Κεφαλαιο 33

66 9 0
                                    

«Δε σκοπευα αγαπη μου και ας μου ελεγες να φυγω.» Ειπε στην αγκαλια μου και υστερα εστριψα το βλεμμα μου στο προσωπο του. Με ακολουθησε. Οταν πλεον ειχαμε ερθει σε αποσταση αναπνοης, πηρε τη πρωτοβουλια να με φιλησει απαλα χωρις ιδιαιτερο παθος. Αλλα ηταν αυτο που χρειαζομουν εκεινη τη στιγμη. Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.

Αφου ειχαμε κλειδωσει καλα τα χειλη μας, απομακρυνθηκα απο κοντα του αργα χωρις να τον κανω να απορρισει για την κινηση μου.

Ειχε φτασει πλεον μεσημερι και ο καυτος ηλιος εισεβαλλε χωρις αδεια στο σωμα μου.

Επιασα το χερι του και ξεκλειδωσα τη πορτα και μπηκαμε μεσα. Μου πηρε τα κλειδια απο τα χερια μου, τα πεταξε στον καναπε και με εσπρωξε στο τοιχο. Αρχισε να με φιλα πιο παθιασμενα αυτη τη φορα προχωροντας υστερα πιο κατω.

Ενω ολο αυτο μου αρεσε επρεπε να το σταματησω. Δε μπορουσα παρολο που ηθελα να τον ικανοποιησω με το τροπο που ηθελε και επρεπε να του το ξεκαθαρισω.

«Αρη, σταματα. Ξερεις πως ειμαι σε κατασταση που δε μπορω να σε ικανοποιησω.» του ειπα ηρεμη και λυπημενη του εριχνα κλεφτιες ματιες.

«Μα δεν ηθελα να το παμε μεχρι εκει. Ξερω πως ολη αυτη η σκηνη σου θυμιζει τα παλια αλλα δεν ειναι ετσι. Εγω ειμαι εδω και θελω να νιωθεις ασφαλης κοντα μου. Δε θα τολμουσα να σε ακουμπησω παραπανω και ουτε να σε πιεσω.» Εξομολογηθηκε και με φιλισε στο κουτελο.

«Μα νιωθω ηδη ασφαλης κοντα σου,παντα ενιωθα.» τον κοιταξα και τον φιλησα με τη σειρα μου.

«Αυτο ειναι οτι πιο ωραιο μου εχεις πει. Αλλα θελω να κατσουμε και να μιλησουμε, γιατι ξερω πως εισαι ταραγμενη και πριν εκλαιγες. Μιλησε μου, σε παρακαλω.»

Αφου εκατσα και του εξηγησα οσο πιο αναλυτικα μπορουσε την ολη κατασταση δε καταφερε να μου απαντησει κατι. Απλα με αγκαλιασε με οση δυναμη ειχε. Και πιστεψτε με ηταν η καλυτερη απαντηση που εχω παρει ποτε.

Υστερα χτυπησε η πορτα. Δεν ειχα μυαλο εκεινη τη στιγμη για να μπορεσω να φανταστω ποιος να χτυπουςε το κουδουνι. Σηκωθηκα απο την αγκαλια του Αρη και εσπευψα να ανοιξω.

«Αντε επιτελους, βαραω το κουδουνι μιση ωρα σαν τη χαζη.» Μπηκε με φορα η Μελιτα στο σπιτι.

Μα καλα τι κανει αυτη εδω; Πως εχει το θρασος υστερα απο τα πρωινα να εμφανιζεται μπροστα μου;

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 06, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The new boyWhere stories live. Discover now