Κεφαλαιο 29

2.7K 119 34
                                    

•Μέχρι οι σκιές μας να γίνουν ένα•

Είμασταν αγκαλιά για πολυ ώρα.Καποια στιγμή ένιωσα τον Αχιλλέα να παίρνει μια βαθιά ανάσα.Σταματησε να χαϊδεύει τα μαλλιά μου και με το χέρι του γύρισε το κεφάλι μου προς το μέρος του.

Αχιλλέας:Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να νιώσεις καλύτερα με ρωτησε και μπόρεσα να διακρίνω  λύπη στα μάτια μου.Για μια στιγμή σκέφτηκα και μετά συνειδητοποίησα πως το μόνο που θα ήθελα ειναι να πάρει αυτή την απαίσια αίσθηση από πάνω.Απο την Δευτέρα νιώθω απαίσια.Καποιος με άγγιξε χωρίς να το θέλω.

Εγω:Θέλω να με κανεις να μην νιώθω έτσι.

Αχιλλέας:Πως ρωτησε μπερδεμένος.

Εγω:Νιώθω βρώμικη.Καποιος με άγγιξε χωρίς την θέληση μου.Θελω να το αλλάξεις αυτό του είπα σοβαρά και σταθερά.

Αχιλλέας:Είσαι σίγουρη πως αυτό ειναι που θες ρωτησε επιφυλακτικά.Εγνεψα θετικά.

Εγω:Το θέλω εδώ και καιρο απλα φοβόμουν.Τωρα όμως ξέρω τον χειρότερο τρόπο όποτε δεν έχω να φοβάμαι κάτι.Επισης όχι μόνο το θέλω αλλα το χρειάζομαι αυτή την στιγμη.Αχιλλεα σ'αγαπω πολυ.Δεν θα σου ζητούσα κάτι εάν δεν ήμουν σίγουρη εξαρχής.

Ο Αχιλλέας απλα έγνεψε θετικά.Σηκωθηκα σιγά σιγά από το κρεβάτι και έσβησε τα φώτα.Πλησιασε αργά το κρεβάτι και ανέβηκε πάνω μου.Με φίλησε απαλά στο στόμα και έβαλε το χέρι του στο μάγουλο μου.

Αχιλλέας:Εάν άλλαξες γνώμη ή δεν σου αρέσει κάτι να μου το πεις κατευθείαν ψυθίρισε και εγω έγνεψα θετικά.

Μου έβγαλε με αργές κινήσεις την μπλούζα και την πέταξε στο πάτωμα.Εβγαλε μετά την δίκη του και την πέταξε με τον ίδιο τρόπο.Με φίλησε ξανά μόνο που αυτή την φορά μετά τα χείλη μου κατευθύνθηκε στον λαιμό μου.

Άφησε μια σειρά από φιλια κατα μήκος του κορμού μου και μετά ξανά ανέβηκε στα χείλη μου.Ολη αυτή την ώρα είχε βγάλει την φόρμα μου και το παντελόνι του.Ειμασταν με τα εσώρουχα.Κατα έναν περίεργο τρόπο δεν ντρέπομαι.

{...}

Κοιμάται.Ειμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μου και με έχει μέσα στην αγκαλιά του.Εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα.Ηταν πολυ όμορφα.

Ο Αχιλλέας έκανε αργές κινήσεις.Δεν βιαζόταν και προσπάθησε να με κανει να νιώσω όμορφα.Και το κατάφερε.

Αυτή την στιγμή το μόνο πράγμα που μου θυμίζει αυτό το κάθαρμα ειναι οι μελανιές στο σώμα μου.Το μόνο που άφησε ειναι παροδικός πόνος.Προσπαθησε να με καταστρέψει,να με συντρίψει αλλα δεν θα του περάσει.

Το παιχνίδι της μοίρας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα