(5)

1.9K 178 5
                                    

Το επόμενο πρωί η Μπεατρίξ ξυπνάει την Φαμπιάνα για να πάνε στην σχολή. Τρώνε πρωινό και κατά την διάρκεια η Μπεατρίξ της αναλύει την έξοδο της με τον Τάιλερ. Ήταν πολύ γλυκός μαζί της, όμως η Φαμπιάνα έχει ακόμα ένα κακό προαίσθημα το οποίο δεν θα τολμάει να εκμυστηρευτεί στην Μπεατρίξ. Δεν θέλει να την στεναχωρησει ή να τσακωθούν άλλωστε. Μόλις ετοιμαστούν, ξεκινάνε για την σχολή. Μπαίνοντας στην τάξη της η Φαμπιάνα βλέπει την Βικτώρια να την χαιρετάει. Την πλησιάζει γρήγορα και κάθεται δίπλα της.

«Γεια!» λέει και την αγκαλιάζει.

«Γεια!» λέει η Βικτώρια και ανταποδίδει την αγκαλιά.

«Πως είσαι;» ρωτάει ευγενικά η Φαμπ.

«Καλά εσυ;»

«Μια χαρά.» χαμογελάει πλατιά η Φαμπιάνα.

«Τι έκανες χτες;» ρωτάει με περιέργεια η Βικτώρια παρατηρώντας το χαμογελο της

«Έκατσα σπίτι και είδα ταινία, εσύ;» δεν ήθελε να της πει ακόμα για τον Χάρρυ... εκτός του ότι δεν την ξέρει τόσο καλά, ούτως ή άλλως δεν παίζει κάτι, απλά μιλάνε, άρα δεν είναι κάτι το οποίο είναι ανάγκη να αναφερθεί.

«Έκατσα με το αγόρι μου και φάγαμε.» χαμογελάει πλατιά.

«Ω μια χαρά. Έχεις αγόρι;» ρωτάει ενθουσιασμένα καθώς και με περιέργεια η κοπέλα.

«Ναι δύο χρόνια τώρα. Από την δευτέρα λυκείου. Φέτος θα κλείσουμε τρία!» λέει ενθουσιασμένη η Βικτώρια. Είναι πολύ ερωτευμένη και αυτό δεν κρύβεται με τίποτα.

«Ωω μωρε. Είναι στην σχολή αυτός;» ρωτάει η Φαμπ, όμως η Βικτώρια δεν προλαβαίνει να της απαντήσει, γιατί ο καθηγητής μπαίνει στην τάξη.

Το μάθημα είναι βαρετό για την Φαμπ, η οποία παράλληλα σκέφτεται τον Χάρρυ και τα χθεσινά ξανά και ξανά. Μόλις το κουδούνι χτυπήσει και το μάθημα τελειώσει, βγαίνουν μαζί απο την ταξη, όμως δεν ανταλάσσουν καμία κουβέντα. Αφού περάσουν οι πρώτες ώρες, η Φαμπ αποφασίζει να παει, στο μεγάλο διάλειμμα, να φάει στα McDonald's.

Εκεί βρίσκει τον Χάρρυ να τρώει μόνος του. Το σκέφτεται αν πρέπει να τον πλησιάσει και τελικά αποφασίζει να μην το κάνει. Πηγαίνει στο ταμείο να παραγγείλει. Μετά από μερικά λεπτά νιώθει κάποιον να την σκουντάει. Γυρίζει και βλέπει τα τεράστια καταπράσινα μάτια του Χάρρυ να την κοιτάζουν συνοδευόμενα από ένα τεράστιο αμήχανο χαμόγελο. Αυτά τα μάτια... βλέπουν μέσα σου και σου τρυπούν την ψυχή αν τ' αφήσεις!

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now