Κεφάλαιο 29

97 22 4
                                    

Αρης POV

"Που πας ρε;" άκουσα τον Άλεξ να με ρωτάει καθώς έβαζε τα παπούτσια τού. "Έχω μια δουλειά" είπα και βγήκα από το δωμάτιο και πήγα στην πτέρυγα τον κοριτσιών εκείνη την στιγμή είδα την Ζέτα να βγαίνει από το δωμάτιο με την Μαρίνα.

Τότε κρύφτηκα για να μην με δουν.Αφού έφυγαν τα κορίτσια πήγα στο δωμάτιο τους άνοιξα σιγά σιγά την πόρτα για να μην κάνω φασαρία.Όταν μπήκα μέσα έκλεισα την πόρτα και δεν έβλεπα πουθενά τότε εκατσα στο κρεβάτι.

Όταν ξαφνικά την είδα να έρχεται φόραγε ένα κόκκινο φόρεμα δυο παλάμες πάνω από το γόνατο επείσης φόραγε κάτι μαύρες γοβες που την έδειξαν ψηλή και τόσο σέξι.Δεν με ειχε δει ακόμα για γιατί 'ίσιωνε' το φόρεμα της.Εκείνη την στιγμή σήκωσε το κεφάλι και με είδε ήταν τόσο όμορφη.

"Είσαι υπέροχη" ειπα "Τι θες εδώ;" ρώτησε και την πλησίασα "Ήρθα να σου πω καλή επιτυχία" είπα "Δεν χρειαζόταν φύγε" είπε και με προσπέρασε "Μελίνα σ'αγαπω" είπα και εκείνη γύρισε και με κοίταξε νευριασμένη "Λες ψέματα αν με αγαπούσες δεν θα φασονοσουν με την Αναστασία μπροστά μού" είπε "Μελίνα εγώ.." δεν με άφησε να ολοκληροσω γιατί έβαλε το χέρι τις στα χιλι μού και με κοίταξε "Όπως εστρωσες να κοιμηθεις" είπε και αφού πήρε την ζακέτα της έφυγε.

"Πωπω αυτή η κοπέλα ώρες ώρες με τρελενει" σκέφτηκα και βγήκα από το δωμάτιο της "Έλα ρε πού ήσουν;πάμε" είπε ο Αλεξ καθώς με πλησίασε.Τότε αφού ανεβήκαμε στο αυτοκίνητο και πήρα με μαζί μας την Ζέτα και την Μαρίνα φύγαμε.Μετά από λίγο είχαμε φτάσει όπου μπορώ να πω πως είχε πάρα πολύ κόσμο αφού παρκαρα το αυτοκίνητο κατεβηκαμε.

"Νίκο" είπε η Μαρίνα και έτρεξε κοντά τούς "Βρε καλό στους" είπε ο Νίκος και μας χαιρέτισε.Καθώς περπαταγαμε για να πάμε σε ένα καλό σημείο βλέπω να μας πλησιάζει ο Ντάνιελ με τον Πάνο και την Κάτια "Τι δουλειά έχουν αυτή εδώ;" σκέφτηκα πήγα να τους μιλήσω όταν με σταμάτησε ο Άλεξ "Ήρεμα φίλε" είπε και συνεσισαμε να περπατάμε.Μετά από έξι τραγούδια ήρθε επιτέλους η σειρά της Μελίνας.

Με το που ανέβηκε στην σκηνή πολλά ουρλιαχτα σφυρίγματά και πολλά "Οοοοο" ακούστηκαν από πολλά αγόρια "Το κορίτσι σου κλέβει καρδιές" είπε ο Αλεξ.Τότε η Μελίνα άρχισε το τραγούδι τα ουρλιαχτα δεν έλεγαν να σταματήσουν άκουσα το τραγούδι με μεγάλη προσοχή "Μαλάκα για σένα τραγουδάει" άκουσα τον Άλεξ να μου λέει δυνατά για να τον ακουσω.

Μετά από πολλά αλλά τραγούδια ήρθε η σειρά της η του νικητή του διαγωνισμου.Υπήρχαν 3 θέσεις στην τρίτη ήταν μια Αγγελική στην δεύτερη ένας Μάρκος και στην πρώτη ήταν η Μελίνα "Σοβαρά τώρα;" σκέφτηκα όταν το ακουσαμε η Ζέτα ήρθε και με αγκάλιασε φωνάζοντας δυνατά το ίδιο και εγώ.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα