Thirteen

3.9K 155 9
                                    

O hodinu později

Justin

Uběhla hodina a my jsme už vyšli pryč z restaurace. Bar celou dobu jenom mlčela a falešně se na mamku usmívala.

,,No tak asi zase vy dva někam půjdete že?" Zeptala se Bar. ,,No klidně bych šla. V pátek už poletíme a to je za dva dny takže by jsme se ještě mohli na všem domluvit a tak" ,,To už je v pátek?" ,,Ano Jack ve čtvrtek přijíždí s dětmi zpátky a potřebuje chodit do práce takže se musím co nejrychleji vrátit a bylo by super kdyby už teď by jsme spolu jeli" řekla s úsměvem. Podíval jsem se na Bar, která se na mě nepřítomně dívala.

,,Mami já chtěl bych někam jít s Bar tak jestli ti nevadí" ,,Ne vůbec mi to nevadí. Budeme spolu přece v San Franciscu" usmála se a já se falešně usmál a přikývl.

,,Tak já jdu ještě do jednoho muzea, tady je toho ještě hodně" zasmála se a objala mě a začala odcházet.

,,Bar" začal jsem. ,,Ne jdi za mamkou" ,,Proč? Teď jsem jí řekl že budu s tebou" ,,Proč? Proč chceš být se mnou?" ,,Protože se ti chci omluvit. Mamka mi to prostě navrhla a já jsem ti to nestihl říct. Úplně jsem na to zapomněl. Já včera to bylo tak úžasný a já teď nevím co mám dělat" ,,Byla to jenom jedna úžasná chvilka. Nemůžeš kvůli tomu co se mezi námi stalo tak nemůžeš znova opustit mamku. Ona je z toho neskutečně šťastná." ,,Ale já..." ,,Justine jdi za ní. Já si musím něco zařídit" ,,Mám tě strašně rád" řekl jsem potichu. Bar nic neřekla a jenom odešla. Nahrnuli se mi slzy do očí a koukal jsem na její vzdalující postavu. Chovám k ní velký city už dlouho ale od včerejška je to ještě větší a já opravdu nevím co mám dělat.

**********

Je nějak pět odpoledne a já se vracím k Bar do bytu. Bar mi dala jedny náhradní klíče od dveří takže nemusím zvonit.

Otevřel jsem dveře a vešel dovnitř. ,,Bar?" Zavolal jsem. Nic se neozývalo.

Sundal jsem si boty a šel do obýváku. Nikde nikdo. Nakoukl jsem do její ložnice a taky nic. To tady jako není? A kde je?

Přešel jsem znova do kuchyně a viděl tam malý lístek. ,,Kdyby si mě hledal tak jsem prostě pryč se Sarou a nevím kdy se vrátím. Olivii jsem dala kamarádce takže tu budeš sám" přečetl jsem si a pak jsem si povzdechl. Tak to je fakt úžasný.

Podíval jsem do obýváku a viděl na stolečku její notebook. Už jsem se na to chtěl podívat dlouho a takže to teď udělám. Bar se vrátí tak kolem osmé nebo deváté hodiny tipuji takže pro nás připravím hezký večer a popovídáme si jak to mezi sebou máme a tak.

Sedl jsem si na gauč a vzal si její notebook. Otevřel jsem ho a byl jsem mega vděčnej za to že tam nemá heslo.

Najel jsem na internet a přemýšlel jestli to chci udělat je správný.

Do googlu jsem napsal pornovidea. Já musím. Musím se nějak Bar odvděčit. Chci být dominantní.

Notebook jsem položil na stolek předemnou a pustil první video. I když se mi do toho fakt nechtělo tak prostě něco se naučit musím. Jinak to nejde.

*********

Po hodině koukání na videa jsem z toho vyjel, vymazal historii a zaklapl notebook. No takže nevím jestli jsem připravenej na normální sex ale mohl bych zkusit Bar uspokojit prsty a možná pusou.

Kurva tohle je tak mega trapný. Žádný kluk takhle nad tím nepřemýšlí. I normální 16-ti letý panic by to zvládl lépe než já. Ale tak já jsem takovej kterej prostě měl jenom jednu holku. S tou jsem se párkrát políbil a to bylo všechno. No a teď mám možnost dělat tyhle věci s Bar a já to prostě nechci posrat. Jsem směšnej vím to, ale nemůžu za to no.

My angel✔️Where stories live. Discover now