14. parça "Mezuniyet"

891 56 6
                                    

..

Jaleen çekilmedikçe Kai çaresiz kalıyordu. Tüfeği indirdi.

"Tamam, eve gir geliyorum."

Jaleen bi süre emin olamadı, sonra eve doğru yürüdü. MR Kai'ye bakıyordu.

"Gerçekten şaşırdım. Sen.. gerçekten... Kai sen gerçekten aşık olmuşsun."

Kai 'aşık' kelimesini duyunca aniden ona baktı. 

"S..seni... ihtiyar.. Seni öldürmediğime şükretmen gerekirken... Çabuk kaybol." Kai dönüp yürümeye başladığında MR da gülerek geri dönüyordu.

Kai eve girdiğinde hiç birşey söylemeden banyoya girip kapıyı kilitledi. Uzun süre çıkmadı. Jaleen yatakta uzanıyordu. Banyodan gelen su seslerini farketti. Yanıbaşındaki pencereden gökyüzünü izliyordu. Birkaç dakika içinde Kai banyodan, altında sadece eşofmanla çıktı. Üstünde kıyafet yoktu, havluyla saçlarını kurutuyordu. Jaleen ona bakıp aniden doğruldu. Kai onu farkettiğinde irkildi ve gözleri kocaman oldu!

"Ha... Burda olduğunu unutmuşum......"

Jaleen de kocaman şaşkın gözleriyle ona bakıyordu. Üstüne baktığında başını çevirdi.

"Sapık........." Jaleen elleriyle gözlerini kapadı.

Kai hala şaşkınlık içinde ona bakarak tişörtünü eliyle arıyordu. Bacağını sandalyeye çarptı... Jaleen gözlerini açmamakta ısrar ediyordu.

"Ne yapıyosun orda?"

"Bakmak ister misin?" 

Jaleen sinirle bağırdığında Kai kahkahalar atıyordu. Kolsuz tişörtünü giyip yatağa otururken hala gülüyordu. Jaleen gözlerini aralayıp ona baktı, sonra tamamen açıp koluna sertçe vurdu.

"YA!!! Canım yandı!!" Kai kolunu tuttu. Jaleen omuzlarını silkti. Kai elindeki havluyu Jaleen'e uzattığında gülümsüyordu. 

"Saçlarımı kurular mısın?"

"Ne münasebet."

"Karşında soyunmamı ister misin??!!"

"Gerçekten sana söyleyebilcek bişey bulamıyorum..." Jaleen Kai'nin elindeki havluyu aldı. Onun kafasına koyup sertçe ovalamaya başladı.

"Aa..a.a.... Kel kalabilirim, yavaş ol.."

Jaleen arkasından taklidini yapıp hareketlerini biraz yumuşatsa da hala sert davranıyordu. Kai'nin saçlarını her yerindeki suyu havluyu aldı ve havluyu çekmeden önce saçlarını dağıttı. Kai hafifçe kalkıp çekmeceden aynayı aldı ve saçlarına baktı. Söylenerek düzeltti. Jaleen esmeye başlamıştı.

"Hadi uyuyalım da hemen sabah olsun."

Kai ona pis bir bakış atıp ayağa kalktı ve ona dönüktü.

"Kai, şurda bi yerde benim bıraktığım yastık vardı. Onu bulup uyursun." Jaleen kendini geri atıp yatağa uzandı.

"Ne? Sen şımardın mı Jaleen... Zaaflarımı kullanma!"

"Yerde yatmamı mi istiyorsun?"

Kai nefesini verdi ve yere bir örtü atıp yastığı koydu. Oturup uzanmıştı bile. 

"Birbirimize iyi geliyoruz, değil mi? Ama bugün yaptığın canımı sıktı. Yarın senden intikam almak için birini öldürebilirim. Ne zamandır kan görmek istiyorum..." Kai Jaleen'in tepkisini merak ediyordu fakat uzun süre hiç ses çıkmadı. "Kan diyorum... Kan görmek istiyorum. Jali???" Kai doğrulup Jaleen'e baktığında uyuduğunu gördü. "Yuh. Ne çabuk." Yatağa yaklaşıp saçlarını okşamaya başladı. "Benimle bu dünyada karşılaşabilen tek kişi sensin.. Kai seni farketmeden önce sıradan bir kızdın, değil mi? Sen bile bilmiyordun prenses..."

Bir seri katilin aşk defteriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin