⊱Letter 12⊰

334 44 1
                                    

Hledal jsem. Cokoliv, co by mi pomohlo najít odpovědi na mé otázky. Stále jsem i přes to málo nevěděl nic a nevědět jméno člověka, který se vám líbí bylo hloupé. Ale k tomu, abych zjistil jeho jméno, jsem jako první potřeboval zjistit přezdívku, kterou jsem ostudně též neznal.

„Opět přemýšlíš?" to prázdné místo po mém boku, které mělo zůstat prázdné v hodně krátké době zaplnila úplně jiná osobnost od Vesmírného dítěte. Byl starší, chytrý a o ročník výš. Vůbec jsem netušil, kde jsem k němu přišel, ale Chytrák tu prostě byl.

Vynikal v jazycích, ale i ostatní předměty mu velice dobře šly. Ovšem já bych mu za těch pár dní, co byl v mé společnosti raději říkal Destrukce. Ať se dotknul nebo udělal cokoliv, nikdy to nepřežilo. Jako hroznové víno, které nemilosrdně létalo do všech stran a mrzačilo okolí. Vybudoval jsem si tak reflex, který mě chránil před jakoukoliv letící hmotou.

Nic z toho mi však opět nepomáhalo k odpovědím a já se rozhodl udělat osudnou věc, která by mi konečně mohla trochu pomoci. Skrčený v prázdné třídě jsem škrábal na kus listu slova a v mysli si nechával vyobrazenou tvář toho komu byly věnované.

Můj drahý, možná je pozdě a možná brzy. Třeba si řekneš, že jsem troufalý nebo to právě přeženu, ale i tak bych chtěl toto jednostranné dopisování posunout na oboustranné. Pokud to tak i ty cítíš prosím své vzkazy zanech v prázdné učebně dvacet. Na vrchu skříně, s láskou JM.

Netušil jsem kde nastala chyba. Co jsem musel pokazil na tak jednoduchém vzkazu. Ovšem čekal jsem. Den, dva a pak týden. Viděl jeho reakci se vzkazu, která jako vždy byla doprovozena úsměvem a jiskřičkami v očích. Tento úsměv však nebyl tolik zářivý a já se tak pak neměl co divit. Žádný vzkaz na mě nečekal.

> Tušíte, proč se mu nedostalo odpovědi? Nebo jste stále v hádankách?  ☞ Mr/s. Bonny

𝙈𝘺 𝘿𝘦𝘢𝘳  [𝙹𝙸𝙺𝙾𝙾𝙺] ✔️Where stories live. Discover now