Sixteen

3.4K 160 8
                                    

O jeden den později

Justin

Je další den a já jsem v pokoji u Jazzy a hraju si s nima. Bar mi opravdu hrozně moc chybí ale nic s tím neudělám. Prostě jsem jí opustil a myslím si že ona na mě už začíná zapomínat.

,,Děti už je oběd" přišla sem mamka a my jsme se postavili. Děti vyběhly z pokoje a běžely do kuchyně.

,,Justine co se děje?" ,,Nic mami. Všechno je v pohodě" pousmál jsem se na ní a odešel jsem dolů do jídelny. Mamka nám dala zapečené brambory a my jsme všichni začali jíst.

Když jsme dojedli tak jsme si chvíli povídali a pak děti si šly hrát do obýváku a zůstal jsem tu já, mamka a Jack. Mamka se na Jacka podívala zvláštním pohledem a on přikývl. ,,Jdu do pracovny" řekl a hned na to odešel.

,,Proč si ho vyhnala?" ,,Potřebuji si s tebou promluvit" řekla a já si povzdechl. ,, Justine nelíbí se ti tu?" ,,Ne líbí mami. Je to tu fakt hezké" ,,Tak proč nejsi šťastný. Celou cestu letadlem si byl smutný. Celý včerejší den si byl smutný a i teď si zase smutný. Justine co se děje? Moc jsem tě do toho přestěhování nutila že se ti to zhnusilo?" ,,Mami mě se tu fakt líbí a chtěl jsem tady bydlet ale pak se stala taková věc která to všechno změnila" povzdechl jsem si.

,,Jaká věc? Mluv se mnou o tom" chytila mě za ruku. ,, Zamiloval jsem se do Bar. Ten den co si mi navrhla to přestěhování tak jsme se spolu hodně líbali a tak. Já jsem ji měl už rád předtím ale potom co se mezi námi stalo tak jsem se do ní zamiloval. Mami i ona se do mě zamilovala. Jak mluvila o tom klukovi kterého miluje ale je od ní daleko tak to myslela mě. Ale já jsem tě nechtěl zklamat a odjel jsem s tebou. Já jsem tu rád, opravdu ale prostě mi chybí mami" povzdechl jsem si a snažil se udržet slzy v očích. Nechtělo se mi zase brečet. ,,Justine to mi je hrozně líto. Já nevím co na to říct. Měl si mi to říct a měl si tam s ní zůstat. Láska mezi mladými lidmi je důležitější ne? Vždyť třeba to mohla být tvá budoucí manželka" řekla a já se zasmál. ,, To asi ne. Bar je moje první láska." ,,Jack je taky moje první láska" ,,Cože? Vždyť si chodila s mým otcem" ,,To ano, ale moje první láska byl Jack. Chodila jsem s ním ještě na základce v posledním ročníku a pak v prvním ročníku na střední. Jack ale potom se odstěhoval s rodiči. Našla jsem si Jeremyho a pak se stalo tamto a Jeremy umřel a já jsem byla sama. No a pak jsme se s Jackem zase potkali, znova se do sebe zamilovali a jsme spolu" řekla a já se usmál. ,,To je hezký" usmál jsem se. Mamka chtěla něco říct ale děti z obýváku ji začaly volat. ,,Promiň musím za nima." Zasmála se a odešla do obýváku. Povzdechl jsem si a zase začal přemýšlet nad Bar.

O týden později

Barbara

Uběhl týden a já jsem ve svém bytě. Justin mi strašně moc chybí. Nepotkávám ho tu jako vždy a přijde mi ten najednou strašně prázdný. Skoro celý týden jsem nikam nesla. Jenom snad dvakrát jsem šla na focení jinak jsem opravdu pořád zavřená v bytě.

Zvedla jsem se z gauče protože jsem slyšela bzučák. Takhle jsem si už svého pošťáka naučila že vždy když mi donese nějakou poštu tak zabzučí a já tam hned jdu. Vím zní to vtipně, ale sem ke mě vždy chodí jeden pošťák a je docela fajn.

Vylezla jsem z bytu a seběhla dolů. Tam jsem si ze schránky vyndala svoji poštu a šla zase nahoru. Mám toho teda hodně. To budou převážně reklamy a takové ty kraviny.

Vešla jsem zase do bytu a sedla si ke stolu. Našla jsem tam jeden pohled. Byl to pohled z Itálie. Začala jsem číst co tam bylo napsané.

,,Ahoj zlatíčko tady tvoji rodiče. Zrovna se nacházíme v Itálii. Máme tu docela zimu. Jsme v takové té části kam lidi jezdí na hory takže jsme si s tatínkem už krásně zalyžovali. Omlouvám se, že u tebe nejsme na Vánoce. Chceme se vrátit až po novém roce. Je mám to moc líto zlatíčko, ale nám se tady opravdu hodně zalíbilo a Amerika nám ani moc nechybí. Ty nám samozřejmě hodně chybíš ale víme, že by jsi na Vánoce zase byla se Sarou takže to vyjde na stejno. Přejeme ti krásné Vánoce, šťastný nový rok a snad až přijedeme tak nám představíš nějakého tvého přítele (snad ne stejného hajzla jako byl Kristof). Milujeme tě. Pusa od tatínka a maminky"

Dopis jsem naštvaně hodila na zem a pak i všechno co mi přišlo jsem hodila na zem a rozbrečela se. Doufala jsem že rodiče se mnou na Vánoce budou. Je pravda že minulý rok jsem byla se Sarou ale teď ona má přítele a bude s ním takže já budu sama. Nemám nikoho. Ztratila jsem Justina a pomalu ztrácím i svoje rodiče, kteří jsou radši na Vánoce někde v Itálii než se svoji dcerou.

