19 dalis

1.6K 127 13
                                    

Atsikėliau nerasdama šalia savęs Niall ,kuris sakė ,kad grįš pasimaitinęs

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Atsikėliau nerasdama šalia savęs Niall ,kuris sakė ,kad grįš pasimaitinęs. Išlipau iš lovos nusižiovaudama ir pirmiausiai pasimaitinau krauju ,kuris buvo Niall šaldytuve. Atsisukau į laikrodį ,kuris kabėjo ant sienos ir garsiai nusikeikiau užbėgdama atgal į Niall kambarį. Susiradus savo rūbus užsivilkau ir pasiėmus tašę išbėgau iš namų.

***

Sustojau prie mokyklos stovinčio pastato su dideliais langais ir pasitvarkau plaukus. Tik įėjus į mokyklą visų žvilgsniai susmigo į mane juk nebuvau čia beveik savaitę be jokios priežasties ,o kaip naujokei jie gali prikurt naujų istorijų. Blogiausia ,kad man nebūnant nebuvo ir Niall ,todėl bijau ,kad gali pasklist kokie nereikšmingi gandai.

Suskambus skambučiui ,kuo greičiau perbėgau per mokyklą iki savo spintelės ir pasiėmus aprangą nubėgau į persirengimo kambarius.

-Jis buvo toks mielas ir...-Lilė ,bei kitos merginos nustojo kalbėt bei juoktis tik įėjau lyg man tai rūpėtų. Net nepažiūrėjau į jų pusę kuo greičiau pradėdama rengtis.

-Na kaip ir sakiau jis pasirodė pas mane net nepranešęs ,tačiau tai buvo taip romaniška. Manau žengiam kitą žingsni ,nes James nakvojo.-Ji sukikeno kitom savo draugėm ir nors stengiausi nesiklausyt ,tačiau išėjo ne kaip. Jis buvo pas ją po to ,kai mes pasimylėjom?
Kas per šūdas juk sakė eina medžiot.

-Ar jūs ką nors darėt?-Draugė pašnabždėjo ir Lilė išpūtus akis jai trinktelėjo.

-Žinomą ,kad ne ,tačiau užmigom ant mano sofos bežiūrėdami romantišką filmą.-Prikando lūpą ir kažkodėl jaučiau keistą pavydą.
Taigi jis mane dulkins ,tačiau romantiškai laiką leis su ja. Ar turėčiau būt įžeista ar pagerbta? Blogiausia ,kad jaučiu pykti ,nes pasinaudoja manimi ,kaip daiktu ,o ji nieko nežino ir eina visiems giriasi. Žinau ,kad nieko nenoriu ir pati jam tai pasakiau ,bet tai sušiktai nereiškia ,kad mane išdulkinęs prie dušo sienos eis pas ją po sparneliu.

Trinktelėjau savo persirengimo spintelę stipriau su pykčiu ir visos merginos krūptelėjusios atsisuko į mane. Jos nužvelgė mano kūną ir nusisukau į kitą pusę ,nes mano akys šimtu procentų juodos ,kaip naktis.

-Ji turi tatuiruotę?-Girdėjau šnabždant vieną iš Lilės draugių ir tik dabar pamačiau jog tatuiruotė neišnykus ,tačiau jos neskauda. Nekreipiau į jas dėmesio susirišdama plaukus ir praeidama iškelta galva. Tik išėjus į lauką mano uoslė pagavo Niall kvapą ir atsisukus pamačiau jį prie kitų vaikinų futbolo treniruotėj.
Išgama.

-Tu toks apgailėtinas melagis.-Suurzgiau ir mačiau ,kaip Niall tikrai išgirdo ką sakiau ,nes staigiai atsisuko į mane. Suraukė antakius lyg nieko nesuprasdamas ir net nenumano ,kad dabar aš jam užvirsiu tikrą peklą. Jis sušiktai nesinaudos manimi ir neatiduos visų nusipelnytų laurų Lilei. Tik ne jai. Tai aš turėjau juo naudotis ir nekenčiu ,kad maniau jog jis mane myli ir bus lengva juo manipuliuot.

-Nesuprantu apie ką kalbi?-Mačiau ,kaip jo lūpos sujuda ir tik aš tai išgirdau. Nusisukau nuo jo į merginas ,kurios atėjo ir pirmiausiai trenerė liepė bėgt tris ratus aplink stadioną. Nusiėmiau treningo viršų ir visų vaikinų žvilgsniai susmigo į mano kūną įskaitant Niall.

Demon 2 (LT fanfiction)Where stories live. Discover now