41. chapter

542 37 7
                                    

„Dúfam, že si povedala áno." Vykríkne Gemma, keď jej poviem, čo Harry včera urobil.

„Jasné, že som povedala áno." Zasmejem sa a ukážem jej prsteň. Je vážne krásny. V strede je veľký diamant v tvare srdce a okolo neho sú ešte malé kamienky. Chvíľu mi trvalo kým som predýchala to čo Harry povedal a potom bez toho, aby som niečo povedala som sa mu hodila okolo krku a pobozkala ho.

„Ó bože švagrinka som za vás tak rada." Usmeje sa a ja vidím slzy, ktoré sa jej začínajú hromadiť v očiach.

„Ale no tak neplač." Poviem a objímem ju. Chápem, že je dojatá ja som bola tiež a ešte viac.

„Dneska ideme zariadovať tú izbu pre bábätko." Usmejem sa a pohladím si bruško.

„A vieš, čo to je?" zdvihne obočie a široko sa usmeje s cieľom, že jej niečo poviem, no keď záporne pokrútim hlavou zamračí sa.

„S Harrym sme sa dohodli, že to nechceme vedieť a pekne si počkáme do pôrodu." Myknem plecami.

„Čo ja?" zrazu sa z dverí vynorí Harryho hlava a ja sebou cuknem. Predsalen som sa trochu zľakla.

„Ohovárame ťa braček." Zasmeje sa a udrie ho do ramena. Povie, že nás radšej nechá a zmizne na schodoch. Harry iba pokrúti hlavou a znova sa pozrie na mňa.

„Môžme ísť?" opýta sa ja prikývnem. Zoberiem si potrebné veci a spolu s Harrym nastúpim do auta. Cesta znova trvá pätnásť minút a Harry konečne zastane už pred naším kráľovstvom. Vydýchnem a silno sa usmejem, keď otvorím dvere na dome. Cítim, že toto bude dokonalý dom pre nás a naše bábätko.

„Deje sa niečo?" opýta sa Harry, keď stále stojím vo dverách.

„Nie iba premýšľam." Pohodím rukou a konečne vojdem dnu. Vonia to tu novotou, Harryho voňavkou a vanilkou, ktorú vážne milujem!

„Nelám si hlavu nad tým aký som dneka sexy babe." Zasmeje sa a zmizne niekde vonku. Iba pokrútim hlavou a slabo sa usmejem. Veci si položím na skrinku, ktorú máme na chodbe. A pustím sa do prehliadky domu, predsalen stále som nevidela všetky izby. Kým Harry všetko prinesie stihnem to.

Je tu fakt veľký obývačka. Neviem načo, ale keď to tak Harry chcel asi vedel prečo. Spojená s kuchyňou, ktorá bude pravdepodobne moje sídlo. Nad tou myšlienkou sa musím usmiať. Nikdy som nebola fanúšik do varenia, ale kvôli rodine sa to už asi konečne musím naučiť. Vedľa sú ešte dve hosťovské izby, ktoré som videla, čiže môžem ísť na poschodie. Trvá mi trochu dlhšie , som nejaká nevládna. V našej aj detskej izbe som už bola, no sú tu ďalšie tri. V jednej sa nachádza kúpeľna a druhá vyzerá ako Harryho pracovňa, no keď chcem otvoriť tretie dvere Harryho hlas ma preruší.

„Neotváraj ich, to je prekvapenie." Povie rozhodnutie a ukáže, že mám ísť za ním. Zažmúrim oči, no nasledujem ho. Už doniesol všetky potrebné veci.

„A kedy zistím, čo tam je?" opýtam sa.

„V správny čas." Usmeje sa a pobozká ma.

Spolu sme vybrali fialovú farbu. Zhodli sme sa, že je vhodná aj pre dievča aj pre chlapca. A ja proste milujem fialovú. Sledujem Harryho ako maľuje stenu. Je pri tom tak sexy. Je bez trička a boxerky mu vytŕčajú spopod nohavíc. Bože ani neviem aké mám šťastie.

„Čo keby sme sem dali tapety s jednorožcami?" zamyslím sa.

„Zlato tie hormóny ti asi nerobia dobre." Harry sa zasmeje, no ja stále rozmýšľam nad tým aké by to bolo.

Say Something || h.s [SK]Where stories live. Discover now