Twenty-two

3.3K 137 12
                                    

O týden později

Justin

Uběhl další týden. S Bar jsme spolu byli skoro pořád. Bar má dovolenou takže nechodila do práce. No ale já jsem do práce chodil takže vždy na mě čekala u mě v bytě a tam jsme spolu byli. Za ten týden jsme se spolu několikrát vyspali. Bylo to strašně úžasný. Zkoušíme už mnohem víc poloh a je to úžasný. Prostě celý týden byl úžasný.

,,Bar zlato musím do práce" zasmál jsem se když mě Bar nikam nechtěla pustit. Je středa ráno, zrovna jsme se nasnídali a teď chci jít do práce, ale Bar mě nechce pustit.

,,Já vím ale jsi v tý práci prý dobrý takže kvůli jednomu pozdnímu příchodu nedostaneš padáka" řekla když mě vedla nahoru do schodů. ,,A když jo tak si to tam s nima půjdu pěkně vyřídit" zastavila se a dala mi pusu.

,,Co jdeš dělat?" Zasmál jsem se když mě shodila do postele. ,,Chci si s tebou ještě užít" zašeptala. ,,Jsi se na tom stala nějak závislá" uchechtl jsem se. ,,Neříkej že ty ne" plácla mě po tváři a já se zasmál. ,,Jo já taky" kývl jsem a políbil jsem jí. Chtěl jsem nás přetočit ale Bar mě zastavila a přišpendlila mě k posteli. ,,Teď velím já" řekla a sundala si triko. Hned jsem dostal krásný výhled na její prsa.

Oblízl jsem si rty a její prsa si vzal do rukou. Bar se o mě začala dole otírat a netrvalo to dlouho a už mi můj kamarád stál. Bar mi rychle sundala triko a sobě si sundala kalhotky. Nevydržel jsem to a taky si rychle sundal kalhoty. Bar se sklonila a začala mě líbat na rtech, pak na bradě a pak na krku.

Trochu se nadzvedla a já namířil můj penis k jejímu vchodu. Bar po chvíli dosedla a já hned zavzdychal a chytil ji za boky. Bar se začala pohybovat nahoru a dolů a já jí rukama pomáhal.

,,Justine" zavzdychala a zaklonila hlavu. Chytil jsem ji za bradu a donutil jí aby se na mě podívala. Potom jsem se trochu nadvezdl a políbil jí. Bar se pohybovala a mezitím jsme se dravě líbali. ,,Bože to je tak skvělý" zašeptala mi do rtů a začala se rychleji pohybovat. ,,Bože Bar" zamumlal jsem. Bar se po chvilce udělala.

,,Oh bože počkej" odtáhl jsem jí od sebe a pak se jí udělal na nohy a na svoje břicho. ,,Úplně jsem na kondom zapomněla" řekla udýchaně a já přikývl a dal jí pusu.

,,Zlato už fakt musím" řekl jsem, utřel si kapesníkem moje sperma z břicha a pak jsem se postavil. ,,Budeš mi chybět" zašeptala. ,,Ty mě taky" políbil jsem jí. ,,Kdy končíš?" ,,Ve čtyři takže v 16:15 mě tu máš" ,,Už se těším" zasmála se a já jí znova políbil, pak jsem se oblékl a odešel jsem.

*********

,,Justine máš tu zákaznici" zavolal na mě šéf a já se podíval na přijíždějící auto. Bylo to mega luxusní auto takže mi bylo jasný že to je někdo kdo je slavný. Do tohohle servisu jezdí hodně slavných lidí. Spoléhají na tenhle podnik a já jsem rád že zrovna já tu pracuji.

Auto zastavilo vedle mě a z auta vylezla hodně hezká holka. Byla mi fakt povědomá ale nějak si nemůžu vzpomenout kdo to je.

,,Ahoj" usmála se na mě. ,,Uh ahoj?" S menším úsměvem jsem jí pozdravil. ,,Tak co máte s autem?" ,,Tykej mi prosímtě" zasmála se a sundala si brýle. ,,Strašně mi to v motoru chrčí a už tolikrát se mi stalo že se auto úplně zastaví a nechce chvíli jet a taky mi z výfuku odchází cerny dým" řekla a já přikývl a auto si obešel. ,,Já se podívám na motor a rovnou udělám celou kontrolu" řekl jsem a ona přikývla a usmála se.

,,Ty jsi Justin Bieber že jo?" Zeptala se. ,,Jak znáš moje jméno?" Nechápal jsem. ,,No viděla jsem že sis udělal Instagram a hlavně chodíš s Barbarou. Kamarádily jsme se spolu. Jsem Kendall Jenner" řekla. Aha takže Kardashianka. Odtud jí znám. V dětském domově se mi vždy líbila Kylie. Je mladší než já ale je fakt pěkná a jako Kendall je taky hodně pěkná. Ale nesmím o nich takhle mluvím. Mám Bay, Justine.

My angel✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat