(40)

969 107 18
                                    

Μετά από δυο ώρες ύπνου η Φαμπιάνα ανοίγει αργά τα μάτια της. Η ώρα είναι οκτώ το βράδυ. Μόλις είναι έτοιμη να σηκωθεί, νιώθει το κεφάλι της βαρύ. Κατεβαίνει στην κουζίνα και παίρνει ένα ντεπόν. Μόλις πάει να ανοίξει το ψυγείο, βλέπει ένα σημείωμα από τον Τζειμς.

*Βγήκα μια βόλτα με τον Αλεξ. Θα επιστρέψω αργά για αυτό μην με περιμένεις. Τα λέμε!*

Πριν τρεις μέρες θα την ενοχλούσε που έφυγε έτσι και ειδικά με τον Αλεξ που ξέρει πως δεν τον συμπάθει, αλλά τώρα δεν την πολύ νοιάζει. Καλύτερα... θα έχει περισσότερο χρόνο να σκεφτεί. Κάθεται στο σαλόνι και ανοίγει την τηλεόραση, χωρίς όμως να προσέχει. Σχεδόν αμέσως χάνεται στις σκέψεις της.

Harry's pov

Δεν μπορώ να είμαι όλη την ώρα κλεισμένος μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο ξενοδοχείου πότε θα με πάρει. Το ότι ακόμα δεν μου έχει τηλεφωνήσει να μου πει πως διαλέγει εμένα με τρομάζει. Ίσως τελικά... όντως να αγαπάει αυτόν τον Τζειμς. Μόνο στην ιδέα τρελαίνομαι! Θα βγω και θα πάω να πιω, τι άλλο μπορώ να κάνω;

Αφού βάλω ένα μαύρο τζιν, μια μαύρη βε μπλούζα, τα καφέ μου μποτάκια και ένα μαύρο παλτό, παίρνω κλειδιά, κινητό, λεφτά και βγαίνω σαν τον σίφουνα απο το ξενοδοχείο που μένω.

Αρχίζω να περπατάω, ώσπου φτάνω σε ένα μπαρ. Καλό φαίνεται για αυτό και αποφασίζω να μπω. Προχωράω προς το μπαρ. Παραγγέλνω το ποτό μου, ένα διπλό ουίσκι και κοιτάζω γύρω στο μαγαζί ώσπου βλέπω τον Τζειμς να μπαίνει με ένα τύπο. Ο θυμός μου αρχίζει να μεγαλώνει. Θέλω τόσο πολύ να του σπάσω τα μούτρα, όμως συγκρατώ τον εαυτό μου. Αν το κάνω αυτό, το πιο πιθανό είναι να νευριάσω την Φαμπιάνα και δεν το θέλω αυτό. Φαίνεται να με προσέχει και εκείνος καθώς αρχίζει να περπατάει προς το μέρος μου. Γαμώτο μου!! Κάθεται δίπλα μου μαζι με τον άλλο τύπο του οποίου η φάτσα ήδη μου την σπάει!

Τέλος Χαρρυ's pov

«Χέυ φίλε!» λέει ο Τζειμς. Στο άκουσμα της λέξης "φίλε" ο Χάρρυ αγριεύει.

«Γεια!» απαντά αποτομα.

«Όλα καλά;» συνεχίζει ο Αλεξ.

Ο Χάρρυ δεν απαντά σε κανένα και κοιτάζει τον μπαρ-μαν για να έρθει. Του ζητάει άλλο ενα ποτό και ακούει τον Τζειμς να τον ρωτάει.

«Είσαι ο πρώην της Φαμπ, έτσι δεν είναι;» η οργή του Χάρρυ όσο παει και μεγαλώνει.

«Ναι.» απαντά ξερά.

«Φίλε είναι πολύ μπόμπα γκόμενα.» στο άκουσμα της λέξεις "γκομενα" γυρίζει να τον κοιτάξει. «Και στο κρεβάτι είναι πολύ...» παει να συνεχίσει ο Τζειμς ομως η γροθιά του Χάρρυ προσγειώνεται με δύναμη στο μάγουλο του.

Ο Τζειμς γυρίζει γρήγορα και πάει να τον χτυπήσει, όμως ο Χαρρυ του πιάνει το χέρι. Η γροθιά του ξανά βρίσκει το μάγουλο του. Τον πετάει κάτω από την καρέκλα και ανεβαίνει από πάνω του. Τον χτυπάει μερικές φορές στο πρόσωπο ώσπου η μύτη του Τζειμς αρχίζει να ματώνει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα χείλια και το αριστερό φρύδι του Τζειμς ματώνουν και αυτά. Κάποιοι άνθρωποι από το μαγαζί τραβούν τον Χαρρυ από τον Τζειμς. Ο Χάρρυ προσπαθεί να τους ξεφύγει, όμως δεν τα καταφέρνει. Στο τέλος καταλήγει να φωνάζει.

«ΜΗΝ ΤOΛΜΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΆ ΜΙΛΉΣΕΙΣ ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΜΠΙΑΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ;;»

«ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ! ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΙΆ ΜΟΥ ΤΏΡΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΜΑΖΊ!» φωνάζουν και οι δυο και πλέον όλο το μαγαζί τους κοιτάζει.

«Ααα ώστε δεν στο είπε; Δεν είμαστε αδέλφια! Εγώ είμαι υοθετημενος, άρα μπορούμε ρε μαλακισμένο! ΜΠΟΡΟΎΜΕ!» ο τόνος του Χάρρυ ειναι ειρωνικός.

«Δεν νομίζω να διαλέξει εσένα! Αν σε διάλεγε θα ήσασταν ήδη μαζί.» απαντά γεμάτος ευχαρίστηση ο Τζέιμς.

Ο Χάρρυ δεν ξέρει τι να πει. Γνωρίζει όμως πως τα λόγια του Τζειμς έχουν μια δώση αλήθειας μέσα τους. Απλά φεύγει από το μαγαζί γρήγορα. Περπατάει βιαστικά, ώσπου φτάνει στο ξενοδοχείο του και ορμάει μέσα σαν τον σίφουνα. Η Φαμπιάνα κάθεται στον καναπέ, ώσπου ακούει την πόρτα να ανοίγει. Η ώρα δώδεκα. Γυρίζει και βλεπει τον Αλεξ να κουβαλάει στα χέρια του τον Τζειμς. Η κοπέλα πετάγεται από τον καναπέ και τους πλησιάζει.

«Τι έγινε Αλεξ; Τι έπαθε;» ρωτάει ανήσυχα.

«Μπλέχτηκε σε έναν καυγά με έναν τύπο!»

«Ποίον τύπο; Γιατί;»

«Τον Χάρρυ και ο λόγος γνωστός! Για σένα...» ακούγεται η αδύναμη φωνή του Τζειμς.

«Γαμώτο!» ειναι το μόνο που μπορεί να πει εκείνη την στιγμή η κοπέλα.

Πρέπει να μιλήσει στον Χάρρυ και αυτό σκοπεύει να κάνει εδώ και τώρα. Ξέρει σε πιο ξενοδοχείο μένει. Του είχε πέσει ενα διαφημιστικό από την τσέπη του την προηγούμενη φορά! Πρέπει να τον βρει να σιγουρεύτει πως είναι καλά και να μιλήσουν επιτέλους.

VOTE & COMMENT. THANK YOU:*

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now