Twenty-one

3.2K 141 4
                                    

O dva dny později

Justin

Uběhly dva dny a taky dva dny jsme se s Bar neviděli. Já jsem totiž se šel zaučovat do práce a Bar fotila důležité fotky do Victoria Secrets. No a když byl večer tak jsme už byli moc unavení na to se i jenom vidět. No a ten další den to bylo stejné. Bar zase musela fotit a já už měl opravovat v práci pět aut. Bylo to docela těžký, ale všichni mi tam pomáhali. Je to super práce. A jsou tam skvělí lidi a hlavně super peníze.

Teď je podvečer a já jdu k Bar do bytu. Chci si s ní udělat romantický večer. Opravdu dva dny jsme se neviděli protože jsme byli opravdu zaneprázdnění no a jakoby hodně mi chyběla. Jsem na ní úplně závislý.

Dolezl jsem do patra kde má Bar byt a zazvonil jsem. Za chvíli otevřela. Měla na sobě moje triko a asi krátké kraťasy takže vlastně ty jí ani nebyli vidět protože to triko je dlouhé. Má teda vůbec ty kraťasy a nebo má už jenom kalhotky?

,,Justine" usmála se šťastně. ,,Ahoj krásko. Nesu šampáňo, jahody, borůvky a pro moji krásnou slečnu i krásné růže" řekl jsem a všechno co jsem měl v ruce jsem ji ukázal.

,,Ty jsi blázen" zasmála se. ,,Blázen do tebe. Strašně si mi chyběla" řekl jsem a ona mě zatáhla do bytu a hned mě políbila. ,,Strašně si mi taky chyběl" zašeptala. ,,Zlato já si jenom položím ty věci a pak si tě obejmu. Teď nemůžu" řekl jsem a ona se ode mě odtáhla a přikývla.

Došel jsem do kuchyně a tam jsem všechno položil a pak jsem si Bar k sobě za zadek přitáhl a políbil jí. Vyzvedl jsem ji na sebe a odnesl k lince na kterou jsem jí položil.

Začali jsme se líbat, Bar mě hladila ve vlasech a já jí hladil po stehnech. ,,Ty dva dny bez tebe byly strašně dlouhý" zakňučela když se ode mě odtáhla. ,,Teď už to bude lepší. V práci už to zvládám. A co ty? Musíš fotit pořád něco důležitého?" Pohladil jsem ji po tváři. ,,Ne já mám dovolenou" usmála se. ,,No vidíš. Budeme spolu třeba u mě a já budu chodit do práce a večer se uvidíme" řekl jsem a ona přikývla.

,,Takže ty tady chodíš jenom v kalhotkách a mém tričku?" Usmál jsem se. ,,Jo. To tričko mi připomínalo tebe. Miluju tvojí vůni" zašeptala mi u rtů. Už už jsem jí chtěl políbit ale ona se odtáhla. ,,Ale vlastně když už si tady a mám tě tu celého tak si to tričko můžu sundat" řekla a hned si to sundala takže můj pohled padl na její holou hruď. ,,Oh bože" Zašeptal jsem.

Natáhl jsem se k ní a chtěl ji už konečně políbit ale ona se zase odtáhla. ,,Zlato" zakňučel jsem. ,, Dáme si vanu?" Seskočila z linky. Díval jsem se na její prsa. Bože jsem nadrženej.

,,Oči mám tady" zvedla mi hlavu a já se jí podíval do očí. Začal jsem se trochu červenat. ,,Ty jsi roztomilej" zasmála se. Už to vypadalo že mě políbí ale dala mi pusu na tvář a odešla ke stolu pro ty věci. ,,Takže ty mě takhle trápíš jo?" Rozhodil jsem rukama. ,,Ano" mrkla na mě a rozešla se do koupelny. Vzal jsem dvě skleničky a pak vzal to šampáňo a taky jsem šel do koupelny. Bar už napouštěla vanu.

Otevřel jsem to šampáňo a nalil do skleniček. Bar se na mě otočila a usmála se. Potom si začala stahovat kalhotky. ,,To se snažíš mě udělat už jenom takhle?" Zasmál jsem se. ,,O nic mi nejde. Jenom si sundavám kalhotky" řekla a vlezla do vany. Sundal jsem si triko a pak i kalhoty. ,,Hezká boule" zasmála se. ,,Ty jsi taková mrška" řekl jsem a ona se znova zasmála. Sundal jsem si boxerky a taky za ní vlezl. Už je to pro mě docela v pohodě. Už nejsem tak nervózní jak jsem vždy byl. Konečně se s ní cítím jak chlap. Jsem pořád panic to jo, ale už nejsem ze všeho tak nervózní a chovám se normálně. Konečně.

Bar si sedla předemě mezi moje nohy a pak se opřela o mojí hruď. ,,Takhle je to lepší" zašeptala. ,,Jo je" usmál jsem se. Byl jsem maličko ale opravdu maličko nervózní. Jo vím říkal jsem že už z toho nejsem nervózní ale teď jsme na sobě přilepení a nemáme na sobě žádnou vrstvu. To je hustý.

,,Chceš jahodu?" Zeptal jsem se a ona přikývla a vzala si z misky dvě jahody. Taky jsem si jednu vzal a pak jsem si znova ruce položil na její boky. ,,Tvůj kámoš mě hodně tlačí do zad" uchechtla se. ,,Promiň já za to nemůžu" Zašeptal jsem a ona se zasmála a otočila se tak že seděla na kolenou a koukala na mě. Je tak nádherná.

Bar se ke mě naklonila a políbila mě. Začali jsme se líbat. Bar si na mě chtěla asi sednout ale v té malé vaně to moc nešlo.

,,Půjdeme do ložnice?" Zašeptala když jsem ji začal líbat na krku. Přikývl jsem a zvedl se. Vzal jsem Bar do náruče a nesl jí do ložnice. Byli jsme úplně mokří ale to nám bylo jedno. Po chvíli jsem Bar položil do postele.

Začal jsem ji líbat na krku a pak jsem se přesunul na její prsa. Dneska se cítím na něco mnohem víc. Začal jsem se dole o Bar otírat. Bar zaklonila hlavu ale pak si mě přitáhla k sobě a zase jsme se začali líbat.

,,Bar?" Odtáhl jsem se od ní. ,,Jo?" Zašeptala zadýchaně. ,,Chtěl bych no, myslím že už jsem..." ,,Pššš" položila mi prst na rty. ,,Nemluv, konej" usmála se. ,,Ty víš co..." ,,Justine asi vím co chceš udělat. Já chci taky" usmála se. Oblízl jsem si rty a políbil jí.

Přejel jsem jí jazykem zase na krk a začal jí tam dělat cucflek. Potom jsem ji dal malou pusu a trochu se nadvezdl. ,,Kurva" zamumlal jsem a zavřel oči. ,,Co je?" Chytila mě za ramena. ,,Zapomněl jsem kondom. Myslel jsem na to ale..." ,,Je támhle" ukázala na šuplík od nočního stolku. Natáhl jsem se tam a jeden si vzal. ,,Máš nějakou zásobu" zasmál jsem se. ,,Nemůžu být teď těhotná" řekla a já přikývl a kondom otevřel.

,,Můžu já?" Zeptala se. ,,J-jo asi jo" řekl jsem. Začal jsem být nervózní. Bar si ode mě vzala kondom a nasadila mi ho na můj stojící úd.

,,Ničeho se neboj" usmála se. ,,Jsem tak mega trapnej Bar. Jestli nechceš to se mnou dělat tak nemusíme" pokroutil jsem hlavou. ,,Justine" chytila mě za tváře. ,,Klid. Já to chci s tebou dělat. Vím že to bude něco úžasného. A trapnej nejsi. Všechno se naučíš. Strašně se mi líbí jak jsi takový nevinný. A právě proto vím že ty budeš opatrný a bude to skvělý" řekla a já se usmál. ,,Dobře" kývl jsem. Bar mě políbila a znova si lehla.

Začali jsme se líbat. Po chvíli jsem se od ní odtáhl a nasměroval můj penis k jejímu vchodu. Zajel jsem do ní jen špičkou. ,,Dobrý?" Zašeptal jsem. ,,Jo super. Pokračuj" zašeptala a zavřela oči. Pomalu jsem do ní zajížděl a když jsem v ní byl až po kořen tak se Bar prohnula v zádech a pevně se mě chytila. ,,Ublížil jsem ti?" Vyhrkl jsem. ,,Ne klid všechno je v pohodě" usmála se.

Začal jsem se pohybovat. Bylo to tak skvělý. Začal jsem vzdychat a Bar taky. ,, Oh Justine" zavzdychala a to mě popohnalo víc a začal jsem se víc pohybovat. Sklonil jsem se a začal ji znova líbat na krku. ,,Oh ano" zavřel jsem oči. ,,Už budu" zašeptala Bar a já jí políbil. Oba dva jsme začali vzdychat ještě víc. Po chvíli jsem cítil jak se její stěny kolem mě obepnuly a ona se udělala. Zavzdychal jsem a po chvíli se taky udělal. Ještě jsem se chvíli pohyboval a pak jsem se od ní odtáhl a svalil se vedle ní.

,,Bylo to dobrý?" Zeptal jsem se. ,,Bylo to skvělý" usmála se a já se taky usmál. ,,Ještě lepší než moje poprvé" ,,Fakt?" Překvapeně jsem se na ní podíval. ,,Jo Kristof byl strašně drsný. Dva dny jsem krvácela" řekla. ,,Panebože to je fakt hajzl." Zavrčel jsem. ,,Teď ho nechci řešit" naklonila se ke mě a políbila mě.

,,Cítím se tak hezky. Konečně nejsem panic a jsem strašně rád že se ti to líbilo. Bál jsem se že budu jak dřevo a taky jsem se bál že se nikdy se mnou neuděláš" řekl jsem a ona se zasmála. ,,Justine ty jsi tak roztomilý jak se všeho bojíš. Neboj se bylo to fakt super. Byl jsi skvělý" dala mi pusu a já se usmál.

,,Strašně tě miluju" přitáhl jsem si jí k sobě. ,,Já tebe víc" ,,Já tebe nejvíc" Zašeptal jsem a políbil jí.

Ahoooj❤️ takže další část zveřejním zítra a pak do pondělí nic nezveřejním protože jsem pryč. Ale jinak mám s tímhle příběhem opravdu velké plány. Už tam moc nepůjde o tu tematiku že Justin byl bezdomovec a Bar mu pomohla. Teď tam půjde i o něco jiného. Ale jestli tenhle příběh nějak moc nechcete natahovat tak mi klidně napište do komentářů a já s tím něco udělám. Chtěla bych znát vaše názory ❤️❤️

My angel✔️Where stories live. Discover now