Přes slzy jsem se podívala na zem na moji poštu a najednou jsem tam zahlédla jeden dopis, který mě opravdu zaujal. Hlavně mě zaujalo to jak mě ten dotyčný napsal na adresáta. Nejkrásnější slečna Barbara Palvin.

Rychle jsem ten dopis vzala a roztrhla obálku a vyndala z něj dopis. Hned jsem začala číst.

,,Ahoj Bay, tady Jay. To se rýmuje že?" Hned jak jsem si tohle přečetla jsem začala znova brečet. Štěstím i smutkem. Justine potřebuji tě tady.

,,Strašně mi chybíš Bay. Už několikrát jsem ti chtěl poslat zprávu přes mobil, ale vždy jsem ji vymazal a nakonec ti nic neposlal. Ale já jsem chtěl nějak vypsat to co cítím takže jsem si sedl ke stolu a začal psát. Jsem teda v San Franciscu. V krásném baráku. Ty jsi tu asi byla když si hledala moji mamku že? Je to opravdu krásný barák. San Francisco je krásné ale chybíš mi tu ty. Opravdu. Jack je hodně milý chlap. K mamce se strašně moc hodí. Víš co jsem zjistil? Mamka s Jackem chodila ještě před mým otcem, potom se ale Jack odstěhoval a mamka si našla mého otce. Po smrti mého otce si našla znova Jacka. Je to její první láska. Víš že kdyby se Jack neodstěhoval a chodili by spolu pořád tak bych se nenarodil a ani tě nepoznal a to by byla obrovská škoda. Sourozenci jsou strašně báječný. Opravdový zlatíčka. Mám je rád. Chtěl bych aby jsi je poznala. Milionkrát jsem si říkal že se s tebou už nechci nijak spojovat, aby jsi na mě zapomněla a našla si jiného kluka ale nešlo to. Musím ti prostě tohle psát. Bay chci ti popřát šťastné a veselé Vánoce a krásný nový rok. Chtěl bych ti napsat jednu důležitou věc, která asi nebude dobrá na tvoje zapomenutí na mě, ale musím to prostě udělat. Strašně moc tě miluji. Tvůj Jay. ❤️❤️"

,,Taky tě miluji Justine" zavzlykala jsem.

O jeden den později

Justin

,,Justine vstávej. Byl tu Santa! Byl tu Santa! Jsou tu dárky. Vstávej!" Pištěly mi děti u ucha. ,,Ježíši vy jste otravní. Víte to?" ,,Víme teď pojď dolů na dárky" začaly mě tahat z postele a já se zasmál.

Vylezl jsem z postele, oblékl se a pak jsem šel s nima dolů.

,,Dobré ráno" pozdravil jsem Jacka a mamku. ,,Dobré ráno Justine" řekli oba dva a já jsem se posadil na gauč.

Jazzy začala rozdávat dárky. Tohle jsou asi nejlepší Vánoce. Dostal jsem hodně oblečení za co jsem opravdu vděčný a pak nový mobil. Ten jsem nepotřeboval ale byl jsem stejně rád.

Potom jsem dostal jednu obálku, kterou teď právě rozbaluji.

Z obálky jsem vytáhl platební kartu. ,,Na co to je? To je moje?" ,,Justine vymysleli jsme pro tebe takovou věc" řekl Jack a já se na něj nechápavě podíval.

,,Jackovi jsem řekla o té Bar. A vidím že ti strašně moc chybí. Chtěla bych aby jsi byl šťastný a jedině s ní budeš šťastný protože ji opravdu hodně miluješ. Takže Jacka napadlo, že ti koupíme v Los Angeles byt. Byt nebyl ani tak drahý a je docela velký. Je kousek od bytu kde bydlí Bar. Jack ti tam našel i práci v hodně dobrém autoservisu, kam dávají svoje auta i celebrity. A na účtu nebolí na téhle kartě máš hodně peněz na svoje vybavení do bytu. Všechny ty peníze máš ode mě vlastně protože jsem zameškala tvoje dětství. Nedávala jsem ti kapesné, nekupovala jsem ti žádné oblečení, nekupovala jsem ti nic do školy. Skoro vůbec jsem na tebe nepoužila žádné svoje peníze takže teď jsem toho využila a koupila ti ten byt a dala ti ten zbytek peněz. To je nahrazení za to dětství že jsem ti nic nedávala. Doufám že budeš šťastný" usmála se.

,,Panebože mami" vydechl jsem. ,,Takže vy jste mi koupili byt v Los Angeles? A mám tam práci?" ,,Ano budeš bydlet blízko Bar, můžete být spolu. My tě budeme navštěvovat vždy kdy to půjde takže tě neztratím a v práci tě budou čekat po novém roce" ,,Panebože děkuji vám moc. Jste tak úžasní" Vyhrkl jsem a oba dva objal. ,,Moc moc děkuji" vydechl jsem. ,,Konečně tě vidím zase šťastného. Nechtěla bych aby jsi se tady trápil. Takže radši budeš v Los Angeles s tvoji láskou a já tě budu navštěvovat" řekla. ,,Děkuji mami. Mám tě strašně rád" dal jsem ji pusu do vlasů a na tvář a pak ji zase objal. Bar už zase budeme spolu a už tě neopustím.

Ahooj❤️❤️ tak je tu další část ❤️ prosím názory. Děkuji ❤️❤️ mám vás ráda💗✨

My angel✔️Where stories live. Discover now