6 dalis

1.5K 138 3
                                    


Prabudau su šiek tiek skaudančiu kaklu savo mašinoj jau naktį. Kas per šūdas? Apsidairiau tuščioj aikštelėj ,kuri ir turėjo būt tuščia juk visi seniausiai namuose. Jaučiau mašinoje ne tik savo kvepalų kvapą ,tačiau ir kitą kvapą ,kuris man puikiai pažįstamas.

Prakeiktas Payne.

Užvirė kraujas prisiminus jį ,kai trenkiau durelėmis išlipdama ir vampyro greičiu atsiradau prie Niall kvapo. Jis ir vėl su Lile parke vaikštinėjo susikibę rankutėmis. Nežinau gal kartu ir kažkokia pavydo gaidelė atsirado ,bei pyktis dar labiau sukilo ,kurį reikėjo išliet. Nieko nelaukus atsiradau prie jų ir pagriebiau Lilę už rankos pasitemdama prie savęs.

-Ką tu darai?.-Lilė supanikavo ,kai laikiau ją už kaklo ,o kraujas man visai praverstų. Esu tokia alkana pragulėjus visą dieną mašinoj. Šis pyktis susikaupęs dėl Niall ir Liam tiesiog šaukte šaukė paragaut jos šilto kraujo.

-Kate paleisk ją.-Perspėjo Niall stovėdamas prieš mudvi.

-Sakiau atstot nuo manęs Horan. Tu manęs nepaklausei. Ar įsivaizduoji kokia esu alkana? Visą dieną pragulėjau sumautoj mašinoj be kraujo ,o juk žinai ,kad mano hibridiškas organizmas labai užverda ,kai būna jo trūkumas.-Suurzgiau prie Lilės kaklo ir jaučiau ,kaip akys paraudonuoja ir liko tiek mažai. Jaučiu kaip greitai spurda jos širdis. Ji lyg drugelis plazdenantis sparnais.

-Apie ką tu kalbi? Aš nieko nedariau tiesiog paleisk ją.-Paliepė jis.

-Manai patikėsiu tavim? Jau seniausiai žinau ,kad tavim pasitikėt negaliu. Tu viską sugriovei ,tada ir tai darai dabar. Įsivaizduoji troškulį ,kuris kankina 25 metus?.-Sušaukiau per visą parką. Mano širdis jautė kažkokį jausmą ,kuris man nepatiko ,tačiau ir vertė virt vidų.

-James apie ką ji?.-Sucypė iš baimės Lilė. Nekenčiu jos balselio ir šioje padėtyje jai tai nepadeda ,nes norėčiau pabaigt viską pagaliau su ja.

-Atrodo tu nebe tokia drąsi su savo ilgu liežuviu. Tavo vaikinukas turėtu tau daug ką paaiškint pradžioj ,kad jis Niall James Horan .... mmm .... bet svarbiausia ,kad aš tokia alkana.-Sušnabždėjau prie jos kaklo jausdama jos pulsuojančias venas visai šalia lūpų. Atrodo ,kad kraujas valdo mano mintis ir apie nieką kitą negaliu galvot. Lenkiausi arčiau ir jau norėjau jai įkast ,kai Niall čiupo ją iš mano rankų ir patraukė toliau.

-Pamiršk viską kas šiandien nutiko. Buvai parke ,bet pasidarė šalta ,todėl parėjai namo.-Įkalbėjo jis ir ji greit išėjo sutikus su bet kuo ką jis tik liepė.

-Kodėl neduodi jai verbenos nuo užkalbėjimo? Galbūt geriau būtų ,kad ji sužinotų kas mes?- Kilstelėjau antakį šiek tiek nustebus ,nes kiek prisimenu man davė iš kart ,kad atsisakytų pagundos maitintis iš manęs ir man naudotis.

-Kate turi grįžt namo ir pasimaitint tu savęs nevaldai.-Perspėjo jis nekreipdamas dėmesio į mano klausimą.

-Aš nesivaldau? Nieko jums nepadariau ,o jus nusukot man sprandą aikštelėj ir palikot. Įsivaizduoji ,bent kokia aš alkana dabar? Galėčiau perplėšt gerkles visiems esantiems kilometro spinduliu.-Negalėjau susikaupt ,kai girdėjau šitiek širdžių dūžių aplinkui. Atrodo parke buvo tik keli žmonės tolėliau nuo mūsų ,tačiau man tai atrodė ,kaip simfonija su daugybe mažų būgnelių.

-Nesuprantu apie ką tu. Tau kraujas ir keršto troškimas susuko protą-Suriko jis.

-Payne tai padarė ir aš puikiai atpažįstu jo kvapą. Sumautas Payne atsiims ...suplėšysiu į skutus Sophia ir išgersiu visą jos kraują.-Suurzgiau ,bet bandžiau valdytis.

-Kate jos senai nebėra.-Jo žodžiai dar labiau mane supykdė. Sophios nėra? Galbūt senoji aš išrėktų visam pasauliui kur ji? Kas jai nutiko juk ji buvo tokia gera draugė ir man ,kaip sesė. Jaučiau skausmą artėjantį iš širdies gelmių ,tačiau nustūmiau šias emocijas toliau. Jaučiuosi geriau dėl to ,kad neturiu emocijų ,kurios tikriausiai priverstų dabar sukelt sceną ir verkt iki sąmonės netekimo. Suurzgus apsisukau ir jau norėjau dingt ,bet neteko toli dingt ,kai jis atsirado prieš mane.

Demon 2 (LT fanfiction)Where stories live. Discover now