Κεφάλαιο 24

115 21 4
                                    

Άρης POV

"Άντε ρε μωρό μού πόσες ώρες θες για να ετοιμαστεις;" ρώτησα  βαριεστημενα καθώς καθόμουν στο κρεβάτι της Μελίνας και την περίμενα "Τώρα τελειωνω" την άκουσα να λέει.

Τότε την είδα να βγαίνει "Πως είμαι;" ρώτησε και εκείνη την στιγμή εγώ την πλησίασα "Είσαι υπέροχη" είπα και ένωσα τα χιλι μας εκείνη τύλιξε τα χέρια της στο σβέρκο μού και εγώ τα έβαλα στην μέση της.

Άρχισα να κατεβαίνω στο λαιμό της και να της αφήνω υγρά φιλία την άκουσα να αναστεναζη τότε ανέβηκα στα χιλι της και την ξανά φίλησα "Άρη έτσι όπως το πας δεν θα μου γνωρισεις την κοπέλα που μου ειπες" την άκουσα να λέει.

"Έχεις δίκιο πάμε" είπα και βγήκαμε από το δωμάτιο καθώς περπαταγαμε βλέπω την διευθύντρια να μας πλησιάζει τότε η Μελίνα απομακρύνθηκε "Άρη" άκουσα την διευθύντρια να με φωνάζει "Ναι" είπα ξερά "Μπορούμε να μιλήσουμε ιδιαίτερος;" ρώτησε και κοίταξε την Μελίνα "Μετά το απόγευμα θα έρθω να σας μιλήσω" είπα και τράβηξα την Μελίνα από το χέρι.

Μετά από λίγο είχαμε μπεί στο αυτοκίνητο "Αρη τι σε ήθελε η διευθύντρια;" με ρώτησε καθώς έβαζε την ζώνη της "Τίποτα μωρέ" είπα "Πάντως αν έχεις κάποιο θέμα με τα μαθήματα μπορώ να σε βοηθήσω" την άκουσα να λέει.

Τότε την κοίταξα και είπα "Μελίνα είμαι βρικόλακας δεν με ενδιαφέρει αν θα σπουδασω η όχι"Εντάξει κατάλαβα πάντως καλό θα ήταν να διαβάσεις και λίγο" είπε "Θα με βοηθησεις;" ρώτησα πονηρά "Αν θες ναι" είπε και την αγκάλιασα.

Ύστερα από πολλές ώρες συζητήσεις είχαμε φτάσει πλέον στο πάρκο "Άρη τι κάνουμε εδώ;"Έλα" τις είπα και την έπιασα από το χέρι δεν έχει πολλά παιδιά στο πάρκο γιατί και ο καιρός δεν είναι πολύ καλός και απορο αν έχει έρθει σήμερα "Άρη κάνει πολύ κρύο τι θέλουμε εδώ;" την άκουσα να με ρωτάει "Μελίνα περίμενε εδώ επιστρέφω αμέσως" είπα και έφυγα από κοντά της.

"Νιχαν" είπα και την αγκάλιασα "Αλη" είπε και με αγκάλιασε και εκείνη "Τι κάνεις;"Καλά εσύ;"Καλά έλα θέλω να σου γνωρίσω το κορίτσι μου"Αλήθεια;" ρώτησε ενθουσιασμένη "Ναι πάμε" είπα και πήγαμε προς την Μελίνα "Μελίνα" φώναξε η Νιχαν και έτρεξε να την αγκαλιάσει "Νιχαν μου τι κάνεις εδώ καρδιά μου; κάνει κρύο" είπε η Μελίνα "Συγνώμη γνωριζεστε;" ρώτησα εγώ γεμάτο απορία.

"Ναι" είπε η Νιχαν "Αχ ρε Άρη κάνει κρύο πάμε κάπου άλλου" άκουσα την Μελίνα να μου λέει "Πάμε" είπα και πήγαμε σε μια καφετέρια εδώ κοντά. "Συγνώμη μπορεί να μου πεί κάποιος πως γνωριατηκατε;" ρώτησα "Ναι" είπε η Νιχαν και άρχισε να μου εξηγεί πως γνωρίστηκαν "Άρα για αυτόν εκλεγες όλες αυτές τις μέρες;" ρώτησε η Νιχαν και κοίταξε την Μελίνα και τότε της έκανε νόημα "Μελίνα λέει αλήθεια η Νιχαν;" ρώτησα αλλά εκείνη δεν μου απάντησε.

"Λοιπόν θέλετε κάποια στιγμή να πάμε μια εκδρομή όταν φτιάξει λίγο ο καιρός;"Ναι ναι ναι αλλά να ρωτήσουμε την μαμά μου" είπε η Νιχαν "Ναι πως είναι η μαμά σου τώρα;" ρώτησα "Καλά δουλεύει σερβιτόρα"Μια χαρά" άκουσα την Μελίνα να λέει και να της χαϊδεύει τα μαλλιά.

Μετά από λίγο αφού αφησαμε την Νιχαν στο σπίτι τις πήγαμε και εμείς στην σχολή "Μελίνα ήταν αλήθεια αυτό που είπε η Νιχαν" τότε την είδα να σκύβει το κεφάλι της τότε της το σήκωσα για να με κοιτάξει στα μάτια είναι τόσο όμορφη "Αν δεν θες να μου πεις δεν πειράζει" τις είπα και της έδωσα μια αγκαλιά.

"Πρέπει να πάω στην διευθύντρια γιατί κάτι με θέλει"Εντάξει πηγενε"Θα τα πούμε μετά" είπα και την φιλησα και έφυγα.Μετά από λίγο έφτασα στο γραφείο της διευθύντριας χτύπησα την πόρτα και μπήκα μέσα.

"Έλα Άρη κάτσε" είπε καθώς κοίταζε από το παράθυρο "Τι με θες;" ρώτησα "Λοιπόν απ' οτι έμαθα τα εφτιαξες με την θνητή" είπε "Πολύ καλά εμαθες αλλά έχει όνομα και την λένε Μελίνα"Αρη συνελθε ο πατέρας σου δεν θα επιτρέψει να έχεις μια σχέση με μια θνητή" είπε και γύρισε να με κοιτάξει "Δεν με νοιάζει τόσο απλό"Δεν μπορείς να το λες αυτό έχει μάθει για αυτό που έχεις κάνει στον Άγγελο και δεν θα το αφήσει έτσι"Θες κάτι άλλο;" ρώτησα και σηκώθηκα από την θέση μου.

"Ενα μόνο πράγμα θα σου πω να προσέχεις όχι μόνο την Μελίνα αλλά και τον εαυτό σου" είπε και εγώ δεν της απάντησα και έφυγα. Δεν θα την πειράξει γιατί θα με βρει απέναντι του αν και είμαι σίγουρος πως αυτός είχε βάλει τον Άγγελο να την δαγκώσει δεν θα το αφήσω έτσι όμως θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να την προστατεψω

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Where stories live. Discover now