Twenty-seven

2.4K 123 9
                                    

Barbara

,,...Bar musíš mi s ním pomoct" řekla rychle a já na ní překvapeně koukala. Můj Justin droguje. On je na drogách. Panebože. Podívala jsem se na Saru která taky na Kendall překvapeně koukala.

,,Bar vím že už jsi se s Justinem dlouho neviděla. Ale myslím si že když k němu promluvíš tak tebe poslechne. Myslím si že tě má pořád rád" řekla a já si povzdechla. ,,Kendall musím ti něco říct" řekla jsem s povzdechem. ,,Co?" ,,Já jsem s Justinem těhotná" řekla jsem. ,,Moment cože?" Vyhrkla. ,,Jak?" Zašeptala. ,,Před dvěma týdny jsme se potkali v klubu. Byl tam s nějakou partou. Všechno se to strašně moc zvrtlo a skončili jsme spolu v jeho bytě. Tam jsme si dali ještě nějaké víno a no vyspali jsme se spolu. Neměli jsme kondom. S Franciscem jsem spala jen čtyřikrát a měli jsem kondom. Jsem si jistá že dítě je Justinovo" řekla jsem a ona na mě překvapeně koukala. Myslím, že měla slzy v očích. ,,Pořád tě miluje" řekla. ,,Jak to víš?" ,,Jednou v noci jsem ho slyšela mluvit ze spaní. Říkal Bar miluju tě strašně moc" povzdechla si. Taky ho miluju strašně moc. Nikdy jsem nepřestala.

,,No" ironicky se uchechtla a utřela si slzu, která jí vytekla z oka. ,,Jenom mi s ním pomoc a pak se zase k sobě vraťte a vychovávejte miminko" řekla. ,,Kendall promiň" zašeptala jsem. ,,Ne to já promiň. Mě se Justin strašně líbil a chtěla jsem ho. No a on tě se mnou podvedl. Ale on tě nikdy nepřestal milovat i když jsem mu o tobě naříkala strašně moc sraček. Myslím si že začal drogovat kvůli tobě. Asi chtěl zapomenout. Ale můžu za to já. To já jsem rozvrátila váš vztah takže se omlouvám" řekla a já jí objala. ,,Prosím už mezi nebudeme soupeřit" ,,Už ne. Ale Justin fakt potřebuje naší pomoc" ,,Tak jdeme" řekla jsem a obula si boty a pak jsem vyšla z bytu a za mnou hned Sara.

**********

Když jsme přišli ke Kendall domů tak jsem hned slyšela nějaké rány a naříkání. ,,Musela jsem ho zavřít v pokoji pro hosty kde nemá nic. On je na tom až tak závislý že to snad musí mít pořád při ruce. Ale teď když jsem ho tam zavírala tak na mě řval, snažil se mi ublížit a brečel bolestí. Nevím co ho bolí, ale určitě to má psychicky. Myslí si že ho něco bolí takže potřebuje dávku heroinu aby se ta bolest zastavila" řekla Kendall. ,,Panebože" chtělo se mi z toho strašně moc brečet.

,,Tak já jdu za ním" řekla jsem. ,,Hele ať ti neublíží" řekla Sara. ,,Přece na tom nemůže být tak závislý. A je to Justin" zašeptala jsem. ,,Jsem četla že na heroin se staneš závislý fakt rychle. A má tu divnou psychickou bolest" řekla. ,,To bude v pohodě" řekla jsem a rozešla se nahoru. ,,Tady je?" Ukázala jsem na jeden pokoj a pak se tam hned ozvala rána. ,,Jo takže asi jo" řekla jsem si pro sebe. Kendall odemknula a já vešla dovnitř.

Justin se na mě podíval. Neudělal žádnou emoci, jenom na mě nepřítomně koukal. ,,Justine" usmála jsem se a sedla si k němu na postel. ,,Ahoj" řekla jsem potichu. ,,Dostaň mě odsud" Zašeptal. ,,Dostaň mě odsud a já musím si vzít jednu věc. Já to potřebuji" řekl naléhavě. ,,Justine ale to nemůžeš. Musíš s tím přestat chápeš?" ,,Pusť mě odsud. Vždyť mě miluješ vím to. Spala si se mnou! Musíš mě milovat. A když mě miluješ tak mě pusť. Všechno mě bolí. Bolí mě celé tělo." Začal brečet. Otočila jsem se na holky. ,,Já opravdu nevím co s ním" řekla jsem. ,,Musíme do nemocnice" řekla Kendall. ,,Když ho tam takhle přivedeme tak ho zavřou do léčebny" řekla jsem. ,,Ale tak to bude snad nejlepší. Oni ho toho zbaví. A nebo chceš dítě vychovávat sama? Chceš přece mít pořádného otce vašeho dítětě ne?" Vyhrkla Kendall. Bylo ji to líto. Viděla jsem to na ní.

Podívala jsem se na Justina, který nás vůbec nevnímal. Jenom si něco mumlal a naříkal. ,,Vypadá příšerně. Jako kdyby to bral už několik let" řekla Sara. ,,Musel toho brát strašně moc protože vypadá opravdu jako obrovský feťák, který to bere deset a víc let" řekla jsem.

