(15)

1.1K 145 1
                                    

Το επόμενο πρωί έρχεται και τους βρίσκει αγκαλιά. Ο Τζακ ξυπνάει πρώτος όμως δεν την σηκώνει. Κατεβαίνει και τις φτιάχνει πρωινό. Εκείνη κατεβαίνει μετά από μερικά λεπτά στην κουζίνα και τα βρίσκει όλα έτοιμα. Της αφήνει ένα απαλό φιλί στα χείλη της και τρώνε. Μόλις τελειώσουν εκείνος φεύγει, για να πάει σπίτι του και να ντυθεί για τη σχολή. Εκείνη ανεβαίνει στο δωμάτιό της για να ετοιμαστεί.

Φοράει ένα λεοπάρ κολάν, με μια μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα που μπορστά αναδυκνύει το μπούστο της. Βάφεται βάζοντας λίγο eye-liner και μάσκαρα. Παίρνει την τσάντα της που είναι μαύρη με μερικές χρυσές λεπτομέριες στις άκρες και ξεκινάει για το σχολείο. Η Μπεατρίξ δεν κοιμήθηκε σπίτι, άρα θα πήγαινε με τον Τάιλερ στην σχολή. Παίρνει ένα καφέ στον χέρι και μπαίνει στην τάξη της. Εκεί βλέπει τον Τζακ. Πηγαίνει και τον φιλάει.

«Καλημέρα μωρό μου!» του λέει.

«Καλημέρα αγάπη μου!» την ξανά φιλάει.

«Ελπίζω να κοιμήθηκες καλά.»

«Μπαα... με κούρασες αλλά δεν πειράζει. Αξίζει... να σε ρωτήσω κάτι;» λέει και το πρόσωπό του σοβαρεύει.

«Πες μου.»

«Εμείς τώρα είμαστε μαζί;» την κοιτάζει με καρφωμένο βλέμμα.

"Δεν ξέρω... ναι υποθέτω.» απαντά σμίγοντας τα φρύδια της.

«Αα ωραία!» ανακούφιση σκεπάζει όλο το πρόσωπό του.

«Γιατί;«

«Απλά ρώτησα για να είμαι σίγουρος.» χαμογελάει.

«Αα εντάξει.» του ανταποδίδει.

Ο καθηγητής μπαίνει και το μάθημα ξεκινάει. Ο Χάρρυ είναι και εκείνος στο μάθημα, όμως δεν έχει έρθει. Η ανησυχία της μεγαλώνει, όμως προσπαθεί να την αγνοήσει. Το μάθημα περνάει ήρεμα και το διάλειμμα έρχεται. Πάει να φύγει όμως το χέρι του Τζακ την σταματάει. Την γυρνάει προς το μέρος του και την φιλάει παθιασμένα.

Μετά απομακρύνονται και η Φαμπιάνα πάει να βρει την Μπεατρίξ, όταν ακούει κάποιον στις σκάλες να μιλάει. Καταλαβαίνει αμέσως πως είναι ο Χάρρυ με την Βικτώρια. Συζητάνε για να είναι μαζί ξανά. Εκείνος ζητάει συγγνώμη. Φαίνεται να τον πιστεύει. Ακούγεται κάτι σαν φιλί... αρχίζει να βράζει μέσα της. Ζήλια είναι και το ξέρει, όμως δεν θέλει να το παραδεχτεί. Το κεφάλι της είναι έτοιμο να σπάσει από τα νεύρα της. Θέλει τόσο να πάει να τον δείρει, όμως έχει άδικο. Έκανε το ίδιο, είναι με τον Τζακ. Αποφασίζει να γυρίσει πίσω, ώστε να βρει την Μπεατρίξ. Άλλωστε, δεν θέλει να την δουν κιόλας. Καθώς προχωράει σπρώχνει έναν κάδο και πέφτει κάτω. Κάποια παιδιά την κοιτάζουν, όμως δεν δίνει σημασία. Μόλις στρίβει το μάτι της πέφτει πάνω στο Χάρρυ που την κοιτάζει με ένα ανεξιχνίαστο βλέμμα. Δεν δίνει σημασία και απλώς συνεχίζει να προχωράει ακάθεκτη.

VOTE & COMMENT. THANK YOU:*

Ο Γείτονας!Où les histoires vivent. Découvrez maintenant