Nineteen

3.6K 143 4
                                    

O dva dny později

Justin

Uběhly dva dny, které jsme si s Bar parádně užili. Bylo to strašně skvělý. Nakupovali jsme věci do toho mého bytu. Potom jsme byli na večeři, která byla hodně romantická. No a další den jsme byli v zábavním parku, kde to bylo taky hodně skvělý. S Bar se cítím hrozně úžasně. Strašně moc jí miluju.

No a dnes je den kdy jdeme na tu party, protože je Silvestr. Bude to moje první párty takže se toho docela bojím. Nějak nevím jak se na té party chovat a taky se bojím toho, že prostě do tý party kamarádů co má Bar tak tam nezapadnu.

Došel jsem před byt Bar a nervózně zazvonil. Byl jsem u sebe doma tam jsem se oblékl a teď jdu vyzvednout Bar. Jo ještě když jsme kupovali ten nábytek tak jsme rovnou koupili oblečení zrovna na dnešní večer tak nevím jestli mi to sluší, ale Bar říkala že je to hezké oblečení.

,,Ahoj" otevřela mi s úsměvem a já jsem se na ní podíval. Byla nádherná.

,,Jsi nádherná" řekl jsem hned a ona se zasmála a vtáhla mě dovnitř

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

,,Jsi nádherná" řekl jsem hned a ona se zasmála a vtáhla mě dovnitř. ,,Bar jsi opravdu nádherná. Určitě všichni tam na tebe budou koukat a to se mi nelíbí" zamumlal jsem.

,,Justine to spíš na tebe budou všichni koukat. Jsi strašně nádherný. Strašně ti to sluší." Vydechla. ,,Myslíš?" Zamumlal jsem nervózně a podíval se do zrcadla.

,,Jsi úžasný

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

,,Jsi úžasný. Tohle jsem na tobě ještě neviděla ale hodně se mi to líbí" zašeptala mi u rtů a políbila mě. Dal jsem ji pusu a pak se od ní odtáhl. ,,Co se děje?" Prohrábla mi vlasy a tím mi je i trochu upravila protože jsem nevěděl co s nima.

,,Já se bojím" řekl jsem potichu. ,,Cože? Proč?" Nechápala. ,,Bar vždyť ještě před chvíli jsem byl bezdomovec a já nejsem vůbec nic. Nikdo mě nezná a já tam na tu párty nepatřím." ,,Justine co to zase povídáš?" Povzdechla si. ,, Nikdy neříkej že nejsi nic. Jsi úžasný člověk, kterého strašně moc miluju. Ano měl si špatné období ale to už je dávno za tebou. Prosímtě podívej se na sebe" otočila mě k zrcadlu. ,, Vypadají takhle bezdomovci? Ne. Nikdo tohle špatný období o tobě neví. Řekla jsem to jenom Saře ale ta to nikomu neřekne. Víme to jenom my tři. Nikdo jiný. Nikdo s tímhle oblečením na tobě nemůže poznat že jsi byl bezdomovec. A hlavně já mám kamarády, kteří taky nejsou známý. Chodila jsem s nima na školu a jsou to úplně normální lidi, nikdy nebyli nějak spojení se showbyznysem. Jsou to moji kamarádi tak jsem je pozvala a takhle je to stejný i s tebou. Prosímtě už nikdy předemnou neříkej že jsi nic protože to není pravda. Jsi můj a jsi pro mě všechno." Řekla a já se usmál. ,,Ještě že tě mám" vydechl jsem a objal jí. ,,Miluju tě" ,,Taky tě miluju" políbila mě.

My angel✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα