(45)

1K 98 1
                                    

Αφού γυρίσουν από το σινεμά, βλέπουν τον Άλεξ να κουβαλάει το κουτί πρώτων βοηθειών. Τα μάτια της κοπέλας ανοίγουν διάπλατα και τρέχει στο σαλόνι. Εκεί βλέπει τον Τζειμς ξαπλωμένο στον καναπέ. Το κεφάλι του έχει ανοίξει όπως και το χείλος του. Το ένα του μάτι είναι μοβ. Μόλις την βλέπει προσπαθεί να γυρίσει από την άλλη, ώστε να μην τον βλέπει, όμως δεν μπορεί, πονάει στην πλάτη του.

«Τι έγινε;» ρωτάει σοκαρισμένη η κοπέλα κοιτάζοντας με αηδία τον Άλεξ.

«Μπλέχτηκε σε έναν καυγά...» απαντά κάπως αδιάφορα, κάτι που την εκνευρίζει.

«Ναι αυτό το βλέπουμε, γιατί;» επιμένει.

«Ένας ηλίθιος πήγε να βιάσει μια κοπέλα και ο Τζέιμς μπήκε στην μέση. Τον πέταξε σε ένα τραπέζι, το οποίο έσπασε, του έχωσε και κάποιες μπουνιές, όμως και ο Τζέιμς του έχωσε κάτι καλές.» λέει περήφανα.

Η κοπέλα κοιτάζει προς την μεριά του Χάρρυ ο οποίος κάθεται στον τοίχο στηρίζοντας το βάρος του στο ένα του χέρι. Εκείνος γυρνάει τα μάτια του ανασηκώνοντας τα χέρια του και βγαίνει από το δωμάτιο. Η κοπέλα γυρίζει πάλι στον Τζέιμς. Του χαμογελάει και αρχίζει να τον σκουπίζει στο πρόσωπο.

«Άουτς!» παραπονιέται ο Τζέιμς, όταν ακουμπάει την πληγή στο κεφάλι του.

«Συγγνώμη!» χαμογελάει η κοπέλα.

«Δεν πειράζει.» προσπαθεί να χαμογελάσει.

«Αυτό που έκανες ήταν πολύ υπέροχο.»

«Ο καθένας θα το έκανε αν ήταν στην θέση μου.»

«Όχι, ο καθένας θα το αγνοούσε.»

«Τέλος πάντων...» κοιτάζει αλλού.

«Παω μέσα στον Χάρρυ. Άλεξ πήγαινε τον στο δωμάτιό του να ξαπλώσει. Θα του φτιάξω κάτι να φάει.»

Ο Άλεξ κουνάει καταφατικά το κεφάλι του και η Φαμπιάνα πηγαίνει στην κουζίνα. Εκεί βρίσκει τον Χάρρυ καθισμένο στο τραπέζι να κοιτάζει ένα ποτήρι με νερό. Θέλει να τον ρωτήσει τι έγινε, όμως δεν το κάνει. Αρχίζει να μαγειρεύει και εκείνος σηκώνεται απότομα όρθιος και φεύγει. Μετά από λίγο ακούει κάποια πόρτα να χτυπάει με δύναμη. Ελπίζει να μην έφυγε. Ο Άλεξ περνάει από την κουζίνα και ανασηκώνει τους ώμους του. Εκείνη γυρίζει τα μάτια της και αφού του δώσει οδηγίες για το πώς να βράσει τα μακαρόνια πηγαίνει στο δωμάτιό της. Ευτυχώς ο Χάρρυ κάθεται και κοιτάζει έξω από το παράθυρο της. Καταλαβαίνει πως είναι εκεί, αλλά δεν γυρίζει να την κοιτάξει, κάτι που την στεναχωρεί.

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now