7. Bölüm - Böcekler vol.2

1.1K 58 1
                                    


Dikkat: Şiddet sahneleri içermektedir rahatsız oluyorsanız bu bölümü okumayınız.

BOSS – O küçük çocuk seni konuşturmasını bilir ama...

Adam – Öyle mi? Konuştursun o zaman görelim.

Öncelikle adamı karnına, sırtına, bacaklarına ve kollarına gelecek şekilde bir güzel tekmeledim her yerinin mosmor olduğuna eminim günün stresini atmıştım üstelik beni koruyan insanlara zarar verecekti pis böcek. Daha sonra onu çözdüm ve sadece ellerini bağladım, onu çekiştirerek ormanın içine yaptığım düzeneğe götürdüm. Ayaklarını düzeneğe bağladım ve düzeneğin ipini çektim. Adam oltaya takılmış balık gibi çırpınmaya başladı. İkinci ipi her çektiğimde karnına odun parçası çarpıyordu ve ona olan hıncımı alıyordu.

BOSS – Konuşmaya karar verdin mi yoksa devam mı etmek istersin sevgili böcek?

Adam –Ta... Tamam dur artık. Bi... Bizi Valen Holdingin sahibi Murat Valen gönderdi. Servet Bey'i korkutup yeni yatırım yaptığı arsayı bize satması ve şirketin ortağı olmak için.

BOSS – Demek öyle.      

Bu Murat Valen de kimdi bilmiyorum ama sinsi ve kurnazca saldırmaya alışık şeref yoksunu bir adam olduğu kesindi. Bu adamla şimdi uğraşmalı mıyım emin değilim sanırım biraz daha beklemeli ve sonraki hamlesini görmeliyim. Şimdilik bu adamın gözünü korkutup burada olduğumu duyursam yeter.

Adam – Biz Servet Bey'in senin gibi bir koruması olduğunu bilmiyorduk.      

BOSS – Ben koruma değilim. Ben İzmir'in mafya lideriyim.

Adam – S...Sen o BOSS musun? O herkesin adını duyunca yutkunduğu BOSS?

BOSS – Hadi ama o kadar korkutucu değilim.

Dedim dalga geçercesine, maskenin ardından belli olmayan dudaklarım kıvrılmıştı. Adamı çözdüm ardından sert bir şekilde yere düşüşünü izledim.

Adam – Bence öyle gayet korkutucusun şu yaptığına bir bak, ayrıca idolümsün. Burada ne yapıyorsun?

BOSS – Buraya taşındım. Artık İstanbul'dayım. Ve son olarak Servet Bey benim korumamda. Ona bulaşan olursa karşısında beni bulur. Sana bu yaptıklarımdan daha kötülerini yapabilirim. Şimdi adamlarını topla ve gözümün önünden kaybolun.

Adam – Peki BOSS. 

Ağzından çıkan son kelime oldu ve ardına bakmadan topukladı.

BOSSWhere stories live. Discover now