26 dalis

2.1K 163 29
                                    

Prabudau su šypsena ,kuri nesitraukė nuo mano veido

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Prabudau su šypsena ,kuri nesitraukė nuo mano veido. Jaučiau šilumą sklindančia nuo kito kūno už mano nugaros ,o kai sukrutėjau sunki ranka apsikabino mano nuogą liemenį. Įkvėpiau Niall kvapo ,kai jis prisiglaudė arčiau ir panardino savo veidą mano kaklo įlinkyje.

Jaučiuosi lyg būčiau net nepraleidus tų metų rūsyje su kankinimais ,nes viskas sugrįžo į savas vėžias. Užmerkiau akis leisdama vėl panirt į miegą tikėdamasi gražių sapnų.

*~*~*

-Kate.-Girdėjau jos balsą ir sustingau atsisukdama link tamsos ,kai širdis daužėsi lyg pašėlus.

-Ir vėl tu.-Suurzgiau ir spėjau atsisukdama pagaut strėlę ,kuri vos nepervėrė mano kūno. Iš tamsos išėjo man iki kaulų pažįstama mergina su lanku. Maniau ,kad esu viena medžiotoja ,tačiau ji kažkokio nesveiko kulto pasekmė.

-Užbaigsiu ką pradėjau Prancūzijoje su tavo vaikinu.-Nusišypsojo ištraukdama strėlę su antgaliu ,kuris pagamintas iš kažkokio akmens ,kuris nužudo vampyrus akimirksniu. Jam susmigus į kūną jis paraudonuoja ir vampyro siela palieką jo kūną sulysdama į jos kūną ir duodama jai dar vieną gyvybę kovot su tokiais ,kaip aš.

-Gaila ,bet aš neturiu vaikino.-Pavarčiau akis ruošdamasi jos puolimui.

-Manau abi žinom ,kad tai melas Katherina.- Ji staigiu judesiu metė į mane strėlę ,kuri susmigo į mano kūną ,tačiau nepilnai. Suėmiau už jos galo ir ištraukiau antgalį ,tačiau sustingau ,kai akmenio viduje atrodo mačiau Niall veidą.

-Niall?- Suraukiau antakius pakeldama akis į medžiotoją.

-Sunkus grobis ,tačiau vertas pastangų.-Dar kartą su baimę pažiūrėjau į akmenį ,kuriame atrodo mačiau Niall ir iš pykčio mečiau jį į žemę ,kad sudužtų ,tačiau juk tai akmuo.

-Ką tu padarei? Tarėmės ,kad jo neliesi.-Sušukau ir ji nusijuokė.

-Manai sudarau sandorius su vampyrais ? Katherina mieloji tau reikia išmok nepasitikėt tokiais ,kaip aš.-Ji nužudė Niall ir pasiėmė jo gyvybę. Tai negali būt tiesa.

-Kate?Katherina?- Pažiūrėjau į strėlės antgalį gulėjusį man prie kojų ir girdėjau iš jo Niall balsą.

-Ni?

*~*~*

-Prabus Katherina.- Pramerkiau akis visa šlapia ir Niall šalia manęs vis dar mane judino.

-Tai buvo tik sapnas.-Gyliai kvėpavau apsidairydama ir ieškodama jos su strėlėmis.

-Viskas bus gerai.-Sušnabždėjo apsikabindamas mano kūną.

-Nežinau ,ko ji nori nuo tavęs ,tačiau neleisiu jai tavęs iš manęs atimt.-Sušnabždėjo ramindamas ,tačiau net nenutuokia ,kad prieš grįžtant namo sudariau su ja sutartį ir tada pabėgau. Tai kraujo sutartis ir ji negali jos laužyt. Elijus prie to prisidėjo ir sulaužęs sutartį mirė. Ji nežinojo ,kad Niall sujungtas su manim ir turi tatuiruotę ,todėl sudariau sutartį ,kad jis liks gyvas.

Demon 2 (LT fanfiction)Where stories live. Discover now