38 dalis

457 39 4
                                    


**Allison**


-Suplėšiu tave į skutelius jei nepaleisi manęs Arlen.-Suurzgiau ,kai ji tiesiog stovėjo prie laužo. Keisčiausia ,kad manęs niekas nerado ,kai esam vidurį kažkokio miško juk tai atvira vieta.

-Tikrai? Norėčiau tai pamatyt.-Nusijuokė ir priėjus arčiau atrišo mano virves. Nieko nelaukus vampyrišku greičiu čiupau jai už kaklo ir prirėmiau prie medžio.

-Tu lavonas.-Suurzgiau ir suleidau dantis jai į kaklą ,tačiau ji nesipriešino. Suspaudžiau ją stipriau priversdamas suinkšti.

-Įdomiau bus pažiūrėt ką Horan tau padarys sužinojęs ,kad išgėrei visą Katherinos kraują.-Po jos žodžių greit atsitraukiau suprasdama ką darau juk tai Katherinos kūnas.

-Taip Allison jei nužudysi mane mirs ir Katherina. Žinai ,kas man labiausiai patinka ,kad tada Niall nužudytu tave argi tai ne smagu? Ta meile tarp vampyro ir žmogaus tokia galinga.-Nusijuokė ,kai su ranka nusivaliau lūpas vis dar jausdamas kraujo skonį. Norėjau pabėgt nuo jos ,tačiau negalėjau aplink mane buvo nupieštas ratas ant žemės ir man tai jautėsi ,kaip stiklas.

-Atrodo užstrigai mieloji.-Šyptelėjo ir supratau ,kad ji panaudojo burtus.

-Su malonumu žiūrėsiu ,kaip Niall tave gražins į pragarą.

-Vadinasi susitiksim ten.-Ji ėjo aplinkui ratą ir bėrė kažkokius juodus miltelius panašius į pelenus.

-Tarumo morga.-Jai ištarus šiuos žodžius ratas aplink mane užsiliepsnojo.

-Smagaus badavimo Allison.-Su tuo ji išėjo palikdama mane vidurį miško ir negalėdama pajudėt.


**Niall pozicija**


-Paklausiu dar kartą ,kaip turėčiau ją sustabdyt?-Paklausė Jordan ir visi susimąstėm ,nes dar apie tai nepagalvojom.

-Tu juk pragaro šuo ne mes.-Sarkastiškai pakomentavau.

-Tapau toksai prieš kelias dienas ir net nenumanau ,kaip valdyt visą tai.

-Tiesiog įsakyk jai grįžt atgal į pragarą ar kažką panašaus.-Numojo Liam ir visi patraukėm link durų ,kur mūsų laukė Tara.


Sukakus lygiai dvyliktai stovėjau vidurį parko ir laukiau Katherinos. 

-Tu vienas?-Girdėjau balsą už savęs ir atsisukau pamatydamas Katherina.

-Pirmiausiai Allison.-Nužvelgiau jos kūną pamatydamas kraują ant palaidinės ir žaizdą ant kaklo. Taip ir maniau ,kad užuodžiu kraują. 

-Allison norėjo nužudyt tavo mieląją Katherina ,Niall.-Jos žaizda ant kaklo akivaizdžiai buvo vampyro įkandimas ir pagalvojus ,kad tai Allison darbas man sukėlė pyktį. Juk ji seniausiai turėjo suprast ,kad sužeis tik Katherinos kūną ir nieko daugiau.

-Jeigu nebūčiau jai sutrukdžius ji būtų tai padarius. Niall, aš te noriu Cerberio ir tu atgausi Katherina ji man nereikalinga.-Ji bandė įlyst man į galvą ,tačiau nesiruošiu patikėt jos melais. 

-Ji stipresnė už tave Arlen ir tu to bijai.

-Abu žinom ,kad tai ne tiesa. Man nėra ko bijot merginos ,kuri prislopinta guli stalčiuje. Aš manau ,kad tai tu bijai to kokia ji tapo argi ne taip? Būdama vampyre ji aklai tavim tikėjo ,tačiau bijai kad tapus žmogum ji susivoks ,kad tu nesi viskas ko ji nori. Kiek daug melo ir kraujo buvo pralieta tik dėl jos.-Ji lėtai ėjo aplink mane ,kas kėlė nerimą.

Demon 2 (LT fanfiction)Where stories live. Discover now