49 dalis

322 31 1
                                    


*Zayn pozicija*


Žiūrėjau į telefoną ir dvejojau ,tačiau galiausiai surinkau Niall numerį. Žinau ,kad tai ne mano reikalas ir man mažiausiai turėtu rūpėt ,tačiau ta kalė nenusipelnė Harry. Jau kartą Niall sugriovė jo ateitį nebenoriu to daugiau matyt ,kaip jis išgyveną netektį ir tampa baisesniu už mane. Žinau tik tiek ,kad noriu jos mirties ,o tol kol Harry bus šalia tai nenutiks. 

-Malik? -Atrodo Horan buvo nustebęs ,kai tik atsiliepė.

-Ar vis dar ieškai savo Katherinos? -Paklausiau ,nors puikiai žinojau atsakymą.

-Jeigu skambini tokiu pat tikslu ,kaip Harry tai gali nesivargint ,nes niekada nepasakysiu kur Becca ,todėl jau gali atsikratyt Katherinos ,nes iš jos jokios naudos.-Nustebau girdėdamas tai iš jo lūpų juk kažkada pripažino jai amžiną meilę ir žudė visus ,kurie stojo skersai kelio.

-Nemanau ,kad iš jos jokios naudos ir nemanau ,kad Styles norės jos atsikratyt ,Horan.-Mano veidą papuošė šypsnis ,nes stovėjau tiesiai prie Katherinos namo žiūrėdamas į jos langą. 

-Ką turi omeny?

-Tarkim žinau ,kad šiąnakt Styles negrįš namo.-Bandžiau susilaikyt nuo kvailos šypsenos ,tačiau tai kas dabar vyksta verta milijono. Žinau ,kad nenoriu Katherinos šalia Harry ,nes jis bus pažeidžiamas ,tačiau ši situacija tokia pažįstama.

-Siųsk adresą ,kur ji.-Su tuo jis pabaigė pokalbį ir iš jo tono numanau jog bus smagu ,galbūt net verta pasilikt ir jo palaukt. Bet kokiu atveju Harry naktis smagesnė negu mano sprendžiu iš to ką girdžiu iš jos buto.

Nusiunčiau Horan jos adresą ir įsivaizduosiu ,kad tai mano papildoma dovana Katherinai .

*Katherinos pozicija*


Prabudau ,nes girdėjau kad kažkas dar yra kambaryje ir pramerkus akis pamačiau Harry. Jis stovėjo šiek tiek toliau nuo lovos ir bandė apsirengt kol nespėjau prabus ir pamatyt.

-Ar tai ,kaip tavo vizitinė išėjimas kol mergina neprabudo? -Paklausiau ir jis staigiai atsisuko pakeldamas nuo grindų savo kelnes.

-Nesusireikšmink ,nes perspėjau tave.-Žinau ,kad jis mane perspėjo ,tačiau jaučiuosi keistai po to kas vakar nutiko. Galbūt jaučiuosi kalta ,kad atsidaviau būtent Harry tam pačiam ,kuris naudojasi ir manipuliuoja manimi. 

-Tau nebūtina išeit juk nieko iš tavęs nereikalauju.-Priminiau jam ,tačiau jis pakėlė savo marškinėlius nuo grindų lyg mane ignoruodamas ,kas varo į neviltį. Neišlaikiau tos tylos ir jam nespėjus išeit iš kambario ištiesiau ranką taip magijos pagalba užtrenkdamas duris tiesiai prieš jį.

-Katherina.-Jo balsas buvo gylus ir įspėjantis. Išlipau iš lovos greit užsimesdama apatinius ir marškinius iš vakarykštės dienos.

-Kodėl vengi manęs po visko kas nutiko? Žinau ,kad manim naudojiesi ir nieko nesitikiu iš tavęs ,tačiau aš žmogus ir turiu paprasčiausius jausmu. Galbūt tiesiog nenoriu ,kad išeitum.-Tiesiai šviesiai pasakiau ir jis pabandė atidaryt duris ,tačiau vėl jas užtrenkiau magijos pagalba. 

-Kodėl nori ,kad pasilikčiau?

-Nes patinki man aišku? -Pripažinau tai garsiai ir atrodo mano širdis tikrai sustos ypač ,kai išgirdau jo sarkastišką juoką ir pagaliau jis atsisuko.

-Patinku tau? Neprivalai man meluot ,nes aš žinau tiesą  kas tau patinka. Neapsimetinėju ,todėl patarčiau ir tau neapsimetinėt iš to nieko gero.

Demon 2 (LT fanfiction)Where stories live. Discover now