22 dalis

1.5K 126 7
                                    

*Niall pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Niall pozicija*

Sėdėjau visiškoje tamsoje ir žiūrėjau į mėnulio apšviestą svetainę. Jaučiuosi įskaudintas ,tačiau tuo pačiu metu ir jaučiu kaltės jausmą ,kaip elgiuosi su Kate. Aš ją mylių ,o vis dar trankausi su Lilę ir lyg netrūktu to erzinu Kate sakydamas jog Lilė man kažką reiškia. Senai besijaučiau ,taip šūdinai.

Užsiverčiau alaus skarbonkę išgerdamas visą jos turinį ir supypsėjus telefonui akys nukrypo link švieselės.

<Lilė> Kur dingęs? Pasiilgau. Myliu xx

Ignoravau tai ką ji parašė ir numečiau telefoną ant sofos. Nenoriu dabar susidurt su Lile ,kai mano mintys sujauktos visokių jausmų ir noriu išnykt ,kad pagaliau viskas susigulėtų. Turiu pagaliau apsispręst noriu būt su Lile ar susigrąžint Kate ,nes šitai tęstis nebegali.

*Kate pozicija*

-Ar turi brolių, seserų?-Paklausiau žiūrėdama į Allison ,kuri sėdėjo ant sofos ir stebėjo mane su Jacob.

-Ne kiek žinau.-Ji atrodė šiek tiek išsigandus ,tačiau juk jau seniausiai pasakiau jog neketinu jos žudyt.

-Nesuprantu ,kaip tu gali būt tokia panaši ir tuo pačiu metu tokia skirtinga su ja.-Žiūrėjau į ją suraukus antakius ,kai ji rankose laikė Sophios nuotrauką ,kuri išgąsdino ir ją.

-Aš neesu jos mačius niekada gyvenime prisiekiu. Galbūt ji galėtų kažką apie tai pasakyt?

-Ji mirus.-Perspėjau ją ir bandžiau nusiramint nemetus ko nors į sieną.

-Užjaučiu.-Šyptelėjo paguodžiančia šypsena ir atrodo jos žmogiškumas vis dar joje. Juk ji paversta visai neseniai ,tai nesugandinta kokio nors godaus vampyro arba kraujo troškimo.

Stebėjau ,kaip ji valgo šokoladą ,kurį padėjo Jacob ,tačiau išrenka iš jo riešutis ir deda šalia. Sophia visada kaip tik suvalgydavo gabaliukus ,kuriuose daugiau riešutų ,o ji juos išrenka. Ji visada susiriša plaukus į kasą ,kaip uodegytę ,kai tuo tarpu Sophia visada vaikščiojo palaidais ,nes esą jos ausis pasidaro didesnės susirišus į kasą.

-Ką ketini su manim daryt?-Paklausė ji kramtydama šokoladą.

-Nežinau ,tačiau yra labai daug žmonių ,kurie norėtų tave pamatyt.-Pagalvojau apie Liam ,kuris tikriausiai gautų širdies smūgį pamatęs Sophios kopija žinant tai ,kaip kankinasi dėl jos mirties. Po mano žodžių ji nusijuokė papurtydama galvą.

-Juk neketini mane paverst kokia marionete bandydami pakeist ją manimi.-Jaučiau ,kad ji pradeda nebevaldyt savo emocijų ir pyktis kylą. Tylėjau žiūrėdama į ją ,kai ji staigiu judesiu pastūmė staliuką prie jos ir jis nučiuožė per visą kambarį.

-Ar tu nesveika? Aš nebūsiu kažkokia tavo mirusios draugės kopija! Po velnių aš žmogus ,o ne daiktas!- Ji nebevaldė savęs ,tačiau prisiartinus prie manęs jos pyktį pakeitė baimę ,nes suėmiau jos riešus laikydama taip ,kad nieko nepadarytų.

Demon 2 (LT fanfiction)Where stories live. Discover now