(20)

1.1K 132 3
                                    

Αφού φτάνουν στην γιατρό, την βάζει να ξαπλώσει σ' ένα μαλακό άσπρο γιατρικό κρεβάτι. Τοποθετεί στην κοιλία της ένα ζελέ, και με ένα μηχάνημα την πιέζει απαλά. Τα κορίτσια πιστεύουν πως ειναι απλά κάποιος ερεθισμός, όμως...

«Α, μα είναι φανερό!» λέει ενθουσιασμένη η γιατρός.

«Ποιο;» ρωτάνε και οι δύο μαζί.

«Είστε έγκυος!» συνεχίζει ενθουσιασμένα.

«Τι είμαι;»

«Τι είναι;» ρωτάνε ταυτόχρονα τα κορίτσια σοκαρισμένες από τούτη την πληροφορία.

«Έγκυος. Και από το μέγεθος του εμβρύου θα έλεγα πως είστε δύο μηνών ήδη!»

Καμιά από τις δύο σοκαρισμένες ακόμα κοπέλες δεν μιλάει, δεν λένε κουβέντα για λίγο. Απλώς ανταλλάσσουν ένα γρήγορο βλέμμα. Ένα βλέμμα γεμάτο ανησυχεία και ένα κρυφό υπονοούμενο, σαν να προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα η μια στην άλλη δίχως λόγια, με μια μονάχα ματιά.

«Σας ευχαριστούμε γιατρέ!» λέει γρήγορα η Μπεατρίξ και μόλις η Φαμπ σκουπίσει την κοιλιά της, φεύγουν αμέσως.

«Ποιανού είναι Φαμπιάνα;» την ρωτάει η Μπεατρίξ αμέσως μόλις κλείσουν την πόρτα του γραφείου της γιατρού.

«Δεν ξερω... όμως νομίζω πως είναι του Τζακ. Με τον Χάρρυ περνάμε πάντα προφυλάξεις. Άσε που έγινε μόνο μια φορά. Ενώ με τον Τζακ τις πρώτες φορές δεν θυμάμαι να πήραμε.» ψιθυρίζει η Φαμπιάνα τρομαγμένη  ακόμα από την ιδέα.

«Μήπως ξέχασες τι έγινε στο πάρτυ καναδύο μήνες πριν;» ψιθυρίζει έντονα η Μπεατρίξ.

«Όχι δεν το ξέχασα, προσπαθώ όμως! Έγινε μόνο μια φορά και ήταν λάθος!» αγριεύει αμέσως η Φαμπ.

«Ναι, αλλά μπορεί από αυτό το λάθος να...»

«Δεν! Σταμάτα!» την διακόπτει απότομα.

«Καλά. Συν, ότι με τον Τζάκ είστε μαζί και δυόμιση μήνες!» συμπληρώνει έντονα η Μπεατρίξ.

«Ακριβώς! Όμως... πιστεύω πως ίσως να είναι καλύτερα να κάνουμε ένα τεστ DNA! Για καλό και για κακό.» απαντά αγχωμένη.

«Σωστά, έχεις δίκιο. Λοιπόν, πάρε εσύ μερικές τρίχες από τον Τζακ και θα πάρω εγώ από τον Χάρρυ.»

Κουνάνε καταφατικά τα κεφάλια τους και ξεκινάει η καθεμία για τον τόπο στον οποίο βρίσκεται το άτομο που χρειάζεται. Η Φαμπιάνα, μετά από πολλές προσπάθειες, καταφέρνει τελικά να μπει στο δωμάτιο του Τζακ. Φοράει την ειδική μπλε στολή και τον πλησιάζει αργά. Βάζει το ένα της χέρι στην παλάμη του και του άλλο στο μέτωπο του χαϊδεύοντας τον απαλά.

«Σε παρακαλώ Τζακ, ξυπνά. Σε παρακαλώ! Δεν θέλω να πεθάνεις. Δεν θέλω για χάρη μου να είσαι έτσι. Εγώ φταίω και το ξερω. Συγγνώμη! Ήμουν μια ηλίθια που σε πλήγωσα έτσι, όμως... όμως τον αγαπάω Τζακ. Νιώθω ότι νιώθεις εσύ για μένα, οπότε με καταλαβαίνεις. Δεν είχα κανέναν απολύτως σκοπό να χωρίσουμε. Είσαι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Δεν μ' έχεις πληγώσει ποτέ. Είσαι γλυκός, τρυφερός και με κανείς να γελάω πραγματικά. Σε παρακαλώ, ξύπνα!» τελειώνει δακρύζοντας.

Ετούτα είναι λόγια που βγαίνουν με πόνο, λύπη, τύψεις. Λόγια σαν ψίθυρος. Του αφήνει ένα γλυκό, απαλό φιλί στα χείλη και κόβει λίγα από τα μαλλιά του. Τα βάζει σε μια σακκούλα και φεύγει. Συναντά την Μπεατρίξ, η οποία έχει βαλει και αυτή τα μαλλιά του Χάρρυ σε μια σακκούλα. Γράφουν τ' όνομα του καθενός στην σακκούλα που του αντιστοιχεί και πηγαίνουν στο εργαστήριο για να βρούν την γιατρό. Της δίνουν τα δείγματα και παίρνουν αίμα από το μωρό.

«Σ' ένα μήνα θα έχουν βγει τα αποτελέσματα.» την διαβεβαιώνει ο γιατρός.

«Σας παρακαλώ. Δεν γίνεται πιο γρήγορα;» λέει ανήσυχα η Φαμπιάνα.

«Δεν νομίζω, έχουμε και άλλες υποθέσεις που περιμένουν.» της απαντά αυστηρά.

«Σας παρακαλώ... μάλλον ο πατέρας του παιδιού μου θα πε... είναι εδώ στο νοσοκομείο σας, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση!» δεν μπορεί να ξεστομίσει την λέξη 'πεθάνει'. Δυσκολεύεται...  ούτε να το φαντάζεται δεν θέλει.

«Χμμ!» ξεφυσάει ο γιατρός και ύστερα, αφού πάρει μια βαθιά ανάσα της απαντάει. «Καλώς. Περάστε αύριο να τα πάρετε!»

«Σας ευχαριστω πολύ!» απαντά η Φαμπ, όμως μόλις είναι έτοιμη να του σφίξει το χέρι, ανακατεύεται και τρέχει αμέσως στην τουαλέτα να κάνει εμετό. Η Μπεατρίξ απλώς ανασηκώνει τους ώμους της και η γιατρός της χαμογελάει συμπονετικά.

VOTE & COMMENT. THANK YOU:*

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now