63 dalis

358 34 10
                                    

Karšta ašaras nubėgo mano skruostu nuriedėdama skruostu ir seselė pažiūrėjo į mane gailiu žvilgsniu.

-Viskas bus gerai mieloji.-Ji nubraukė plaukų sruogą man nuo veido ir sunkiai nurijau seiles stebėdama jos veidą.

-Nebus.-Prabilau su ašaromis įsimindama jos akių spalvą ir ji pasilenkė arčiau manęs ,kad geriau girdėtų.

-Ir aš labai atsiprašau.-Sušnabždėjau greit suimdama jos kaklą ir prisitraukus arčiau greit suleidau dantis pradurdama jos šviesią odą . Ji pradėjo šauktis pagalbos ,tačiau vos tik organizmas pajautė kraujo skonį kelio atgal nebebuvo. Manyje pabudo miegojęs žvėris ,kuris tik ir laukė kada leisiu ištrūkt. Mano jėgos po truputį didėjo ,kaip ir alkis kurį jaučiau ,kai tuo tarpu seselės vis labiau spurdėjo. Ji vis klykė iš skausmo ir draskė nagai į mano odą ,tačiau laikiau ją tvirtai ,kaip žvėris savo auką. 

Negalėjau sustoti lyg būčiau priklausoma nuo šilto kraujo tekančio mano gerkle žemyn. Pro palatas įbėgo kelios seselės ,o paskui jas ir du vyrai ,tačiau jų nelaimei buvau ištroškus. Jėgų antplūdis leido išlipt iš lovos ir jiems pabandžius mane sulaikyt čiupau kitą seselę ir suleidau savo dantis jai į kaklą. Viskas vyko taip greitai ,kad vyrai nespėjo manęs atplėš ,kai iltys sulindo į kito vyruko kaklą ir palatą užpildė klyksmai lyg iš siaubo filmo.


*Niall pozicija*


-Turėčiau grįžt ,kol ji nepabudo.-Perspėjau Liam ,kuris stovėjo su manimi ligoninės priimamajam. Norėjau padėkot už visą palaikymą ir pagalbą ,tačiau mano mintis nutraukė pažįstamas kvapas kurį pajaučiau.

-Horan, kaip malonu matyti du draugus kartu juk savojo netekau per Katherina.-Atsisukus pamačiau Harry ,kai keli žmonės apsidairė nesuprasdami kas vyksta ir ,kodėl Harry rankose buvo kažkoks peilis.

-Turėjau tave užmušt tą pačią akimirką ,kai Zayn nužudė Katherina.-Suurzgiau ir man nespėjus pajudėt Liam ranka sulaukė manę.

-Kas nutiko ,Liam? Tapai jo asmens sargybinis? -Nusijuokė Harry parodydamas ką turi rankoje ir sustingau pamatydamas tokį patį durklą kokį turėjo Tara ,kai bandė nužudyt mane bei Katherina.

-Nesu kvailas ir matau ką ruošiesi padaryt. Išeik iš čia ir leisim tau gyvent.-Perspėjo jį Liam ,tačiau tai sukėlė tik jo juoką.

-Leisit man gyvent? Pamiršti jog esu vyresnis ir net sudėjus jus abu neišeitų mano amžius. Kas man sutrukdys? -Nusijuokė eidamas arčiau mūsų ir mano kūnas įsitempė pagalvojus apie tai jog jis atėjo iš tos pusės ,kur liftas į Katherinos aukštą. Harry pastebėjo mano susirūpinimo žvilgsnį ir pažiūrėjo į liftą atsisukdamas su šypsniu.

-Kaip gaila tokia jauna ir graži.

-Ką padarei? -Suurzgiau vien pagalvodamas ,kad jis galėjo nuskriaust Katherina.

-Aplankiau ją ,kadangi būsiu paskutinis veidas ,kurį jį turės mintyse prieš mirtį ir papasakojau kokią dovaną jai įteiksiu. Vargšelė buvo tokia išsigandus ir pagalvojus ,kokia trapi jos gyvybė privertė susimąstyt apie tai ,kaip esu įsiutęs jog negavau ko troškau.-Nusijuokė ir tai sukėlė pasišlykštėjimą. 

Norėjau jam atsakyt ,tačiau mane nutraukė kažkieno klyksmas iš viršutinio aukšto ,kur žinau kad yra Katherinos palata ir baimė persmelkė mano kūną.

-Tu lavonas Styles.-Liam nebesugebėjo manęs sulaikyt ,kai akimirksniu atsiradau priešais Harry ir čiupęs jį už kaklo mečiau per ligoninės koridorių priversdamas jį atsitrenkt į sieną ir jai sutrūkinėjus visi žmonės išsilakstė. Jo urzgimas užpildė patalpą ir Liam pabandė atimt iš jo durklą ,tačiau šis buvo stipresnis. Bandžiau padėt jį sulaikyt ,tačiau jis nusuko sprandą Liam numesdamas jo kūną toliau nuo mūsų.

Demon 2 (LT fanfiction)Where stories live. Discover now