52 dalis

359 32 4
                                    


*Katherinos pozicija* 


-Tas pakabutis ,kuris priklausė tavo mamai ,kodėl tau jis toks sentimentalus? -Paklausiau atsisėsdamas ant sofos šalia Harry ,kuris laikė vyno taures ir vieną jų padavė man.

-Neprisimeni ,tačiau sakiau jog esu susidūręs su keliomis raganomis ,tačiau niekas nežino jog mano mama buvo ragana.

-Tavo mama?-Suraukau antakius išgerdama gurkšnį vyno.

-Sunku patikėt ,tačiau ji buvo viena pirmųjų raganų ,kurios buvo paaukotos. Pakabutis tai vienintelis dalykas ,kuris buvo likęs kol buvau žmogus ,o pavirtus vampyrų jis tapo man labai svarbus. 

-Kodėl ją paaukojo?

-Buvau tik šešiolikos ,todėl neprisimenu kas tiksliai nutiko ,tačiau ją sudegino tikriausiai todėl ,kad tais laikais buvo toks įprotis degint jas ant laužo. Buvau vis dar vaikas ir negalėjau nieko padaryt ,tačiau mano mama visada kartojo jog pakabutyje slypi jos galia. Prieš mirdama ji perdavė visas savo galia į jį ir atidavė man taip liepdama jį saugot ir atiduot tik tai ,kuri bus jo verta.

-Taigi tu jį atidavei Beccai pasipiršdamas?

-Ji buvo pasėsta to pakabučio ir tuo metu nežinojau kokią jis galią turi. Tiesiog jai jį atidaviau ,kaip savo meilės įrodymą ,tačiau tik vėliau susiprotėjau ,kad buvau aklai įsimylėjęs ir jai tereikėjo to pakabuko jog atiduotų savo raganai.-Jis atsigėrė vyno ir pasiėmęs kažkokį pultelį paspaudė išžiebdamas ugnį židinį tolėliau nuo mūsų.

-Buvo ir daugiau raganų?

-Jų vis dar yra ,Katherina, tu ne vienintelė. Tas pakabutis yra mano mamos galia ir patekus į netinkamas rankas gali būti panaudota prieš mus visus. 

-Ar tai vienintelė priežastis ,kodėl jo nori? -Paklausiau ,nes norėjau būt įsitikinus jog nedarau klaidos padėdama jį susigrąžint.

-Noriu ,kad jis atitektų tau.

-Kodėl?

-Nes taip žinosiu jog jis saugiose rankose. Mačiau ką gali su savo galiomis ,Katherina , ir žinau ,kad gali jas sutramdyt taip tapdama stipresnė. Tau jo reikia labiau negu man ,be to taip užsitikrinsiu jog mano mamos galios nebus panaudotos prieš mane.-Nusijuokė pasiekdamas vyno butelį nuo stalo ir įsipildamas sau antrą stiklinę.

-Ar Niall žino apie pakabučio tikrąją paskirtį?

-Kaip manai ,kodėl nenori man jo atiduot? Vis svarsčiau ,kaip išviliot iš jo atsakymą ,tačiau jis laikėsi įsikibęs Beccos kūno ir slėpdamas ,kad atkeršytų man. Kartais manau jog jis bijo ne to jog ji norės jo mirties ,o to ,kad jis vis dar ją myli.-Nejaukiai pasimuisčiau savo vietoj nenorėdama girdėt apie Niall meilės reikalus tik ne tuo met ,kai mano gyvenimas prašviesėja.

-Matau jo gyvenimas buvo aktyvus ties tais reikalais.

-Tai vis kartojasi jo meilė merginoms. Tikriausiai sutinka tokias ,kurios moka apsukt galvą ir išvaryt iš proto.-Žinojau ,kad tai buvo akmuo į mano daržą.

-Aš jo nesuviliojau jeigu bandai tai pasakyt.

-Žinau ,todėl jis tavęs trokšta dar labiau. Tai veikia ,kaip magnetai kuo labiau jį stumsi tolyn tuo labiau jis tavęs norės. Tu jau antroji nekalta mergelė jo sąskaitoj ,nes anksčiau jam užteko Beccos ir dar kelių vampyrių.-Net nereikėjo klaust ,nes jis davė suprast jog Niall buvo įsimylėjęs daugybę kartų iki manęs.

-O kaip dėl tavęs?

-Klausi kiek kartų buvau įsimylėjęs? -Nusijuokė ir linktelėjau.

-Becca buvo pirmoji ir paskutinė. Man patinka nuotykiai ,kurių turėjau per visus gyvenimo metus ,tačiau mano jausmai ir emocijos išjungtos.

Demon 2 (LT fanfiction)Where stories live. Discover now