχισε να σκέφτεται.

Αχιλλέας:Απλα χάρηκα πολυ που σε είδα μου είπε σαν να ήταν το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.Εγω γουρλωσα λίγο τα μάτια μου από την έκπληξη.

Το παιχνίδι της μοίρας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα