Ten

4.1K 175 21
                                    

Barbara

Už uběhla hodina a my si pořád povídáme. Povídáme si o tom dětském domově a tak. Máme si toho hodně co říct.

,,No já už jsem docela unavenej takže asi už půjdu spát" řekl a já přikývla. ,,Děkuji že mě tu necháš" řekl. ,,Justine už ti to říkám poněkolikátý. Mě to opravdu nevadí" řekla jsem a on se usmál a začal odcházet ale já jsem si na něco vzpomněla a ještě ho zastavila.

,,Justine?" ,,Jo?" Otočil se na mě. ,,Jak se jmenuje tvoje mamka? Teda jestli si to pamatuješ" ,,Patricia Mallette na její jméno nikdy nezapomenu. Proč vlastně?" ,,Ale jen tak ze zvědavosti" řekla jsem a mávla rukou. Justin se usmál a pak odešel pryč.

Hned jsem si vzala mobil a vytočila číslo mého kamaráda.

,,Haló? Ahoj Thome" řekla jsem do telefonu. ,,Ahoj Bar co potřebuješ?" Ozval se. ,,Hele no víš jak umíš zjistit adresy lidí a čísla a tak že?" ,,No jo vím že to umím" Uchechtl se. ,,Věnuješ se tomu pořád?" ,,Ano pořád" řekl se smíchem.

,,Fajn chtěla bych aby si mi zjistil adresu jedné paní" ,,Fajn tak mi ale řekni její jméno" zasmál se. ,,Patricia Mallette. Měla by bydlet v Los Angeles nebo aspoň doufám" řekla jsem. ,,Fajn tak já se podívám. Stačí když ti zavolám zítra?" ,,To je úplně v pohodě. Děkuji" ,,Nemáš zač. Tak ahoj" ,,Ahoj"

Thom opravdu umí sehnat adresu na kohokoliv kdo bydlí tady poblíž. Nebo prostě i když bydlí někde u Los Angeles tak to dokáže. Nevím vůbec jak ale prostě to dokáže. Je to teda kamarád Sary ale vlastně i můj kamarád. No to je jedno. Prostě Thom umí sehnat adresu lidí a já doufám že sežene adresu i mamky Justina protože mu chci udělat radost.

********

Druhý den

Takže už je další den a je okolo desáté hodiny dopoledne. Thom už mi volal s tím že má tu adresu. Byla jsem tak šťastná. Akorát bohužel ona bydlí az v San Franciscu a cesta odtud tam trvá letecky necelé 2 hodiny no takže za hodinu tam poletím.

S Victoria Secrets máme náš vlastní tryskáč, kterým lítáme na nějaké focení. No, ale já jsem naší šéfovou přemluvila a ona mi to letadlo půjčila. Samozřejmě mi půjčila i pilota protože to bych nedokázala sama uřídit. No takže jsem si teda půjčila tryskáč s tím že pilotovi zaplatím. Prostě to beru tak jako kdybych platila za normální letenku akorát je to rychlejší a pohodlnější než kdybych letěla normálním letadlem.

,,Justine a opravdu ti nevadí že tu budeš tak dlouho sám s Olivií?" ,,Opravdu mi to nevadí" ,,Vrátím se až večer takže klidně Olivii odnesu k rodičům" ,,Ne já to tady s ní fakt zvládnu. Prostě jdi fotit a já se o Oli postarám" řekl a já se usmála. Samozřejmě že jsem mu řekla že jdu fotit, nemohla jsem mu říct že jdu hledat jeho mamku. A jinak jsem si včera u stolu ještě všimla toho jak jsme si prohlíželi ty fotky z dětského domova tak když Justin odešel spát tak jsem si všimla že u těch fotek nechal i tu svoji jak tam je on jako miminko a jeho mamka. No takže jsem toho hned využila a vzala tu fotku a okopírovala si jí. Mám to proto když mi ta jeho mamka nebude třeba věřit tak ji ukážu tu fotku a je to. To to mám ale dobře vymyšlené že?

,,Tak dobře. Nějaké jídlo tu ze včerejška je, ale ty to zvládneš že?" ,,Jasně už jdi aby jsi nepřišla pozdě" zasmál se a já ho objala, rozloučila jsem se s ním a odešla jsem.

O 3 a půl hodiny později

Takže už jsem přiletěla do San Francisca a zrovna jedu taxíkem, který by mě měl odvézt na adresu, kterou mi dal Thom. Takže doufám že je to správná adresa, abych ze sebe nedělala debila.

My angel✔️Where stories live. Discover now