Κεφάλαιο 17

1.4K 180 22
                                    

Πήρα ενα ταξί που με έβγαλε ακριβώς απέξω από το νοσοκομείο που ηταν ο Νίκος. Μπηκα μέσα και άρχισα να τον αναζητώ. Τον βρήκα να κάθεται μόνος του σε μια καρέκλα και μα έχει τοποθετήσει τα χέρια του στο πρόσωπό του. Έτρεξα κοντά του και τον αγκάλιασα. Ανταποκρύθηκε αμέσως. "Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες." Μου είπε χαρούμενος. "Είμαι εδώ για εσενα βρε" του χαμογέλασα όσο μπορούσα. "Είμαι εδώ μια ώρα και δεν με έχουν αφήσει ακόμα να πάω να την δω. Να της μιλήσω." Είπε φανερά εκνευρισμένος. "Θες να πάμε μαζί;" τον ρώτησα. "Οκευ, πάμε"

Το απόγευμα..
Είμαι στο δρομο μαζί με τον Νίκο και μιλάμε. Κατάφερε και μίλησε με την γιαγιά του αν και αυτή δεν θα μπορούσε να του απαντήσει. Την φίλησε στο μέτωπο και της είπε "θα μου λείψεις". Μετά από ώρα περπάτημα αποφασίσαμε να πάμε στο πάρκο δίπλα από το σχολείο μας. Κάτσαμε σε ένα παγκάκι που βρήκαμε και αρχίσαμε να μιλάγαμε. Κάποια στιγμή με πλησιάζει ένα αγόρι. Η φάτσα του μου θυμίζει ένα οικείο πρόσωπο αλλά είχε μπλοκάρει το μυαλό μου μέχρι που αποφασίζει να κάνει την πρώτη κίνηση. "Κρίστι! Με θυμασε;" μου είπε και με αγκάλιασε απαλά. "Όχι" λέγοντας την αλήθεια. "Καλέ ο Κώστας είμαι." Μου ομολόγησε. "Κώστα εσύ; Καλέ εσύ άλλαξες. Άλλαξες πολύ. Προς το καλό πάντα. Τι κάνεις; Πώς και από εδώ;" τον ρώτησα όταν πια είχα καταλάβει με ποιο άτομο μιλούσα. "Ναι καλέ εγώ είμαι. Άλλαξα; Ίδιος είμαι! Ήρθαμε με την οικογένεια μου χθες. Μετακομίσαμε εδώ! Όπως παλιά Κρίστι..." μου γέλασε. "Υπέροχα!" Του φώναξα και τον αγκάλιασα. "Ποιος είναι αυτός Κρίστι;" με ρώτησε φανερά θυμωμένος ο Νίκος, με αποτέλεσμα να φύγω από την αγκαλιά του. Μου είχε λείψει να πω την αλήθεια.. "Ο Κώστας..κάναμε παρέα από τα 5 μας. Ο πατέρας του δούλευε μαζί με τον δικό μου, μέχρι που άλλαξε δουλειά και αναγκάστηκε να φυγει." Του είπα. "Κώστας χάρηκα" είπε γεμάτος αυτοπαιπηθηση ο Κώστας. "Νίκος. Παρομοίως" του είπε και κάνανε σε όλους γνωστή την συνηθισμένη χειραψία. "Κώστα, ο Νίκος είναι το αγόρι μου.." του εξομολογήθηκα. "Ααα ναι; Ω ρ α ί α.." είπε ο Κώστας και φαινόταν σαν να τον πείραξε αυτό που μόλις του είχα πει. Ποιος ξέρει; "Ωραία Κρίστι πάμε τώρα κάπου αλλού;" με σκουντιξε ο Νίκος. "Γιατί Νίκο δεν θες να είμαστε με τον Κώστα; Είναι παιδικός μου φίλος, έχω να τον δω τόσο καιρό." Του φώναξα. "Καλά εγώ βαρέθηκα. Φεύγω" είπε ο Νίκος εκνευρισμένος και έφυγε χωρίς να πει ένα γεια..

"Πολύ παράξενος ο φίλος σου.." μου είπε ο Κώστας. "Είναι μέχρι να τον γνωρίσεις.." του είπα. "Δεν φάνηκε να με συμπάθησε πολύ" μου είπε κοιτώντας με περίεργα ο Κώστας. "Γιατί το λες αυτό ρε;" του φώναξα και τον χτύπησα απαλά στον γυμνασμένα ώμο του. Γυμνάζεται; Από πότε; "Εε δεν τον είδες πως έκανε, όταν με είδε; Μόνο καπνούς δεν έβγαλε,όταν σε αγκάλιασα." Μου είπε. "Δεν ξέρω.." του απάντησα ξερά και αρχίσαμε να κάνουμε ότι κάναμε και πιο παλιά. Ήταν ο κολλητός μου ο Κώστας πριν γνωρίσω τη Μελίτα. Μετά έφυγε και δεν ξανά μιλήσαμε. Και τώρα εδώ. Στο πάρκο, μαζί, κάνοντας βλακειες όπως όταν είμασταν μικροί. Μου είχε λείψει, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να του στείλω ένα μυνημα. Ούτε εκείνος βεβεια. Μια μέρα προσπάθησα, αλλά το έσβησα γιατί θα ήταν με καμιά γκομενα. Ο Κώστας είναι φημισμένος ως "player" αν και πότε δεν προσπάθησε να μου κάνει τίποτα. Εκτός άμα είχε κάνει όταν κοιμομασταν μαζί. Αλλά είμασταν παιδιά τότε.. Φοβάμαι μερικές φορές να του πω τα γκομενικα μου γιατί θα μου πει χεστον αυτόν και θα μου ζητήσει να κάνουνε έρωτα. Ποτέ όμως δεν μου το είχε πει αυτό. Μάλλον δεν ήμουν η κατάλληλη για αυτόν ή επειδή είμασταν φίλοι. Ποτέ δεν θα μάθω αν και με καίει λίγο το όλο θέμα μαζί του.

Με έβγαλε από τις σκέψεις μου ένα φιλί στο μάγουλο από τον Κώστα καληνυχτίζοντάς με. Έχει υπέροχα χείλη, απαλά και ανοιχτό ροζ. Κάθε κορίτσι θα ήθελε να τα φιλάει αλλά δεν θα ήξερε τι θα την περίμενε μετά.. Η ανάσα του καυτή και το σώμα του απλά έρωτας. Φαινόταν από την μπλούζα που φορούσε.. Μετά από αυτή τη σκηνή, αποφάσισα να πάω σπίτι. Σήμερα θα γύρναγε η γιαγιά μου. Πόσο καιρό έχω να φάω από τα χέρια της τα πιο γαματα φαγητά εβερ!

Ήμουν απέναντι από το σπίτι μου, όταν παρέλαβα ένα μυνημα. Πήρα το κινητό από την κωλότσεπη και το άνοιξα.
《Είσαι μόνο δική μου♡》έγραφε το μυνημα από τον Νίκο.

Τι είναι αυτό τώρα;;

The new boyWhere stories live. Discover now