,,Justine" chytila jsem ho za ruce a on se na mě podíval. ,,Budeš mít miminko Justine. Budeš táta. Budeš mít dceru, nebo syna. No tsk udělej to pro malé miminko. Zkus se toho zbavit" řekla jsem. ,,Nechci miminko. Nechci miminko s Kendall a ani s tebou. Chci odtud pryč. Pryč, chápeš?! Dostaň mě odsud doprdele!" Zařval. Vyskočila jsem z postele protože jsem se docela lekla, že mi něco udělá.

,,Musíme fakt do té nemocnice" řekla jsem holkám a ony přikývly.

,,Justine půjdeme se někam projít jo?" Řekla jsem mu. ,,A dostanu pak něco proti bolesti?" Podíval se na nás psíma očima. ,,Co tě všechno bolí?" ,,Všechno. Ale jenom heroin mi pomůže. Ono ono to pak nebolí" řekl.

Najednou se do pokoje vešla nějaká holka kterou neznám. ,,Zoe. Díkybohu. Potřebujeme tvoji pomoc" řekla Kendall. ,,Kdo to je?" Nechápala jsem. ,,Já jsem do toho Justina dostala takže mu i pomůžu" řekla. ,,Ty jsi ho do toho dostala?" Vyhrkla jsem. ,,Promiň" povzdechla si.

,,Proč si mu ten heroin dávala?" Zeptala se Kendall. ,,Přišel za mnou úplně mimo. Byl zoufalej a mega naštvanej. Já nedokázala jsem mu v tom zabránit" ,,Ty to taky bereš?" Zeptala jsem se jí. ,,Párkrát si píchnu. Ale nemám to tak hrozný jako on" ,,Vždyť on začal před chvílí" ,,To jo ale bral to každou chvilku. Pořád. Snažila jsem se mu to brát ale řval na mě. Musela jsem mu to dát. On to bral fakt extra rychle, že jsem se i docela bála že to jeho tělo nedá" ,,Panebože" schovala jsem si obličej do dlaní.

,,Jakou bolest ale vlastně cítí?" Nechápala jsem.  ,,Je to taková vymyšlená bolest. Ona ho z toho všeho asi bolí hlava a myslí si že když ho jenom bolí hlava tak ho bolí celé tělo a potřebuje uvolnění" řekla a pak se rozešla k posteli.

,,Justine" ozvala se. ,,Zoe!" Vykřikl a hned jí objal. Zamračila jsem se. Proč ji tak objímá a na mě se ani neusmál?

,,Máš tady heroin? Že máš že jo?" Vyhrkl s úsměvem. ,,Ne nemám" ,,Jakto že ne?" Vykřikl a surově jí od sebe odstrčil. Zoe narazila zády do skříně a muselo to sakra bolet. ,,Jsi v pořádku?" Přišla jsem k ní. ,,Jo jsem" zamumlala. ,,Nenávidím tě Zoe" zamumlal.

,,Hele pojedeme ke mě domů jo? Tam dostaneš heroin" řekla Zoe a on se usmál. ,,Tak jo" usmál se. ,,Ještě to musíš ale chvilku vydržet" řekla mu. My fakt pojedeme k ní domů?

,,Tak jdeme" řekla. ,,Jedeme do nemocnice" řekla a šla s Justinem k autu. Posadila ho tam a zavřela dveře. ,,Jeďte sami. Já nemůžu do nemocnice. Poznají na mě že taky droguju. Se na mě podívejte. Já nechci do léčebny. Jeho tam určitě dokopou ale on to potřebuje" ,,Zoe ty to taky potřebuješ. No tak nechceš se té závislosti zbavit?" Zeptala se jí Kendall. ,,Mě by už nepomohli" ,,Zoe" ,,Jeďte než zase začne vyvádět. Teď je chvíli v euforii že dostane to co chce" řekla a začala odcházet.

Nasedla jsem do auta k Justinovi a ten se ke mě hned přitiskl. ,,Jsi tak hodná" Zašeptal. Začala jsem ho hladit po vlasech. ,,Heroin si musíš taky vyzkoušet. Je to fakt dobrý" řekl. Nic jsem mu na to neříkala.

Za chvíli jsme dojely před nemocnici a všichni jsme vystoupili. ,,Tam nejdu" zavrčel. ,,Justine" chytila jsem ho za tváře. ,,Oni ti dají léky. Lepší než heroin. Už tě nic nebude bolet" ,,Ale to není ono!" Zařval. ,,Je to to stejné. Pojď jdeme" chytila jsem ho za ruku. Justin hodně cukal. Chtěl utéct.

Za chvíli jsme ho dostali k doktorce a tam začal vyvádět jak blázen. ,,Já nechci!" Řval. Doktorka na nic nečekala a něco mu píchla do ruky. Za chvíli Justin začal usínat. ,,Musíme ho vyléčit" řekla. ,,Jo potřebuji ho zpátky. Strašně se o něj bojím" ,,Bude to v pořádku. Chvilku si v léčebně pobude ale bude to v pořádku"

Teď se ale také bojím jedné věci. To jak řval že nechce miminko tak to myslel vážně nebo to mluvil z té drogy? Jestli nebude chtít miminko tak nevím co budu dělat.

Ahoj budou asi už jen dvě části a bude konec. Prosím komentáře a názory děkuji. Jste lásky❤️❤️

My angel✔️Where stories live. Discover now