1M Özel-HERKES OKUSUN ÖNEMLİ!

3.3K 114 51
                                    

Eğer bunu okuyorsanız, Aston Martin 1M okumaya ulaşmış demektir. 

Yazma konusunda biraz erken davrandım, çünkü 1M olduğu an bu bölümü hemen yayımlamak istiyorum. Ki bunu okuyorsanız, hemen yayımlamışımdır. Her neyse, çok uzatmadan o sürekli bahsettiğim sürprize geçeyim.

Sevgili Aston Martin okurları; sizin için üç küçük, basit sorum olacak. Herkes sorularımı cevaplayabilsin diye bir ay süre vereceğim. Bu süre sonunda (Yani 29 Temmuz'da) soruları cevaplama hakkınız bitmiş olacak. Ben de verdiğiniz cevaplar doğrultusunda en beğendiğim üç cevabı seçecek, o üç kişiye gönlümden kopan, sevimli hediyeler yollayacağım. 

SORULAR NE?

1- ASTON MARTIN SANA NE İFADE EDİYOR/NE HİSSETTİRİYOR?

2- ASTON MARTIN'İ SEVMENİN SEBEBİ NE?

2- NEDEN SENİ SEÇMELİYİM?

Gördüğünüz gibi, müthiş basit sorular :)

ÖNEMLİ NOT: SORULARI BURADAN CEVAPLAYANLARIN CEVABINI DEĞERLENDİRMEYECEĞİM. ÇÜNKÜ KİMSENİN BİR BAŞKASININ CEVABINI GÖRMESİNİ İSTEMİYORUM. CEVAPLARI DEĞERLENDİREBİLMEM İÇİN, BANA ÖZELDEN, MESAJ OLARAK YAZMANIZ GEREKİYOR. ÖNEMLİDİR, KURALLARA UYUNUZ.

HEDİYELER NE?

1. olarak seçtiğim pıtırcığa bir Aston Martin yollayacağım... Dersem inanmayın. O kadar zengin değilim hehe ^-^ Tamam, pardon, ciddi olalım.

1. olarak seçtiğim kişi, benden Titanic DVD'si ile benim belirlediğim bir şairin kendi sesinden şiirler kitabını alacak.

2. olarak seçtiğim kişi, içinde birkaç Aston Martin repliği yazan, küçük bir Titanic defteri ile birlikte yine benim seçtiğim bir şairin şiir kitabını alacak.

3. olarak seçtiğim kişi ise benden bir mektup alacak.

KATILIM ŞARTLARI NEDİR?

Beni takip edip "bütün" hikayelerimin "her" bölümüne "oy ve yorum" atmanız.

DERMİŞİM! Yine kandırdım. Evet, biliyorum, komik değildi, geçelim.

Tek şart, tabii ki de sadece ve sadece Aston Martin'i seviyor olmanız, beni takip edip etmemeniz, veya diğer hikayelerimi okuyup okumamanız umurumda değil. Aston Martin'i seviyorsanız, soruları cevaplayıp bu yarışma gibimsi şeye katılabilirsiniz.

FAKAT!

DEĞERLENDİRMEMİ YAPIP, BİRİNİ SEÇTİĞİMDE, O KİŞİNİN BANA MUTLAKA ADRESİNİ VERMESİ GEREKİYOR Kİ HEDİYELERİMİ GÖNDEREBİLEYİM. EĞER ADRESİNİZİ GÖNDEREMEYECEKSENİZ, BENİM AZILI BİR SUÇLU ÇIKACAĞIMDAN KORKUYORSANIZ, LÜTFEN BENİ BOŞU BOŞUNA UĞRAŞTIRMAYIN VE SORULARIMI CEVAPLAMA NEZAKETİNİ GÖSTERMEYİN. AYRICA, İNANIN Kİ BİR SERİ KATİL DEĞİLİM VE İNSANLARI, ONLARA HEDİYE GÖNDERECEĞİMİ SÖYLEYEREK ÖLDÜRME PLANLARI YAPMIYORUM. BU ŞEKİLDE BİR HİKAYE YAZABİLECEK KADAR DELİYİM, AMA YAPACAK KADAR... HAYIR! KESİNLİKLE HAYIR.

Bu konuda da anlaştıysak eğer, köşeme çekiliyorum ve mesajlarınızı beklemeye koyuluyorum. Herkesin şansı var, bunu okuyan ve Aston Martin'i seven herkesin mesajlarını bekliyorum. Eminim katılan en fazla on kişi falan olur haha! 

Neyse, şansınızı değerlendirin. 

Sizi seviyorum,

Öpücükler, kalpler ve güzel olan her şeylerlerlerler <333

Aston Martin // hoodDär berättelser lever. Upptäck nu