8.

30 7 2
                                    

~Sungjin szemszöge~

Másnap reggel Jae megkért engem, hogy menjek, és vegyek neki egy új fürdőgatyát, mert a másikat sikeresen elszakította. Mivel ő gondoskodott az ebédről, nem tudott velem jönni, így Brian-t vittem. Legalább körülbelül ugyanolyan a testalkatuk.
Nagy nehezen elindultunk - Brian nem találta a maszkját- és bementünk az áruházba. Mikor meghalltottuk az egyik dalunkat a hangszórókból, összepacsiztunk, és ő majdnem bele is kezdett a dalba mire oldalba vágtam, ő pedig nevetett. Elmosolyodva indultam meg a nyári ruhák felé.
- Jó napot! - jött oda hozzánk egy női dolgozó. - Segíthetek valamiben? - kedvesen mosolygott ránk.
- Nem köszönöm. Megvagyunk.- szólaltam meg gyorsan mielőtt a mellettem álló valami hülyeséget mondd. Ránéztem és láttam a szemében, hogy elvettem tőle a lehetőséget.  Ismét elmosolyodtam. A nő kedvesen mosolyogva tovább állt. Mi pedig elindultunk. Fogalmunk nem volt merre kéne menni, így kikötöttünk a próba fülkék mellett.
- Jae elég feltűnő helyre küldött minket. Nem lesz baj? - kérdezte aggódva a lilás hajú.
Ezen már én is gondolkoztam. De nem akartam szólni...
- Amíg a többiek nem mászkálnak el mindenféle nem. - próbáltam megnyugtatni, de tartottam attól, hogy Wonpil elmászkál valamerre Dowoon-al együtt. Mert persze mindenki más jött csak Jae nem.. Tuti a Twittert nyomja. És ők nem igazán tudnak angolul. Csak Dowoon egy bizonyos mértékig. De az se valami sok.
Az egyik fülkéből meghallottam Jae énekhangját, így rögtön oda kaptam a fejem. Egy lány lépett ki, és füléhez emelte telefonját. Leesett az állam, mikor felénk fordult. Az a szem, ami meglepetten és kínosan nézett az enyémbe. Az a sötét haj, ami eltakarta vállát. Ez az a lány volt. Váltott egy elég kínos beszélgetést, valószínűleg egy barátjával. Aztán ránk nézett.
- Tényleg olyan a szeme mintha átlátszó lenne. - szólalt meg Brian, én meg ha tehetem leütöttem volna.
- Mi? - nézett furán a lány.
- Mi? - néztem barátomra meglepetten.
- Mi? - nézett mindkettőnkre, de én láttam rajta, hogy viccből mondja.
Egyszerre kezdtünk nevetni. Olyan hülyén éreztem magam, és ezek szerint ők is, hisz együtt nevettük ki egymást.
- Amúgy... Hello. - köszönt.
- Hello, én YoungHyun vagyok. - mutatkozott be gondolkodás nélkül barátom. Magamban hálát adtam az égnek, hogy nem volt szerinte vicces, hogy Young K-ként mutatkozzon be.
- Öhm... Örülök.- mosolygott a lány. Gondolom, nem nagyon akarta közölni a nevét. Mondjuk én se mondtam neki, szóval...
Egy lány szaladt felé hirtelen, és Ang-nak hívta, ami egy becenév lehet. Nem nagyon értettem, mire céloz mikor azt mondta talált valamit, de mielőtt meg tudhattuk volna mire gondol, barátnője befogta a száját.
- Bocsi srácok. Kicsit kattos. Állandóan követ, és valami furcsa módon Ang-nak hív.. Szerintem ki viszem innen.- mondta gyorsan, és kivezette a lányt. Brian azonnal nevetni kezdett.
- Ez a lány se semmi.- nézett rám. - Nem csodálom hogy beékelte magát a fejedbe. - a hangján érződött, hogy vigyorog.
Én csak elindultam a fürdő nadrágok felé. Meg is láttam egyből egy angol feliratosat.
Valami olyasmi volt ráírva, hogy nagyobb mint.. De a többit nem teljesen értettem de ki tudtam következtetni, és azonnal arrébb léptem onnan. Fél füllel hallottam, hogy Brian nem éppen eltitkolva próbál megtudni valamit a lányról. Megráztam a fejem, és tovább nézelődtem.
- Na itt vagyok. - állt meg mellettem.
- Szerinted ez jó? - mutattam egyre.
- Hát... Leesni biztos lefog róla. De ha nem zavar nekem jó. - mondta viccesen, mire mindketten kuncogtunk.
- Megkímélném magam tőle.
- Pár lány rajongó biztos oda-vissza lenne tőle.
- Ne is mondd... - grimaszoltam a maszk alatt.
- De hülye fejet vághatsz. - nevetett fel újra. Hát igen, néha elég kacifántos arcokat szoktam vágni, szóval gondolhattam megint mit hoztam létre. Mosolyogva vettem le egy nadrágot.
- Próbáld fel. - adtam át neki.
- Miért rózsaszín? - nézte furcsán.
- Csak próbáld fel. Kíváncsi vagyok jó-e.
- De akkor már a citromsárgát. - nézett könyörgőn. Kuncogva adtam oda neki a sárga nadrágot.

A felfedezett. ( BEFEJEZETT.)Where stories live. Discover now