Twenty-five

2.4K 111 5
                                    

Druhý den

Justin

Ráno jsem se probudil na to že Kendall s někým mluvila. Povzdechl jsem si a otevřel oči. Protáhl jsem se a podíval se na Kendall která stála v mém triku u okna a mluvila s někým přes telefon.

,,Já to vím, al štve mě to. Nebyla jsem na to vůbec připravená. Nejsem zabalená" povzdechla si Kendall. ,,Dobře" povzdechla si. ,,Tak za dvě hodiny na letišti. No jo nazdar" řekla a típla to.

Potom se na mě podívala a když si všimla, že jsem vzhůru tak se usmála. ,,Ahoj" usmála se. ,,Ahoj" taky jsem se usmál. Kendall přišla k posteli a sedla si na mě obkročmo. ,,Tak jaký jsem včera byl?" Usmál jsem se. ,,Byl jsi nejlepší" řekla a políbila mě. Ano včera jsme se spolu vyspali. Bylo to opravdu boží. S Barbarou to taky bylo boží ale s ní jsem se převážně bál že jí něco udělám nebo tak, takže spíš ona vedla. Ale teď s Kendall jsem vedl hlavně já. A bylo to fakt skvělý. Barbara taky určitě chrápe s tím Franciscem takže co jako? Už máme jiné životy.

,,Musím jet fotit fotky do Španělska" povzdechla si když se ode mě odtáhla. ,,Na jak dlouho?" Zakňučel jsem. ,,Na 12 dní. Prý to tam rovnou i procestuju. Ale zase i když mi to manažerka nedovolila nebo spíš jsem jí to neřekla tak mám nápad" ,,Jaký?" Hladil jsem jí po zadku. ,,Můžeš jet se mnou. Budeš se dívat jak fotím fotky a tak. A pak budeme cestovat. Užijeme si to" usmála se, ale mě úsměv z tváře zmizel. ,,Kendall promiň já nemůžu" povzdechl jsem si. ,,Proč?" ,,Kdyby si mi to řekla dříve tak bych jel, ale teď mám práci. Nemůžu si dát takhle na ryvhlo dovolenou. Jsem tam jenom já a šéf. Budeme toho mít hodně" řekl jsem. ,,No jo vlastně na práci jsem úplně zapomněla" povzdechla si. ,,Promiň" pohladil jsem ji po tváři. ,,Ne to je v pohodě. 12 dní to bez tebe zvládnu. Ale až se něco dozvím dříve zase nějaké cestování a focení tak pojedeš se mnou že?" ,,Jasně že jo ale musíš mi to dát dřív vědět" řekl jsem a ona se usmála a políbila mě.

,,Teď si tě chci ještě užít. Pak si musím zabalit a musím na letiště" řekla a zvedla peřinu a pak si dosedla na můj penis. ,,Nějak se nezdáš" zasmál jsem se a pevně jí chytil za boky. ,,No jo no" pohodila vlasy a začala se pohybovat. Zavzdychal jsem a chytil ji za zadek a pomáhal se jí pohybovat. Posadil jsem se a pevně jí chytil a pak jí začal líbat na krku. ,,Aby mi tě nějaký Španěl neukradl" Zašeptal jsem když jsem jí dodělal cucflek a ona se zasmála. Kdybych ztratil i Kendall tak už bych to fakt nedal. S Kendall mi to musí vyjít.

Za chvíli se Kendall udělala a potom se ode mě odtáhla a dodělala mě rukou protože jsme neměli kondom.

,,To bylo skvělý" vydechl jsem a ona se usmála a dala mi pusu. ,,Jdu se umýt. Jdeš se mnou?" ,,Ne já se umyju až doma" řekl jsem a Kendall přikývla a odešla do koupelny.

Zvedl jsem se z postele a oblékl se. Jsem ale jakoby docela naštvanej na to jak mi Kendall včera vyhodila ten kokain. Chtěl bych to zase zkusit. Cítil jsem se potom strašně skvěle a uvolněně. Nic jsem neřešil, takže se chci takhle cítit i teď.

Za deset minut Kendall vylezla z koupelny a začala si rychle balit. Trošku jsem jí pomáhal protože očividně nestíhala. ,,Doufám že v letadla bude snídaně" řekla Kendall když jsme šli dolů. ,,Pojedeš se se mnou rozloučit na letiště?" ,,Určitě" řekl jsem a vyšel jsem ven. Dal jsem Kendall kufr do auta a pak jsem nastoupil na místo řidiče. Kamarád z práce mě už naučil řídit. Tak nějak jsem věděl jak se řídí ale až teď s ním jsem se to pořádně naučil. Je to fakt super kamarád.

,,Justine to auto ti těch 12 dní nechám takže až přijedu snad bude v pořádku" zasmála se Kendall ,,Cože ty mi ho necháš?" Překvapeně jsem se na ní podíval. ,,No jo. Vím že to auto máš rád. A bude v mnohem lepších rukách než kdybych ho nechala na letišti na parkovišti. Určitě by se mu něco stalo" řekla. ,,Děkuji Kendall. Dobře se o něj Postarám" řekl jsem a ona se zasmála a dala mi pusu na tvář.

My angel✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat