Κεφάλαιο 35

106 18 7
                                    

"Μελίνα πως νιώθεις?" με ρώτησε η Μαρίνα καθώς φτιαχναμε της βαλίτσες μας "Νιώθω τόσο διαφορετικά και αυτό μου αρέσει" είπα καθώς έβαλα τα τελευταία μου ρούχα στην βαλίτσα "Πρέπει να ελέγχεις τον εαυτό σου όμως" είπε η Ζέτα "Σωστά και κανείς δεν πρέπει να μάθει πως είσαι μια από εμάς πλέον" είπε η Μαρίνα και εγώ έκλεισα την βαλίτσα μου.

"Εντάξει" είπα και κατέβασα την βαλίτσα κάτω από το κρεβάτι μου.Όταν ξαφνικά χτύπησε η πόρτα "Ναι" είπε η Ζέτα και εκείνη την στιγμή μπήκε μέσα ο Άρης με τον Πάνο. "Μωρό μου είσαι καλά?" με ρώτησε και μου έδωσε ένα πεταχτω φιλί. "Περαστικά Μελινακι" είπε ο Πάνος και με αγκάλιασε το ίδιο και εγώ "Ευχαριστώ" είπα και κοίταξα τον Άρη ο οποίος με κοιτούσε είδη "Ελπίζω να μην μου θύμωσε" σκέφτηκα.

"Φιλαράκι εγώ φεύγω" είπε ο Πάνος και εγώ τον κοίταξα γεμάτο απορία "Εντάξει ρε τα λέμε" είπε ο Άρης και έφυγε. "Έχεις χάσει πολλά επεισόδια μωρό μού" είπε και με αγκάλιασε "Εμείς να φεύγουμε" είπε η Ζέτα και τράβηξε την Μαρίνα και έφυγε.

"Λοιπόν" είπα καθώς τύλιξα τα χέρια μου από το σβέρκο του και αυτός τύλιξε τα δικά του στην μέση μου."Γιατί με κοιτάς έτσι?" ρώτησα "Γιατί είσαι μοναδική μικρή μου" είπε και με φιλισε με σήκωσε και εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την μέση του."Μου ελειψες" είπα μέσα από το φιλί μας όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και εγώ κατέβηκα γρήγορα από τον Άρη και αυτή την φορά δεν μας το χάλασε η Μαρίνα αλλά ο Νίκος.

"Ελπίζω να μην σας διέκοψα από κάτι" είπε και ο Άρης ξεφυσηξε "Όχι όχι απλώς συζητουσαμε με τον Άρη" είπα. Ναι νιώθω άβολα όταν με κοιτάει με αυτό το βλέμμα ο Νίκος "Πως είσαι?" ρώτησε "Μια χαρά" είπα "Μίλησα με την μαμά και θέλει να σε δει"Τι?Για ποιό λόγω?" ρώτησα γεμάτο απορία "Δεν ξέρω πάντως της είπα οτι θα πάμε οταν γυρισουμρ απο την εκδρομή να την δούμε"Ουφ εντάξει" είπα και τότε ο Νίκος κοίταξε τον Άρη "Εσύ ετοιμαστηκες για αύριο γιατί φεύγουμε?"Ναι ναι" είπε ο Άρης

"Ωραία εγώ φεύγω" είπε "Γεια" είπα και τον αγκάλιασα. "Ουφ" άκουσα τον Άρη να ξεφυσαει καθώς έκλεισα την πόρτα "Εντάξει έλα έφυγε δεν θα μας ενόχληση κανείς τώρα" είπα και τον αγκάλιασα "Κάτσε να κλειδωσω" είπε και πήγε να κλειδώσει την πόρτα όταν ξαφνικά αυτή ανοίγει απότομα και χτυπάει τον Άρη στην μούρη.

Εγώ εσκασα στα γέλια "Ωχ σορρυ ρε φίλε" είπε ο Άλεξ και εγώ πλησίασα τον Άρη χωρίς να σταματήσω να γελαω "Είσαι καλά αγάπη μου?" ρώτησα "Έχει αρχίσει ο αγώνας Μπαρτσελόνα νς Ρεαλ Μαδρίτη" είπε ο Άλεξ και τότε ο Άρης είπε "Είμαι μια χαρά πρέπει να φύγω όμως σ'αγαπω" είπε και αφού μου έδωσε ένα φιλί έφυγε.

"Υπέροχα με άφησε για τον αγώνα τι να πω." σκέφτηκα και πήγα να κάνω ένα ζεστό μπάνιο γιατί αύριο φεύγουμε για το Παρίσι.





















Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα