27

204 24 3
                                    

Mali'ye iki yan odamdaki kızdan bahsettim. Ölüyor olduğundan ve bunu hak etmediğinden, yaşamak için her şeyi yaptığından bahsettim. O da çok üzülmüştü ve benim o kız sayesinde daha iyi ve yaşam dolu gözüktüğümü söylemişti. 

Ona yanıldığından bahsetmedim.

Annem ve Mali bugün hastaneden ayrılacak ve ertesi gün doğum günüm için beni öğle vaktinde tekrar ziyaret edeceklerdi. Bu demek oluyordu ki bugün onları son görüşüm olacaktı. Bunun bilincinde, onlara söylemek istediğim her şeyi söyledim, bolca sarıldım ve özlemlerini hafifletmeye çalıştım. 

Onlar hastaneden ayrılır ayrılmaz Sierra'nın yanına gittim. Bilinci yerinde değildi ve öylece uzanıyordu.  Yanına uzanıp onu kollarımın arasına aldım ve saçlarını kokladım. Onunla son kez konuşmak istiyordum. Yarın tekrar gelecektim ama yine bilinci yerinde olmazsa diye korkuyordum. 

Yanında uzandığım süre boyunca birçok doktor gelip onu kontrol etti. Sierra yakında benimle buluşacaktı ama bu içimde iyi bir his yaratmıyordu. Aksine gelmesini istemiyordum. Hep hayal ettiği gibi hayatın keyfini çıkarmasını istiyordum.

 Ama maalesef hayatta her zaman istediğimiz şeyler gerçekleşmiyordu ve ben bunu çok yakından tecrübe ederek öğrenmiştim.

a reason to try// hoodWhere stories live. Discover now