18. chapter

2.5K 131 4
                                    

„Čo si urobila?" opýta sa ma Sophia s vyvalenými očami, keď sedíme na jednej z lavičiek v parku. Povedala som jej o tom dvojitom rande. Musela som to niekomu povedať a Gemme  to nechcem vešať na hlavu keďže je Harryho sestra.

„No čo nejako mi to ušlo a aspoň mu dokážem, že ho nechcem." prekrížim si ruky na prsiach a pozriem sa niekam do diaľky na hrajúce sa deti v piesku.

„Ale ty ho chceš." povie Sophia  vedľa mňa rozhodnuto..

„Prosím ťa." zasmejem sa. „To je blbosť. Ja mám teraz pocit, že tak trochu chodím s Niallom." skrčím obočie a poškriabem sa na zátylku.

„Máš pocit?" zdvihne obočie.

„No boli sme na obede. Potom ma pozval na večeru a prechádzali sme sa po pláži. Bolo to fakt krásne. Mala som pocit, že mu môžem povedať všetko, aj ma pobozkal, ale ja neviem. Nebude zvláštne, keď mu teraz poviem, že ahoj Niall večer ideme na dvojité rande s človekom, ktorý ma asi priťahuje." poviem vážne a pozriem sa Sophii do očí.

Zasmeje sa. „Tak mu povieš iba, že idete na dvojité rande s," zastaví sa. „Počkať, ty nemáš rada ani Harryho ani Arianu však?" záporne pokrútim hlavou a skryjem si tvár do dlaní.

„No tak to bude naozaj zvláštne mu vysvetliť prečo idete práve s nimi." znova sa zasmeje.

„Smiechom mi nepomáhaš." poviem vážne a skrčím obočie. Ach do čoho som sa to zase dostala? Môžem to zrušiť, ale to Harry vyhrá a ja nechcem, aby mi v kuse pripomínal aká som slabá a vzdávam sa.. Nevzdám to, pôjdem tam a dokážem mu, že Niall je lepší, čo je možno blbosť.

„Prepáč, ale do takejto situácie som sa ešte nedostala." povie smutne a chytí ma za rameno. „Zavolaj Niallovi a povedz mu to, on sa nebude pýtať. Najete sa a všetko bude v poriadku." pohladí ma po ruke a postaví sa. „Držím palce, potom daj vedieť." usmeje sa a objíme ma. Prikývnem a vytiahnem si mobil z vrecka.

„Tori?" ozve sa z druhej strany, hneď po druhom zazvonení.

„Ahoj Niall." pozdravím sa neisto a postavím sa.

„Mám kamaráta a on má priateľku. Vieš a dneska s nimi ideme na dvojité rande." vysypem to zo seba rýchlosťou, ktorou som ani nechcela, ale som nervózna. Voľnú ruku si zastrčím do vrecka a nervózne si zahryznem do pery, keď Niall konečne prehovorí.

„To znie fajn." povie a ja vydýchnem. „A teraz si potvrdila, že spolu chodíme." povie šibalsky a ja sa zasmejem. Je to ľahšie ako som si myslela. Teda myslím, že to Niall myslí úprimne  a nehnevá sa. Už to, že som povedala, že Harry je môj kamarát mi dalo zabrať.

„To sa uvidí, či sa mi to rande bude páčiť." uškľabím sa. „Prídi o piatej. Maj sa Niall." usmejem sa na mobil a bez toho, aby niečo povedal zložím. Mobil si znova odložím do vrecka a zdvihnem hlavu. Ani neviem ako, ale dostala som sa už na koniec parku. Dneska som prišla k Harrymu, no vrátil ma domov, pretože musel niekam ísť, ale povedal mi názov reštaurácie a čas. Mám strach, ale prečo Victoria? Je to len hlúpa večera. Ozve sa hlas v mojej hlave a ja pokrútim hlavou.

Cesta domov mi tvrá necelých desať minút. Mám ho tu blízko, no šla som pomaly. Utriedovala som si myšlienky. Áno aj ja sa musím psychycky pripraviť na tú večeru. Mám pocit, že má Harry niečo v pláne a nepovedal to len tak zo srandy. Otvorím dvere a automaticky vybehnem hore. Dneska nemám náladu sa baviť s mamou. Mám len hodinu kým príde Niall a musím to stihnúť. Otvorím dvere na mojej skrini. Vyhádžem nejaké veci až pokým nevytiahnem čierne šaty bez ramienok do polky stehien. Áno to bude dobré. Položím ich na posteľ a rozpustím si cop. Zamierim si to do kúpelne a nechám si zohriať vodu, kým sa vyzlečiem. Keď sa mi voda zdá dosť horúca vojdem dnu a nechaj horúcu vodu, aby stekala po mojej nahej pokožke. Nanesiem na seba sprchový gél a znova nechám vodu, aby zmila penu, ktorá sa vytvorila. Zabalím sa do uteráka a vlasy si utriem uterákom. Rozčešem si ich a nechám ich rozpustené, aby uschli. Prejde k umývadlu a jemne sa nalíčim, predsa len to nechcem prehánať, na tom rande mi nezáleží. Vrátim sa do izby a pozriem sa na hodiny, je pol piatej. Fajn Niall príde o pol hodinu to by som mohla stiihnúť. Oblečiem si spodné prádlo a navlečiem na seba tie šaty. Fú nejako sa zmenšili. Postavím sa pred zrkadlo a prejdem si po ich leme, ale nevyzerám najhoršie. Do menšej kabelky si hodín mobil, kľúče, lesk na pery a vrátim sa späť do kúpelne. Zo skrinky pod umývadlom vytiahnem fén a zapnem ho do elektriky. Rýchlo si vyfénujem vlasy, a keď sa zdajú ako tak suché vypnem fén a práve vtedy sa ozve zvonček, aká náhoda. Rýchlo schmatnem kabelku a rozbehnem sa dole. Obujem si tmavo fialové topánky na opätku a otvorím dvere.

Say Something || h.s [SK]Where stories live. Discover now