Κεφάλαιο 6

247 37 6
                                    

Ήταν πρωί 7:30 η ώρα εγώ είχα σηκωθεί και έκανα ένα ζεστό μπάνιο ένιωθα πολύ κουρασμένη . Αφού άνοιξα την βρύση και το νερό έτρεχε εγώ κοιταζομουν στο καθρέφτη και φαινομουν χάλια και παρατήρησα κάτι που με προβλημάτισε είχα κάτι σημάδια στο λαιμό μου όμως δεν φαίνονταν και τόσο πολύ.

Αφού έκανα το μπάνιο μου ντύθηκα στα γρήγορα φόρεσα ένα φύλλο μέσω μαύρο τζιν μια άσπρη κοντονανικη μπλούζα τα γρι σταρακια μου και πλέον ήμουν έτοιμη πήρα την τσάντα μου και βγήκα από το δωμάτιο.

Στην συνέχεια πήγα στα κορίτσια που βρισκόταν στο προαύλιο καθισμένες
"Καλημέρα τι κάνετε?"Ει Καλημέρα Μελίνα"ειπε η Μαρίνα καθώς με αγκάλιασε σφιχτά τότε εγώ της χαμογέλασα "Εντάξει Μαρίνα ηρέμησε κάνεις λες και έχεις μήνες να με δεις"Χαχαχαχα τι κάνεις Μελίνα πως νιώθεις?"ρώτησε η Ζετα καθώς προσπαθούσε να πάρει την Μαρίνα από πάνω μου

"Καλά είμαι"της είπα καθώς την αγκάλιασα.Εκεινη την στιγμή χτύπησε το κουδούνι για μέσα τότε εμείς πήγαμε για μάθημα. Πρώτη ώρα είχαμε αρχαία από τι μου είπε η Ζετα.

Εγώ μόλις μπήκα μέσα παρατήρησα πως ο Άρης καθόταν στην θέση που καθόμουν και εγώ πριν πάθω το ατύχημα.Εκεινη τιν στιγμή μπήκε μεσα μια ψιλή γυναίκα και μας είπε να κάτσουμε.

Τότε εγω πήρα μια βαθιά ανάσα και έκατσα δίπλα του τα βλέμματα όλων ειχαν πέσει πάνω μου εγώ δεν έδωσα σημασία και κοίταζα από το παράθυρο.

Η πρώτη ώρα πέρασε γρήγορα εγώ να ζωγραφίζω και ο Άρης να χασμουριεται σε όλοι τι διάρκεια του μαθήματος. Είχε πολύ πλάκα όμως "μα τι λέω θεέ μου εγώ τον μισό" σκέφτηκα εκείνη την στιγμή με διέκοψε η φωνή της Ζετας

"Μελίνα έλα θα έρθεις έξω?"Ναι έρχομαι"ειπα και σηκώθηκα γρήγορα από την θέση μου. Τότε βγήκαμε έξω συζητώντας για διάφορα θέματα. Όταν ξαφνικά είδα τον Νίκο να μιλάει με τον Άρη τότε σηκώθηκα από εκεί που καθόμουν με τα κορίτσια και τους πλησίασα.

"Νίκο τι κάνεις?"του είπα καθώς τον αγκαλιασα εκείνος ξαφνιάστηκε στην αρχή αλλά μετά ανταπέδωσε στην αγκαλιά και μετά από λίγο είπε
"Να σας συστήσω Μελίνα από εδώ ο Άρης ενας πολύ καλός μου φίλος.
"Τι είναι λέει?"σκέφτηκα τότε ο Νίκος είπε"Αρη από εδώ η Μελίνα η αδερφή μου"Δεν ήξερα πως έχεις αδερφή Νίκο"Τωρα το έμαθες"Γεια σου Μελίνα χαίρομαι που σε γνωρίζω"

Είπε με ένα πονηρό χαμόγελο και άπλωσε το χέρι για να κάνουμε χειραψία"τωρα με κοροϊδεύει το κάνει επίτηδες για να μου σπάσει τα νεύρα" σκέφτηκα και δεν του έδωσα το χέρι.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα