Κεφαλαιο 32

2.5K 126 13
                                    

•I try my best to hide my tears so my loving ones won't worry for me•

Βικτόριας POV

Μερικές μέρες μετά

Αύριο ειναι τα γενέθλια μου.Πριν από ένα μήνα το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να περάσω αυτή την μέρα με τον Αχιλλέα.

Τώρα όμως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην σχέση μας.Αυτο που με ενοχλεί αφάνταστα ειναι πως κανει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.Απλα μου στέλνει μηνύματα και με ρωταει γιατί τον αγνοώ.

Του εξήγησα πριν από λίγες μέρες πως δεν θα μπορώ να έχω το κινητό μου και να βγαίνω βόλτες συχνά λόγω των επικείμενων εξετάσεων.Δεν τον έπεισα πολυ αλλα δεν με νοιάζει για να πω την αλήθεια.

Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως αύριο θέλει να πάμε βόλτα.Του είπα ότι επειδή ειναι Τετάρτη δεν θα μπορέσω.Τουλαχιστον όχι για πολυ ώρα.

Είπε πως στεναχωρήθηκε αλλα δεν με απασχολεί.Σιγουρα το κανει επειδή δεν θέλει να καταλάβω κάτι.Εγω ούτως η άλλως του είπα την αλήθεια.Εχω διάβασμα.Δεν μπορώ να χάνω την ώρα μου με ανούσια πράγματα.

Αύριο το βράδυ θα κάτσω να δω τις αγαπημένες μου ταινίες με την μαμα μου και την Αριάδνη.Να πω την αλήθεια μόνο αυτό χρειάζομαι:χρόνο με άτομα που αγαπώ.

Μακάρι να μην αγαπούσα και τον Αχιλλέα.Οταν δεν αγαπάς κάποιον δεν μπορεί να σε πληγώσει.Οταν όμως τον αγαπάς και το ξέρει του δίνεις το ελεύθερο να σε ποδοπατησει.

Χωρίς να το καταλάβω ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου.Δεν αντέχω αλλο αυτή την κατάσταση.Πρεπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ μας το συντομότερο δυνατό.

Όμως θέλω να δω ποτέ θα βρει το θάρρος να με χωρίσει.Θελω να δω τι θα κανει.

{...}

Ωχ θεέ μου.Μου είπε πως θέλει να μου μιλήσει.Δεν μπορεί να το κανει αυτό στα γενέθλια μου.Δεν ειναι δυνατόν.

Θα φανείς δυνατή και θα το τελειώσεις.Δεν θα τον αφήσεις με τίποτα να δει ποσό διαλυμένη είσαι εξαιτίας του.

Αχιλλέας:Γη καλεί Βικτόρια.Η φωνή του Αχιλλέα με έβγαλε από τις σκεψεις μου.Δεν τον είδα καν που ερχόταν.Εχουμε δώσει ραντεβού στο πάρκο κοντά στο σπιτι μου.

Βικτόρια:Γεια σου είπα όσο χαρούμενα θα μπορούσα να πω.Με φίλησε.Δεν μπορώ ούτε καν να τον φιλάω τώρα πια.Αισθανομαι πως όλα γίνονται για ένα γαμημενο στοίχημα.

Το παιχνίδι της μοίρας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα