Five

4.4K 175 15
                                    

Barbara

Ráno jsem se probudila na to že na mě skočila zase Olivie. Zjistila jsem že nemusím mít už snad nikdy budík protože Oli mě vždy vzbudí ve svoji danou hodinu kdy chce po mě, abych ji dala její jídlo. Budí mě vždy v osm a takhle já vždy vstávám takže už si nedávám budík a spoléhám na moji kočku. Jenom když musím být brzy v práci tak si dám budík, ale jinak opravdu ne.

Olivii jsem pohladila po zádech a pak jsem vstala a protáhla se. Se zívnutím jsem se dostala do koupelny.

Dala jsem si deseti minutovou sprchu a potom jsem se upravila a v ložnici jsem si zase oblékla něco na doma.

Dnes naštěstí nejdu do práce. Nic nefotím a ani mě nečeká žádný rozhovor takže to je dobrý. Svoji práci mám hodně moc ráda, ale někdy už opravdu potřebuji odpočinek a hlavně tu mám hosta. Justin má strašně těžký život a já si s nim chci promluvit. Určitě si o tom chce s někým popovídat. A já budu taková jak se říká vrba. Budu poslouchat.

S Olivií v patách jsem se rozešla do kuchyně. Když jsem nakoukla do obýváku tak jsem se usmála. Justin ležel v klubíčku na gauči a pořád spal. Vypadá tak hezky. Vůbec nevypadá na to že nemá domov a přežívá na ulici. Když má to normální oblečení a nemá ho roztrhané tak by nikdo nikdy neřekl že je bezdomovec. Vypadá jako normální kluk. Je mi ho hrozně líto.

Stoupla jsem si k lince a začala jsem dělat jídlo pro Olivii. Najednou Oli vyskočila na linku. ,,Oli!" Vyhrkla jsem. ,,Co jsem ti o tomhle sakra říkala?!" Zasyčela jsem na ní a dala ji na zem. Snad jsem nevzbudila Justina protože jsem na ní docela zařvala.

Oli jsem dala její jídlo a potom jsem si udělala svoji snídani a to byla ovesná kaše.

Sedla jsem si ke stolu a začala jíst. Při jídle jsem si projížděla novinky na internetu.

Najednou do kuchyně přišel Justin. Měl úplně rozcuchané vlasy. ,,Dobré ráno" řekla jsem. ,,Dobré" řekl a pořád stál u stolu. Vypadal tak vyděšeně. Uchechtla jsem se. ,,Sedni si prosímtě. Chovej se jako doma" řekla jsem a pak mi to došlo. On nemá domov. ,,Promiň to jsem nechtěla říct já jenom jsem chtěla říct. No prostě se tu chovej jak chceš. Mě to nevadí" řekla jsem rychle. ,,To nevadí" pousmál se a sedl si ke stolu.

,,Co by jsi chtěl k snídani?" Zeptala jsem se ho. ,,Mě je to jedno. Klidně nějaký suchý chleba a nebo nic" pokrčil rameny a já si stoupla a přešla k ledničce.

,,No nic moc úžasného tu nemám tak se omlouvám. Ale můžu ti nabídnout nějaké jogurty" řekla jsem. ,,Mě by opravdu stačil ten chleba. Ale dej mi třeba ten jogurt je jedno jaký" řekl a já to vyndala.

Podala jsem mu i jeden rohlík se šunkou. ,,Moc děkuji ale stejně pořád nechápu proč to pro mě děláš" ,,Je mi tě líto a chci ti pomoct. Cítím se hrozně. Já jsem bohatá a ty nemáš domov" povzdechla jsem si.

,,Takový je život" zamumlal a otevřel si jogurt.

Sedla jsem si zase ke stolu a Oli najednou vyskočila na stůl. ,,Olivie co to s tebou dnes je?!" Zasyčela jsem a plácla jí přes zadek. Justin se začal smát.

,,Nechápu co jí je. Ví že nemá skákat na nábytek a ona to dělá naschvál. Se před tebou předvádí" řekla jsem a on se znova zasmál. ,, Nepamatuji si kdy naposledy jsem se takhle upřímně smál" řekl a já se pousmála.

,,Děkuji za snídani" řekl a já přikývla.

,,Můžu jít do obýváku?" ,,Co jsem ti říkala. Chovej se tu jak chceš" řekla jsem a on se Uchechtl a odešel do obýváku. Trochu jsem si poklidila v kuchyni a pak jsem šla za ním.

My angel✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat